μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Τι είναι πιο ασφαλές για σπίτι στο κέντρο της Αθήνας; Να ασφαλίσω κουφώματα, συσκευές, έπιπλα ή να βάλω απλά συναγερμό;
turbat0s Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Εσύ μένεις μέσα ή το νοικιάζεις? Συναγερμός-πρόληψη. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από turbat0s
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Άλλο πράγμα το πρώτο και άλλο το δευτερο. Ο συναγερμός είναι για να τρέψει τον κλέφτη σε φυγή. Αν όμως οι κλέφτες είναι τσακαλοι μπορεί και να τον παρακαμψουν. Η ασφάλεια σε καλύπτει για ζημιές και φθορες όχι μόνο από προσπάθεια για διάρρηξη αλλά και για άλλες καταστάσεις πχ φωτιά και φυσική καταστροφή. Μπορει κάλλιστα κάποιος να σου προκαλέσει ζημια στα κουφώματα προσπαθώντας να μπει και μετά να χτυπήσει ο συναγερμός και να φύγει οπότε η ζημιά θα έχει γίνει. Αν θες να είσαι όσο πιο καλά καλυμμένη βάζεις και τα δύο αν μπορείς. 2
Fotis_Greece Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Στην ασφαλιση θα υπολογιστει εαν εχεις συναγερμο και σε ποια περιοχη και όροφο ειναι. Εκτος εαν νομιζεις οτι ενα διαμερισμα χωρις συναγερμο σε ισογειο πολυκατοικίας στην Αχαρνων θα εχει το ιδιο κοστος.με ενα πεμπτου οροφου με συναγερμό στην Ανω Κυψελη 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Γενικά πόσοι ασφαλίζουν τα σπίτια τους; Συναγερμό βλέπω βάζουν κυρίως όσοι μένουν σε ισογεια ή σε πολυτελή διαμερίσματα. Στον πρώτο μένω. Δεν έχουν μπουκαρει ποτέ από τα μπαλκόνια όλα αυτά τα χρόνια αλλά γενικά κλέβουν στη γειτονιά.
john_petrucci7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Γενικά πόσοι ασφαλίζουν τα σπίτια τους; Συναγερμό βλέπω βάζουν κυρίως όσοι μένουν σε ισογεια ή σε πολυτελή διαμερίσματα. Στον πρώτο μένω. Δεν έχουν μπουκαρει ποτέ από τα μπαλκόνια όλα αυτά τα χρόνια αλλά γενικά κλέβουν στη γειτονιά. Ασφαλίσεις αν σέβεσαι την περιουσία σου. Όπως το αυτοκίνητο είναι. Μπορεί να πάθει κάποια ζημιά από φωτιά, διαρροή, λέβητα, ηλιακό κλπ κλπ. Ο συναγερμός είναι ένα προληπτικό μέτρο όπως μια καλή κλειδαριά που θες να κερδίσεις χρόνο μ έναν ερασιτέχνη ή ευκαιριακό κλέφτη. Αν μου λεγες ότι έχω λεφτά κοσμήματά κλπ μέσα θα σου λεγα καντα όλα. Αν έχεις μια καλή κλειδαριά σε μια νορμάλ περιοχή χωρίς κρούσματα κάνε μόνο ασφάλεια.
