Προς το περιεχόμενο

Virus ... Help

knaison

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μολυνθεί από τον ιό I-Worm.Nyxem.b

Συγκεκριμένα έχει χτυπηθεί το αρχείο system32 των WINDOWS.

Antivirus έχω το AVP το οποίο ενώ μου βρίσκει τον ιό δεν κάνει delete με αποτέλεσμα σε επόμενο scan να το ξαναβρίσκει.

Επίσης όταν ψάχνω μέσα στο system32 να βρω τα αρχεία του ιού για να τα κάνω delete από μόνος μου αυτά δεν εμφανίζονται.

Τι να κάνω ?

Please HELP …

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι αν έχεις κάνει κανονικά τα updates του AVP, το πρόγραμμα θα μπορεί να κάνει delete τον ιό. Μήπως σου λείπει κάποιο update?

edited by paredwse

Δημοσ.

An exeis NAV kati ginete giati se syndeei katey8ian me ti selida poy sou leei pws na to vgaleis i na katevaseis kapio removal tool.An einai des sti diaxeirisi ergasiwn twn windows(Ctrl+Alt+Del) mipws exei kapio ypopto onoma diergasias pou trexei ekeini tin wra opote den se afinei na ti sviseis kai kanto telos ergasias wste na mporeis na vreis poy einai o virus kai na ton kaneis delete.Episis poly pi8ano einai na prepei na diagrapseis kai kapia registry tou sigekrimenoy virus.Kalo 8a itan pantws na mpeis sto site tis etairia tou antivirus pou exeis gia na deis ti proteinei gia to sigekrimeno virus.

PS Ta arxeia pou den emfanizonte sto system32 exeis kanei tin epilogi wste na fainontai kai ta kryfa arxeia???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...