Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ένα RealmeX2 pro από Σκρουτζ(460 ευρώ), διαβάζω γενικώς τα καλύτερα αλλά βλέπω ότι πολλοί προβληματίζονται με την απουσία ΟIS. Έχει κανείς εμπειρία από το κινητό ώστε να μου πει για τις φωτογραφίες και για το αν παίρνει gcam? Ή κάποια άλλη πρόταση για κινητό γύρω σε αυτά τα λεφτά? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γιατί να μην το πάρεις από το Άμαζον που βγαίνει ένα 50αρικο πιο φθηνό;
Ρίξε μια ματιά στο τόπικ του κινητού στο myphone και θα σου λυθούν πολλές απορίες.

Σε αυτά τα λεφτά υπάρχει το Huawei P30 Pro και το OnePlus 7t από Κίνα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, geo9419 είπε

Στο eglobal το εχει 389 με δωρεαν τα μεταφορικά.

Σε θέματα εγγύησης ξέρουμε τίποτα γι'αυτό;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, leftpc είπε

Γιατί να μην το πάρεις από το Άμαζον που βγαίνει ένα 50αρικο πιο φθηνό;
Ρίξε μια ματιά στο τόπικ του κινητού στο myphone και θα σου λυθούν πολλές απορίες.

Σε αυτά τα λεφτά υπάρχει το Huawei P30 Pro και το OnePlus 7t από Κίνα

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Huawei P30 pro έχει Google services? Κι από updates στο λογισμικό τι γίνεται? OnePlus 7T είναι το δεύτερο που κοιτάω μαζί με το RealMe X2 pro, αλλά είναι κομματάκι πιο ακριβό. 

Σημείωση: Η αγορά του κινητού θα γίνει με έκδοση τιμολογίου, συνεπώς θα γλιτώσω ΦΠΑ, άρα η αγορά από Κίνα δεν είναι κάτι που με καίει. Έπρεπε να το πω εξαρχής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχει ο αδερφός μου και ναι αξίζει πολυ.. Skroutz και τιμολόγιο δύσκολα πανε μαζί και θέλει υπομονή... 

To εχει και το e-shop.gr όμως 

https://www.e-shop.gr/kinito-realme-x2-pro-8gb-128gb-dual-sim-lunar-white-gr-p-TEL.092579

Και το 12gb

https://www.e-shop.gr/kinito-realmex2-pro-12gb-256gb-ds-neptune-blue-gr-p-TEL.092530

Επεξ/σία από wolfskinn
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, wolfskinn είπε

Το εχει ο αδερφός μου και ναι αξίζει πολυ.. Skroutz και τιμολόγιο δύσκολα πανε μαζί και θέλει υπομονή... 

To εχει και το e-shop.gr όμως 

https://www.e-shop.gr/kinito-realme-x2-pro-8gb-128gb-dual-sim-lunar-white-gr-p-TEL.092579

Και το 12gb

https://www.e-shop.gr/kinito-realmex2-pro-12gb-256gb-ds-neptune-blue-gr-p-TEL.092530

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Γιατί το λες αυτό για Skroutz? Μίλησα τηλεφωνικά με ένα απο τα καταστήματα και μου είπαν πως γίνεται κανονικά η έκδοση τιμολογίου. Αν βέβαια το eshop.gr δίνει μεγαλύτερη ''ασφάλεια" στην συναλλαγή ή κάποια καλύτερη εγγύηση θα μπορούσα να το δω. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Zett είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Γιατί το λες αυτό για Skroutz? Μίλησα τηλεφωνικά με ένα απο τα καταστήματα και μου είπαν πως γίνεται κανονικά η έκδοση τιμολογίου. Αν βέβαια το eshop.gr δίνει μεγαλύτερη ''ασφάλεια" στην συναλλαγή ή κάποια καλύτερη εγγύηση θα μπορούσα να το δω. 

