Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, manoskap είπε

Επίσης θα μπορουσε να "διαβαζει" οτι εχω κοντα μου το apple watch και να μενει ξεκλειδωτο. Τι πιο απλο;

Τι πιο απλό;;;

Δηλαδή θεωρείς λογικό να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στη συσκευή σου όσοι είναι δίπλα σου; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, great είπε

οποτε ο κλέφτης απλα σου παιρνει και το apple watch και τελειώνει η ιστορία. εχει και τα δυο ξεκλείδωτα!

Μη γράφετε χωρίς να γνωρίζετε

Μάθε λοιπόν ότι

Από την στιγμή που βγαίνει το Apple Watch από το χέρι σου κλειδώνει

5 ώρες πριν, manoskap είπε

Επίσης θα μπορουσε να "διαβαζει" οτι εχω κοντα μου το apple watch και να μενει ξεκλειδωτο. Τι πιο απλο;

Σωστά, όπως γίνετε και στο MBP,  iMac κλπ. κλπ.

macos-catalina-system-prefs-security-privacy-watch-unlock.jpg

Επεξ/σία από rafeek
  • Like 2
Δημοσ.

Ok δεν είναι κάτι το τραγικό αλλά ούτε κάτι πιο εύκολο μάλλον είναι μια απλή είδηση 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreas314p είπε

Εγώ πάντως με samsung και plantronics Όταν βγαίνω έξω έχω smart lock Και ανοίγει εύκολα.  Δεν το έχει η apple αυτό? 

Δυστυχώς όχι

και είναι πολύ βολικό αυτό να κάνεις το ΒΤ trusted device και όταν απομακρυνθείς από αυτό να κλειδώνει/ξεκλειδώνει

Δημοσ.
5 ώρες πριν, rafeek είπε

Μη γράφετε χωρίς να γνωρίζετε

Μάθε λοιπόν ότι

Από την στιγμή που βγαίνει το Apple Watch από το χέρι σου κλειδώνει

Σωστά, όπως γίνετε και στο MBP, iMac κλπ. κλπ.

macos-catalina-system-prefs-security-privacy-watch-unlock.jpg

ναι εαν εχεις βάλει passcode γίνεται αυτο στο apple watch.

Απο κει και περα άλλο είπε ο manoskap ειπε να ανοιγει το iphone όταν ειναι κοντά στο apple watch, οπότε καμία σχέση.

Επίσης συγκρίνεις το ξεκλείδωμα υπολογιστή στο σπιτι σου που γίνεται με το iphone διπλα. Το οτι δεν καταλαβαινεις την διαφορα με αυτο  είναι ανησυχητικό.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, athanaso77 είπε

Τι πιο απλό;;;

Δηλαδή θεωρείς λογικό να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στη συσκευή σου όσοι είναι δίπλα σου; 

Το εχεις και μιλας; Οταν ο μακ μου ξεκλειδωνει απο το ρολοι χτυπαει το ρολοϊ. 

1 ώρα πριν, great είπε

ναι εαν εχεις βάλει passcode γίνεται αυτο στο apple watch.

Απο κει και περα άλλο είπε ο manoskap ειπε να ανοιγει το iphone όταν ειναι κοντά στο apple watch, οπότε καμία σχέση.

Επίσης συγκρίνεις το ξεκλείδωμα υπολογιστή στο σπιτι σου που γίνεται με το iphone διπλα. Το οτι δεν καταλαβαινεις την διαφορα με αυτο  είναι ανησυχητικό.

Ο υπολογιστης ξεκλειδωνει και ΧΩΡΙΣ το κινητο διπλα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/5/2020 στις 7:53 ΜΜ, stefanos_th είπε

Το πουλησα και ησυχασα . . .

κοιμαμαι πιο ευκολα τα βραδια.

