Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φίλοι και φίλες του Inso μπορεί ένα πλυντήριο 8 κιλό να πλυνει κάποιος διπλη κουβέρτα η διπλό πάπλωμα  η θέλει πάραπανω κιλά σας ευχαριστώ

Επεξ/σία από Elysian
Δημοσ.

8 κιλά δε νομίζω φίλε μου. Έχω 10 κιλών και αρκετά παπλώματα δεν τα χωράει.Εάν τώρα σκέφτεσαι να αγοράσεις και θέλεις να πάρεις κάποιο και για κουβέρτες να πας σε μεγαλύτερα από 8 κιλά.

Δημοσ.

Οι κάδοι των πλυντηρίων 7.5 μέχρι 9 κιλα ειναι σχεδόν ίδιοι σε διαστάσεις. Αυτό που αλλάζει είναι ίσως η δύναμη του μοτέρ καθώς και οι ρυθμίσεις της πλακέτας για να πλένουν περισσότερα ή λιγότερα ρούχα (και μόνο σε συγκεκριμένα προγράμματα) και να πάρουν την πιστοποίηση για τα κιλά.

Δείτε στα τεχνικά χαρακτηριστικά αν αναγράφεται όγκος του κάδου. Στα LG ας πούμε γράφει, και θα δείτε ότι οι κάδοι είναι πάνω κάτω ίδιοι σε αυτά τα κιλά, το οποίο είναι και λογικό γιατί όταν οι εξωτερικές διαστάσεις είναι συγκεκριμένες, δεν γίνονται θαύματα.

Πάντως, αν και εξαρτάται από το υλικό,διπλή κουβέρτα χωράει αν δεν είναι πολύ χοντρή αλλά διπλό πάπλωμα αν χωρέσει θα είναι πολύ οριακό... Και στα 9 να πας, δεν θα δεις ουσιαστική διαφορά ομως, εκτός αν έχει μεγαλύτερο κάδο (που παίζει και να μην έχει)...

Δημοσ.

σας ευχαριστώ όλους για απάντηση ανάμεσα σε indesit η wirhpool? Ποια θεωρείτε καλύτερη γιατί όντως η lg στο 9 κιλό λέει ότι χωράει 8 κιλλα  άρα δεν μας κάνει ενώ οι άλλες λένε ότι χωράει 9 εάν κατάλαβα καλά τα 9 κιλά τους  σας ευχαριστώ 

Δημοσ.

Η πεθερά πλένει σε 8κιλο τα πάντα ακόμα και διπλή κουβέρτα... Δεν ξέρω λεπτομεριες αλλά εμείς εκεί τα πλένουμε δεν πήραμε ακόμα μεγάλο. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Elysian είπε

η lg στο 9 κιλό λέει ότι χωράει 8 κιλλα

Από περιέργεια: αυτό το είδες κάπου γραμμένο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...