Δεν μπορούν να σου αρνηθούν την αποφορολογηση για νομικούς λόγους και σου ζητάνε πολλά δικαιολογητικά χωρίς λόγο, καθυστερούν πολύ να στα ελέγξουν επειδή το 'λογιστήριο πνίγεται', πιθανότατα θα σε βάλουν να τα ξαναστείλεις οταν τα ελέγξουν και μετα ξαναπεριμενεις και τέλος θέλουν και τραπεζική κατάθεση με οτι κινδύνους αυτο συνεπάγεται... Αν βαρέσει πιστόλι το μαγαζί εντομεταξυ τρέχεις και δεν φτάνεις. Τώρα αν εσυ πέσεις σε κάποιο που ειναι εξαίρεση, τι να πω. Απο τη στιγμή που η διαφορά απο το e-shop ειναι τοσο μικρή, εγώ δεν θα το σκεφτόμουν καν για skroutzομαγαζο. 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, wolfskinn είπε

Δεν μπορούν να σου αρνηθούν την αποφορολογηση για νομικούς λόγους και σου ζητάνε πολλά δικαιολογητικά χωρίς λόγο, καθυστερούν πολύ να στα ελέγξουν επειδή το 'λογιστήριο πνίγεται', πιθανότατα θα σε βάλουν να τα ξαναστείλεις οταν τα ελέγξουν και μετα ξαναπεριμενεις και τέλος θέλουν και τραπεζική κατάθεση με οτι κινδύνους αυτο συνεπάγεται... Αν βαρέσει πιστόλι το μαγαζί εντομεταξυ τρέχεις και δεν φτάνεις. Τώρα αν εσυ πέσεις σε κάποιο που ειναι εξαίρεση, τι να πω. Απο τη στιγμή που η διαφορά απο το e-shop ειναι τοσο μικρή, εγώ δεν θα το σκεφτόμουν καν για skroutzομαγαζο. 

Μάλιστα, σε ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι πως όντως με βάση την προσφορά που δίνει το eshop δεν αξίζει η αγορά από skroutz. Απλά τώρα κοίταξα πάλι το P30 Pro που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω και μου γυάλισε, λόγω της πολύ καλύτερης κάμερας..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Zett είπε

Μάλιστα, σε ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι πως όντως με βάση την προσφορά που δίνει το eshop δεν αξίζει η αγορά από skroutz. Απλά τώρα κοίταξα πάλι το P30 Pro που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω και μου γυάλισε, λόγω της πολύ καλύτερης κάμερας..

Εκεί δεν το γλιτώνεις το skroutzomagazo... Δες το και στο bestprice, παίζει φτηνότερα και αν εισαι Αθήνα το Mobilepoint έχει φυσικό κατάστημα οπότε μπορείς να το παρεις χέρι με χερι. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, wolfskinn είπε

Εκεί δεν το γλιτώνεις το skroutzomagazo... Δες το και στο bestprice, παίζει φτηνότερα και αν εισαι Αθήνα το Mobilepoint έχει φυσικό κατάστημα οπότε μπορείς να το παρεις χέρι με χερι. 

Αθήνα είμαι ναι, έστειλα ηδη mail για να μου πουν την διαδικασία, σε ευχαριστώ και πάλι. Για εκεί με βλέπω τελικά

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Zett είπε

Αθήνα είμαι ναι, έστειλα ηδη mail για να μου πουν την διαδικασία, σε ευχαριστώ και πάλι. Για εκεί με βλέπω τελικά

Αν θες έμφαση στην κάμερα πήγαινε εκει. Αν θες επιδόσεις και οθόνη, το x2pro σε αυτα τα σπαει. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, geo9419 είπε

Στο eglobal το εχει 389 με δωρεαν τα μεταφορικά.

Και τελώνιο ;

Καλημέρα ,θα ήθελα να πάρω και εγώ γ´ αυτό το κινητό ,σκεφτώ και εγώ τώρα από που να πάρω το πιο φθηνή ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...