Ε και; ο κλώνος σου ήδη κυκλοφορεί ελεύθερος στην Ασία, με βάση τα δεδομένα του faceid. 😛

5 ώρες πριν, andreas314p είπε

Εγώ πάντως με samsung και plantronics Όταν βγαίνω έξω έχω smart lock Και ανοίγει εύκολα.  Δεν το έχει η apple αυτό? 

Δεν το είχα σε υπόληψη αυτό το χαρακτηριστικό Αλλά πραγματικά σου λυνει τα χέρια!   :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, manoskap είπε

Το εχεις και μιλας; Οταν ο μακ μου ξεκλειδωνει απο το ρολοι χτυπαει το ρολοϊ.

Τα έχω όλα γιαυτο και μιλάω... Σου έχουν ήδη απαντήσει αλλά δε δείχνεις να καταλαβαίνεις. Το θέμα είναι να κάνουμε συζήτηση, αλλά αν είναι να νευριάζεις... κουβέντιασε μόνος σου, δε θα ασχοληθώ άλλο. ;)

Επεξ/σία από athanaso77
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την τρελα με τα κινητα χωρις μπεζελς, ενω αν ειχαν μπεζελ και touch id θα ηταν ολα πιο εργονομικα και ευχρηστα.

Ευτυχως βγηκε το iphone se, αρχιζω να πιστευω οτι θα ειναι το κινητο με τις περισσοτερες πωλησεις εβερ

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι η πανδημία έχει χτυπήσει και το Touch ID. Μετά από 7.852.375 πλυσίματα χεριών και διάφορες χειρονακτικές δουλειές που βρήκα τώρα την ευκαιρία να κάνω, τα δάχτυλά μου έχουν γίνει ρετάλια και το Touch ID πιάνει με την 3η! Έχω βάλει μέχρι και τον αριστερό παράμεσο. Θα βάλω και ποδιού μου φαίνεται. 😂

Δημοσ.
17 ώρες πριν, athanaso77 είπε

Τα έχω όλα γιαυτο και μιλάω... Σου έχουν ήδη απαντήσει αλλά δε δείχνεις να καταλαβαίνεις. Το θέμα είναι να κάνουμε συζήτηση, αλλά αν είναι να νευριάζεις... κουβέντιασε μόνος σου, δε θα ασχοληθώ άλλο. ;)

Χαχαχχαχ τι να νευριαζω; Σιγα ελεος! Αν τα εχεις τοτε θα εχεις παρατηρησει πως το ρολοι:

1. Σε ενημερωνει για καθε ξεκλειδωμα

2. Ξεκλειδωνει μονο αν εισαι πραγματικα κοντα

Στο κατω κατω ας το δωσουν σαν επιλογη με δικη σου ρυθμιση. 
Αν εχεις κρυφα απο το σπιτι σου και δε θες να «ξεχαστεις» μη το βαλεις. 
Οποιος ομως θελει ασφαλεια μονο σε περιπτωση κλοπης ειναι αψογη, υπαρκτη, και ευκολα εφαρμοσιμη λυση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/5/2020 στις 3:34 ΜΜ, andreas314p είπε

το ίδιο είχα κάνει κι εγώ για όταν οδηγούσα να μην ψάχνω το πίσω μέρος τη συσκευής που είχε το αποτύπωμα 

αλλά τώρα που έχω αποτύπωμα στην οθόνη είναι πιο απλό και δεν έχω μπει στον κόπο 

γενικά το αποτύπωμα μπροστά όπως το είχε και πριν δηλαδή η apple είναι το πιο ιδανικό και πλέον που μπορεί να μπει κάτω από την οθόνη είναι η καλύτερη λύση 

λογικά και η apple θα ακολουθήσει, θα είναι παράλογο να μην κάνει το πιο απλό και πρακτικό εφόσον δεν επηρεάζει το μέγεθος της οθόνης πλέον 

βέβαια συνεχίζει και υπάρχει το θέμα με (κάποια , όχι όλα) τα γάντια, οπότε για αυτή τη περίπτωση θα βολεύει η αναγνώριση προσώπου 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...