Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα με νοιάζει πιο πολύ θέμα κατανάλωσης,γιατί κάνω αρκετές αποστάσεις μέσα στη μέρα...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, iamskg είπε

για 125 και 150 cc μιλαμε, τι να καψουνε...

Τα scooter με καρμπυρατέρ μια χαρά καίνε, τα συγκεκριμένα δεν καίνε πολύ. 

Δημοσ.

Αναλόγως τι χρήση το θέλεις , το pcx είναι κυριολεκτικά ποδήλατο 😍 κανείς ατέλειωτες σφήνες χωρίς καν να βάλεις πόδι κάτω !!!!

Δημοσ.

Και τα δυο χαλια είναι . Το pcx σαν μπανιέρα με τιμόνι από ποδήλατο.το nmax ποιοτικά χαλια.σε κάνα δυο χρόνια το πολυ θα σκουριάσει.Κοιτα κάτι άλλο.Καλύτερα παπί αν και δεν τα συμπαθώ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για πακέτο αν θέλεις ρίξε μια ματιά και στο sym synohony st 200 (169 cc) ελαφρύ μικρό καλή κατανάλωση

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω για το symphony θα σου ελεγα να δεις.. Τιμιοτατο μικρο χωρις προβληματα και δε σε γδυνουν στα ανταλλακτικα. Απο καταναλωση πολυ καλα.. 1μισι ντεποζιτο 2καβαλο, 6 μερες στη Ναξο και γυρισα σχεδον ολο το νησι το καλοκαιρι που μας περασε. Το σκεφτομαι για ολοκαινουργιο εγω.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με το PCX το οποίο οδηγώ εδώ και 3 χρόνια περίπου παρόλο που είναι το ακριβότερο στην κατηγορία του είναι εξαιρετικά αξιόπιστο. Καινούργιο το πήρα αλλά και μεταχειρισμένο εάν το έβρισκα τώρα σε καλή κατάσταση θα το έπαιρνα ξανά. Το μειονέκτημα είναι ότι έχει ταμπούρο στο πίσω φρένο σε αντίθεση με το Nmax το οποίο έχει δισκόφρενα αλλά σχετικά με αυτά χρειάζεται τσίμπημα στα φρένα. Σε αντίθεση με το ταμπούρο το οποίο πατάς άφοβα και δυνατά σε περίπτωση που χρειαστεί. Ποιοτικά πλαστικά θα έλεγα αλλά συνάμα ακριβά. Μέχρι τώρα έχοντας καλύψει 41000 χιλιόμετρα έχω αλλάξει δύο φορές λάστιχα , μια φορά ιμάντα και δύο φορές τακάκια. Τα λάδια και το φίλτρο αέρα το αλλάζεις πολύ εύκολα μόνος σου. Δεν χρειάστηκε κάτι άλλο. Απο κατανάλωση είναι πάρα πολύ καλά, υπολόγισε  3-3,5 λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα. Εμφανισιακά μου αρέσει αρκετά αλλιώς δεν θα το είχα αγοράσει αλλά αυτό είναι θέμα γούστου.

Επεξ/σία από delmparmpounel
  • Thanks 2
Δημοσ.

Και για το sym έχω ακούσει καλά λόγια.

Αλλά δε μ αρέσει τόσο εξωτερικά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ως κάτοχος θα σου πρότεινα να δεις και το Piaggio medley 150. Αγοράστηκε μεταχειρισμένο με 2500 χιλιόμετρα και ως τα 16000 μέχρι τώρα μου έχει βγάλει ένα tps sensor που αλλαχθηκε στην εγγύηση. Ως θέση οδήγησης μου φάνηκε καλύτερη από του pcx και επίσης έχει πολύ περισσότερο χώρο από το nmax.abs μπρος πίσω ποιοτητα κατασκευής καλή, Γενικά είμαι ευχαριστημενος αν και πιστεύω ότι καλύτερη επιλογή να κοιτάξεις προς 300, οι διαφορές είναι μικρές στην κατανάλωση συγκριτικά με το γκάζι που θα έχεις αλλά και το στήσιμο ενός μεγαλύτερου σκούτερ.

Εάν φτάνεις χρηματικά η καλύτερη επιλογή honda sh150 η sh300

Επεξ/σία από Chris92
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...