Προς το περιεχόμενο

ZXHN H267N απο NOVA και router dlink EXO AC2600 προβλημα

alex69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω 100αρα γραμμή της NOVA με το modem router του τιτλου (το δινει η εταιρια). Για να μεγαλωσω την εμβέλια και την την καλυτερη διαχειρηση ωσυε να λειτουργουν πιο γρηγορα οι συσκευες χρησιμοποιω και ενα router το D link EXO AC2600. Η συνδεση ειναι απο τοιχο καλωδιο στο modem router της εταιριας με ip 192.168.1.1. Απο εκεί καλωδιο ethernet στην εισοδο του d link που εχει ip 192.168.0.1. Ολες οι συσκευες μετα συνδεδεμενες αλλες ασυρματα και αλλες ενσυμαρτα με το d link. 

Ενω ολα λειτουργουν άψογα, αντιμετωπιζω το εξης... Συγκεκριμενα δυο συσκευές και μόνο αυτές (ενισχυτής denon και δεκτης mag) ειτε τις συνδεσω με καλωδιο ειτε ασυρματα στο d link, δουλευουν σωστα στο δυκτιο (airplay κτλ) αλλα δεν εχουν προσβαση στο internet. Αν τις συνδεσω στο moden router λειτουργουν μια χαρα, αλλα εχω προβλημα με την συνεργασια των αλλων συσκευων.

Όπως έχουν τα πράγματα θεωρώ ότι δεν είναι βλάβη αλλά κάποια ρύθμιση στα modem router.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.........

Επεξ/σία από alex69
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης

Σε πρώτη φάση, δεδομένου ότι όλες οι συσκευές σου πατάνε στο d-link, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να παίζεις με δύο υποδίκτυα (192.168.0.x και 192.168.1.x) και να κάνεις και διπλό routing. Μπορείς να φτιάξεις ένα bridge connection αντί για το routing connection που έχει το H267N και να βάλεις το d-link σε PPPoE, να κάνει δηλαδή αυτό τη σύνδεση με τον πάροχο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
On 01/05/2020 at 16:11, alex69 said:

καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω 100αρα γραμμή της NOVA με το modem router του τιτλου (το δινει η εταιρια). Για να μεγαλωσω την εμβέλια και την την καλυτερη διαχειρηση ωσυε να λειτουργουν πιο γρηγορα οι συσκευες χρησιμοποιω και ενα router το D link EXO AC2600. Η συνδεση ειναι απο τοιχο καλωδιο στο modem router της εταιριας με ip 192.168.1.1. Απο εκεί καλωδιο ethernet στην εισοδο του d link που εχει ip 192.168.0.1. Ολες οι συσκευες μετα συνδεδεμενες αλλες ασυρματα και αλλες ενσυμαρτα με το d link. 

Ενω ολα λειτουργουν άψογα, αντιμετωπιζω το εξης... Συγκεκριμενα δυο συσκευές και μόνο αυτές (ενισχυτής denon και δεκτης mag) ειτε τις συνδεσω με καλωδιο ειτε ασυρματα στο d link, δουλευουν σωστα στο δυκτιο (airplay κτλ) αλλα δεν εχουν προσβαση στο internet. Αν τις συνδεσω στο moden router λειτουργουν μια χαρα, αλλα εχω προβλημα με την συνεργασια των αλλων συσκευων.

Όπως έχουν τα πράγματα θεωρώ ότι δεν είναι βλάβη αλλά κάποια ρύθμιση στα modem router.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.........

a. firmware update. b. καρφωτα ip για δοκιμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...