mindreader Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Ποσο παει η ασφαλιση σπιτιου; Νομιζω κατι μου ειχε αναφερει ο ασφαλιστης, την τελευταια φορα που πηγα να πληρωσω για την ασφαλεια αυτοκινητου, οτι μπορεις με καποια επιπλεον χρηματα, να ασφαλισεις και το σπιτι, αλλα δεν το εψαξα περισσοτερο. Γνωριζει κανεις;
MauroPaltoudias Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/5/2020 στις 8:17 ΜΜ, Βασίλης_29 είπε Η ασφάλεια σε καλύπτει για ζημιές και φθορες όχι μόνο από προσπάθεια για διάρρηξη αλλά και για άλλες καταστάσεις πχ φωτιά και φυσική καταστροφή. Λάθος δικό μου, ερμήνευσα λάθος τα όσα γράφηκαν. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από MauroPaltoudias
john_petrucci7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Λάθος δικό μου, ερμήνευσα λάθος τα όσα γράφηκαν. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Στις 2/5/2020 στις 4:41 ΜΜ, mindreader είπε Ποσο παει η ασφαλιση σπιτιου; Νομιζω κατι μου ειχε αναφερει ο ασφαλιστης, την τελευταια φορα που πηγα να πληρωσω για την ασφαλεια αυτοκινητου, οτι μπορεις με καποια επιπλεον χρηματα, να ασφαλισεις και το σπιτι, αλλα δεν το εψαξα περισσοτερο. Γνωριζει κανεις; 2 με 2,5 το τετραγωνικό με σεισμό. Αναλόγως την εταιρεία. 1
djcat Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Στην ασφάλεια σπιτιού οικονομικό είναι να ασφαλίσεις το σπίτι για περιπτώσεις πυρκαγιάς και πλημμύρας. Μετά αν βάλεις και σεισμό μέσα ανεβαίνει το ποσό. Το ίδιο και αν θες να το ασφαλίσεις για ζημιές από διαρρήξη, όπως και αν θες να ασφαλίσεις και το περιεχόμενο του σπιτιού. 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, djcat είπε Στην ασφάλεια σπιτιού οικονομικό είναι να ασφαλίσεις το σπίτι για περιπτώσεις πυρκαγιάς και πλημμύρας. Μετά αν βάλεις και σεισμό μέσα ανεβαίνει το ποσό. Το ίδιο και αν θες να το ασφαλίσεις για ζημιές από διαρρήξη, όπως και αν θες να ασφαλίσεις και το περιεχόμενο του σπιτιού. Εγώ δίνω 150 τον χρόνο πάντως, all inclusive για 70τ.μ. Το αναφέρω πάλι, καθώς διευκρίνισα κάτι άλλο παραπάνω (η τιμή είναι αυτή σε κάθε περίπτωση). Επειδή αναφέρεσαι σε χαμηλό και υψηλό πόσο, θες λίγο να το ποσοτικοποιήσεις; Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από MauroPaltoudias
djcat Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Εγώ δίνω 150 τον χρόνο πάντως, all inclusive για 70τ.μ. Το αναφέρω πάλι, καθώς διευκρίνισα κάτι άλλο παραπάνω (η τιμή είναι αυτή σε κάθε περίπτωση). Επειδή αναφέρεσαι σε χαμηλό και υψηλό πόσο, θες λίγο να το ποσοτικοποιήσεις; Αλλιώς είναι να ασφαλίσεις για κλοπή αντικείμενα που κοστίζουν χίλια ευρώ και άλλο αντικείμενα 10 χιλιάδων ευρώ. Απλή λογική είναι. Τι σημαίνει 150 ευρώ όλα μέσα; Όσο πιο υψηλός είναι ο κίνδυνος να συμβεί κάτι, τόσο αυξάνουν και τα ασφάλιστρα. Η ασφάλιση σε φωτιά ενός σπιτιού είναι μικρή γιατί και η πιθανότητα είναι μικρή. Αντίθετα το να σε κλέψουν είναι πιο πιθανό, άρα αυξάνεται και το ασφάλιστρα. Αυτά σε γενικές γραμμές.
MauroPaltoudias Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, djcat είπε Τι σημαίνει 150 ευρώ όλα μέσα; Από τα ασφαλιζόμενα κεφάλαια που συνήθως παρέχουν οι ασφαλιστικές, στις συνήθεις ασφαλιζόμενες αξίες (όλα μεσοσταθμικά). 30.000€ το ακίνητο, 15.000€ η κινητή περιουσία. Για τα υπόλοιπα δεν έχω το συμβόλαιο μπροστά. Προφανώς είναι θέμα κοινής λογικής (που υπάρχει), αλλά δεν είναι και δυνατό να αναλυθούν όλα μέσα σε μερικές γραμμές κειμένου. Αυτά σε γενικές γραμμές. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από MauroPaltoudias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα