Nickfoxjr Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 450€ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Προσφορά από Κίνα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριο 5) Μέγεθος οθόνης; Τουλάχιστον 6 ιντσες 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 5G, fast changing Θετικά αλλά όχι απαραίτητα fm radio, infrared, αδιάβροχο, gorilla glass 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Κορυφαία βασική κ καλή selfie. Οι άλλες δεν με απασχολούν 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Πάρα πολύ 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Gps, internet, κλήσεις Πήρα το mi note 10 όταν βγήκε αλλά δεν χρειάζομαι τις 5 κάμερες που έχει. Μου φτάνει μια κ καλή καθώς μου αρέσει η ποιότητα στις φωτογραφίες αλλά αυτό κάνει παπάδες που τις αφήνω ανεκμετάλευτες. Ψάχνω προσφορά από Κίνα για 5G κινητο. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
andreas-d Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 αν θες να δωσεις ένα μισθο για κινητο από κινα που θα εχει 5G ενώ ακομα δεν υπαρχει καλυψη εχεις επιλογες mi 10 pro.
Nickfoxjr Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Υπάρχει και το mi 10 το απλό στα 650 το οποίο κοιτάω για προσφορά ή για πτώση τιμής. 1 ώρα πριν, andreas-d είπε αν θες να δωσεις ένα μισθο για κινητο από κινα που θα εχει 5G ενώ ακομα δεν υπαρχει καλυψη εχεις επιλογες mi 10 pro. Πηγαίνω συχνά εξωτερικό που η κάλυψη έχει ξεκινήσει. Νομίζω ότι εάν είναι να αλλάξεις κινητό, δεν αξίζει να πάρεις κάποιο χωρίς 5G.
CaptainChris Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 TCL10 5G θα βγη στα €399 και θα είναι καταπληκτική συσκευή, εάν δεν βιάζεται κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.
Nickfoxjr Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, CaptainChris είπε TCL10 5G θα βγη στα €399 και θα είναι καταπληκτική συσκευή, εάν δεν βιάζεται κυκλοφορεί σε λίγες μέρες. Σε ευχαριστώ πολύ. Η τιμή από Ελλάδα ή από Κίνα ; Έχει google apps ;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, Nickfoxjr είπε Υπάρχει και το mi 10 το απλό στα 650 το οποίο κοιτάω για προσφορά ή για πτώση τιμής. Πηγαίνω συχνά εξωτερικό που η κάλυψη έχει ξεκινήσει. Νομίζω ότι εάν είναι να αλλάξεις κινητό, δεν αξίζει να πάρεις κάποιο χωρίς 5G. αν δεν γινομαι αδιακριτος, που ειναι αυτο?
Nickfoxjr Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Antilogos1975 είπε αν δεν γινομαι αδιακριτος, που ειναι αυτο? Στο Λονδίνο. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από Nickfoxjr
andreas-d Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 εχεις δηλαδή παροχο με 5G. εγω γερμανια μενω και ακομα δεν εχει. την δευτερα πηρα το s20 χωρις 5G δωρεαν με ανανεωση συμβολαιου για φετος του χρονου βλέπουμε/
Nickfoxjr Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Εδώ και ένα χρόνο λειτουργεί πιλοτικά. Εγώ έχω roaming οπότε μπορώ να συνδεθώ σε όποιο δίκτυο θέλω.
CaptainChris Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, Nickfoxjr είπε Σε ευχαριστώ πολύ. Η τιμή από Ελλάδα ή από Κίνα ; Έχει google apps ; Φυσικά και έχει Google και η τιμή θα έχει σέ όλη την Ευρώπη τόσο. https://www.tcl.com/global/en/mobile/tcl10-5g/specifications.html
Nickfoxjr Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, CaptainChris είπε Φυσικά και έχει Google και η τιμή θα έχει σέ όλη την Ευρώπη τόσο. https://www.tcl.com/global/en/mobile/tcl10-5g/specifications.html Είναι μια τίμια επιλογή αλλά με χαλάει η ips οθόνη και κάποια από τα χαρακτηριστικά του. Ιδανικά θα ήθελα ένα mi note 10 σε 5G αλλά δεν υπάρχει. Εχει ακριβώς ότι χρειάζομαι. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από Nickfoxjr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα