tabou7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Παιδιά θέλω να θέσω ένα ερώτημα αν γνωρίζει κάνει και έχει παθει το ίδιο!το πς μ εκεί π παίζει κλείνει το μόνιτορ το ποντίκι και το πληκτρολόγιο αλλά το πα παραμένει ανοιχτο και δεν δουλεύει το start button και τπτ απλά παραμένει ανοιχτο και κλείνει μόνο αν κλείσω το ρεύμα ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;
bwaaah Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 έχεις παρατηρήσει τι κάνεις πριν κλείσει? παράδειγμα, παίζεις κάποιο παιχνίδι η βλέπεις ταινία? το σύμπτωμα αυτό μου έχει τύχει σε gpu που ανέβαζε θερμοκρασία. αλλαξα πάστα και όλα καλά μετά. 1
mastoras007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Αν στο κάνει οσο παίζεις τοτε εχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών, αν ειναι καμια παλιά τοτε σίγουρα αυτο ειναι
benign Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Πες μας και τι συστημα εχεις αναλυτικα,τι τροφοδοτικο,ποια καρτα γραφικων,αν την αγορασες απο καταστημα η μεταχειρισμενη,κ.τ.λ. για να ειναι πιο ευκολο να ψαξουμε τι μπορει να φταιει.
tabou7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 cpu:ruzen 5 1600 mobo:Asrock B450M-Pro4 ram:corsair ddr4:2666 τροφοδοτικο:Corsair TX-M Series TX650M και gpu:Gigabyte GeForce GTX1060 6GB Windforce OC ολα τα αγορασα καινουργια πριν 2 μιση χρονια μου το κανει σε παιχνιδια αλλα ετσι και αλλιως το πσ το ανοιγω μονο για game
bwaaah Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tabou7 είπε cpu:ruzen 5 1600 mobo:Asrock B450M-Pro4 ram:corsair ddr4:2666 τροφοδοτικο:Corsair TX-M Series TX650M και gpu:Gigabyte GeForce GTX1060 6GB Windforce OC ολα τα αγορασα καινουργια πριν 2 μιση χρονια μου το κανει σε παιχνιδια αλλα ετσι και αλλιως το πσ το ανοιγω μονο για game τσέκαρε τις θερμοκρασίες στη κάρτα γραφικών αν είναι οκ. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από bwaaah
mastoras007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Βγάλε ξανα βάλε ραμ αν συνεχίσει δοκίμασε της ραμ μια-μία (αν εχεις πάνω απο μια) η 1060 γενικά δέν ειναι τόσο παλιά αλλά ποτέ δεν ξέρεις
tabou7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μια ραμ έχω το έχω κάνει δυστυχώς μετά από δυο μέρες το ξανά κανει Μια ραμ έχω το έχω κάνει δυστυχώς μετά από δυο μέρες το ξανά κανει.και έχω τσεκάρει θερμοκρασίες δεν ανεβαίνουν καν πάνω από 50βαθμους
bwaaah Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 δοκίμασε και να ξαναπεράσεις τα drivers της κάρτας μπας και....
Unholydiver Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 50 Βαθμούς για τη gpu είναι λίγο.... Φαντάζομαι το πρόβλημα στο κάνει σε πολλά παιχνίδια και όχι σε ένα. Δοκίμασε πρώτα με drivers όπως σου είπαν παραπάνω. Το κακό είναι ότι δεν έχεις onboard γραφικά, θα ήταν πιο εύκολο να διαγνώσεις το πρόβλημα. Βγάλε την κάρτα γραφικών και έλεγξε τις επαφές, μήπως κάποια είναι καμένη. Αν είναι οκ πάρε μια γομολάστιχα και "σβήσε" τις επαφές, αν δεν έχεις γομολάστιχα, καθαρό οινόπνευμα και βατονέτα θα κάνει τη δουλειά. Σημαντικό, πριν ξαναβάλεις τη κάρτα να μην έχεις υπολείμματα από τη γομολάστιχα, και αν χρησιμοποίησες οινόπνευμα να έχει στεγνώσει καλά. Μην βιάζεσαι. Ξαναβάλε τη κάρτα και παίξε 🤣 αν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα, αν έχεις μια άλλη κάρτα γραφικών δοκίμασε με αυτή.
mastoras007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Ολα δειχνουν την κάρτα αλλά οχι απο θερμοκρασίες.. Εχω αυτην τη κάρτα σε ιντερνετ καφέ.. σκύλος...παιζει σχεδόν τα πάντα και ποτέ καμία δεν εχει βγάλει πρόβλημα αν οντος σου χάλασε περίεργο!
tabou7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Παιδιά το πήγα σε τεχνικό δεν βρήκε τπτ άλλαξε πάστα στην cpu μόνο ελπίζω να ήταν αυτό αν και το βλέπω χλωμπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα