Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ακούς κανέναν και απλά πήγαινε για test drive να δεις από κοντά αυτά που σε ενδιαφέρουν , σύγκρινε τιμές , κόστος ανταλλακτικών, κόστος και διαστήματα service , ποιότητα κατασκευής.

Υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση οπότε μην εμπιστεύεσαι κανένα.

Στις 2/5/2020 στις 5:01 ΜΜ, mp123 είπε

Και τα δυο χαλια είναι . Το pcx σαν μπανιέρα με τιμόνι από ποδήλατο.το nmax ποιοτικά χαλια.σε κάνα δυο χρόνια το πολυ θα σκουριάσει.Κοιτα κάτι άλλο.Καλύτερα παπί αν και δεν τα συμπαθώ.

Τα εχω οδηγήσει και τα 2 και ήταν άψογα τώρα ο καθένας θα πετάξει την χαζομάρα του.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, apostolosapok είπε

Μην ακούς κανέναν και απλά πήγαινε για test drive να δεις από κοντά αυτά που σε ενδιαφέρουν , σύγκρινε τιμές , κόστος ανταλλακτικών, κόστος και διαστήματα service , ποιότητα κατασκευής.

Υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση οπότε μην εμπιστεύεσαι κανένα.

Τα εχω οδηγήσει και τα 2 και ήταν άψογα τώρα ο καθένας θα πετάξει την χαζομάρα του.

Τουλάχιστον 300 σε σκουτερ..Με τα αλλα ούτε γράμμα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, mp123 είπε

Τουλάχιστον 300 σε σκουτερ..Με τα αλλα ούτε γράμμα.

Πάλι αυτό είναι προσωπική σου προτίμηση , το 300 δεν έχει νόημα για έναν που κάνει μικρές αποστάσεις μέσα στην πόλη και δεν βγαίνει προς τα έξω. Επίσης αν συγκρίνεις το φθηνότερο 300 με το καλύτερο 150 δεν θα δείς και τοσες διάφορες σε επιδόσεις.

Δημοσ.
Στις 4/5/2020 στις 1:58 ΜΜ, Chris92 είπε

Ως κάτοχος θα σου πρότεινα να δεις και το Piaggio medley 150. Αγοράστηκε μεταχειρισμένο με 2500 χιλιόμετρα και ως τα 16000 μέχρι τώρα μου έχει βγάλει ένα tps sensor που αλλαχθηκε στην εγγύηση. Ως θέση οδήγησης μου φάνηκε καλύτερη από του pcx και επίσης έχει πολύ περισσότερο χώρο από το nmax.abs μπρος πίσω ποιοτητα κατασκευής καλή, Γενικά είμαι ευχαριστημενος αν και πιστεύω ότι καλύτερη επιλογή να κοιτάξεις προς 300, οι διαφορές είναι μικρές στην κατανάλωση συγκριτικά με το γκάζι που θα έχεις αλλά και το στήσιμο ενός μεγαλύτερου σκούτερ.

Εάν φτάνεις χρηματικά η καλύτερη επιλογή honda sh150 η sh300

σε όλα τα άλλα (μεγαλύτερες ρόδες από pcx/nmax, φρένα,χώρους κλπ κλπ) πρόσθεσε και το service ανά 10,000 χλμ. κάτι που μόνο η piaggio έχει...  

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Θες αποκλειστικα 125αρι;

Εγω θα σου ελεγα να πας σε 300ρι.

Αλλα αφου μιλας για pcx vs nmax ,θα σταθω σε αυτο.Για εντος πολης ειναι ιδανικα ,με χαμηλη καταναλωση 2,7-3,5 αναλογα την οδικη συμπεριφορα.Τα πλαστικα και τα σερβις τσιμπανε λιγο ..

Παρε προσφορες ,γνωμες ,κανε ενα test drive ,υπολογισε τα μηνιαια σου εξοδα βαζοντας ασφαλεια,σερβις κτλ και αποφασισε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...