skoudinio Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Καλημέρα παιδιά καλό μήνα. Καιρό ψάχνω για θερμοστάτη wifi Εχω εναν καυστηρα πετρελαίου saturn. Βρήκα απο bangood τον moeshouse BTH-3000. Έχει κανένα μέλος να προτείνει κάποιον αξιόπιστο απο Ελλάδα η απο εξωτερικό? Γενικά κάνεις απόσβεση στο πετρέλαιο?
TechnoState Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 .... όπως ανέφερε κ zx1234r το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές το θέμα. Κοίτα κ σε πιο παλιά topic. Απο Ελλάδα δες κ στην Ελληνική Olympia Electronics.... αρχικά πάρε τους ένα τηλέφωνο, πες τους τι σύστημα/δίκτυο έχεις κ τι ψάχνεις ακριβώς... έχουν μεγάλη γκάμα κ θα σου προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις. Μετά εντοπίζεις το προϊόν που θέλεις σε ψαχτηρια (στην τιμή που είσαι διατεθειμένος...) Το καλό είναι ότι προσφέρουν αφενός εγγύηση (πραγματική) αλλά κ after sales υποστήριξη (κάποιες φορές που χρειάστηκε, με βοήθησαν αποτελεσματικά/ μέσω τηλεφώνου).
Bakxos Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Salus it 500 και ασύρματος και μεταφερομενος πομπός και ζεστά νερά έλεγχος και προγραμματισμός μέσω και wifi αλλα και από τον πομπο.
skoudinio Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, Bakxos είπε Salus it 500 και ασύρματος και μεταφερομενος πομπός και ζεστά νερά έλεγχος και προγραμματισμός μέσω και wifi αλλα και από τον πομπο. Τον έχεις βάλει? Είσαι ευχαριστημένος?
Bakxos Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Ναι τον έχω βάλει και τον χρησιμοποιώ. Είναι μια χαρά έχει διαφορετικά προγράμματα για το πώς να δουλεύουν τα καλοριφέρ. Έχει δική του εφαρμογή που κάνεις σχεδόν ότι θέλεις πχ ορίζεις στις 6 πρωί να έχει 19 βαθμούς στις 7 20 στις 10 19 κλπ κλπ. Μπορείς να το ανοίγεις ότι ώρα θες από το κινητό σου παρακολουθείς συνεχώς τη θερμοκρασία κλπ. Τον πομπο τον έχω μόνιμα στο πιο κρύο δωμάτιο γιατί θέλω και αυτό να έχει μια θερμοκρασία 19 με 20 . Γενικά είμαι ευχαριστημένος γιατί έψαχνα καιρό να βρω ασύρματο θερμοστατη με ζεστά νερά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα