alani123321 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Καλησπερα! Εχω ενα θεμα στο πισι μου. Εχω την μητρικη αυτη και συνδεδεμενους 2 hdd, 1 ssd και 1 m2 ssd. Την θεση sata 5 και 6 την εχω ελευθερη. Το θεμα ειναι οτι και οι 2 hdd συνδεδεμενοι δν μπορουν να λειτουργησουν. Αναγνωριζει μονο τον εναν και κανει ολο το συστημα λιγο να κολλαει και να αργει να ξεκινησει. Οταν συνδεσω τον εναν μονο hdd τοτε ολα ειναι κοπμλε. Αρκει να ειναι συνδεδεμενος μονο ο ενας hdd (δν εχει σημασια ποιος). Υπαρχει καποια λυση? Διαβασα οτι οταν εχεις m2 πανω τοτε δν λειτουργουν 2 θεσεις sata (η 5 και 6), αλλα αυτες τις θεσεις τις εχω κενες ετσι κι αλλιως..
duffyduck Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Σωστά τα λες φιλε αλανι, οι 5 και 6 λογικα δεν λειτουργουν οταν βαζεις m.2. Εγω παλι με την MAX που ειμαι, εχω 6 sata συσκευες και λειτουργουν ταυτοχρονα. Αλλαξε sata θεσεις στους δισκους, δοκιμασε διαφορετικο καλωδια sata, και διαφορετικο καλωδιο τροφοδοσιας απο το τροφοδοτικο. Παιξε λιγο με αυτα, μπας και βρεις ποιο απο τα 3 φταιει. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από duffyduck
50EuroUser Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Τα Sata 5/6 ειναι το πρώτο SET (σε 90° γωνία) δες αυτό που είπε και ο dd με τα καλώδια.
alani123321 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Γραφει πανω στη μητρικη ποιος αριθμος αντιστοιχει σε καθε θεση. Θα δοκιαμσω παλι να αλλαξω καποιες θεσεις αλλα δυσκολο το βλεπω να γινεται.
BadBoy Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δοκίμασε να τους βάλεις σε διαφορετική γραμμή τροφοδοσίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα