kg1973 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Με λιγότερα παίρνεις το xperia 5 που είναι καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Και διαβάζει ολα τα type c adaptor Ακόμη και για κλήση βγαίνει σωστός ήχος όχι σαν το χάος που ισχύει στις υπόλοιπες 1
mitss Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 18 ώρες πριν, kg1973 είπε Δοκιμασες το G8s και δε σου άρεσε κάτι ??Μην ζουμε με τις αναμνήσεις ..Το κινητό θα είναι πρόταση όλα θα παιχτούν στο πως θα παρουσιαστεί .Σαν φιλος της LG με το optimus πηγα στα iphone όταν γινανε τα λάθη γυρισα στο 8ς όταν οι αλλοι φτασαν τιμες στον θεό ..συγγνώμη 800 ευρώ παίρνω μισθο,δεν μπορεσα να βγαζω 3000 ευρώ για να δίνω τα μισα για ναυαρχίδα..εδω όλα θα είναι υλοποίηση πως θα πέσει στο χέρι και τι ενημερωσεις θα δώσει γιατι και στο 8ς τις μακακιες τις κάνει να λέμε που αργει το 10 και εαν το δώσει τελικά και πως ... αυτό κατάλαβες από όσα έγραψα; μιλάμε για ένα g2 κορυφή που κατά την γνώμη μου ο αντίπαλος samsung s4 ήταν πίσω με διαφορά. Θύμησε μου με ποιο άλλο κινητό ήταν μπροστά η lg (φιλικά πάντα)
Giorgos17589 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Στην τιμη που θα κανει.. Γυρω στα 700€ αν του εβαζαν ενα τηλεφακο αντι για φακο βαθους... Και εναν υπερευρυγωνιο 16mgpixel με autofocus που εχουν πλεον κ τα πιο φτηνα αντι για 8mgpixel μπορει και να πουλουσε. Και παλι θα ηταν ακριβο λογω μη κορυφαιου επεξεργαστη. Με τα specs που εχει ομως και με την τιμη που αναμενεται ΑΝ ερθει Ελλάδα... Δεν προκειται να το παρει κανενας. Κριμα και παλιοτερα μεχρι 2016 επαιρνα συνεχεια LG. Παντως απο τα τωρα κινητα της κατι LG G8 (Οχι το g8s)... V50... V40.. Είναι εξαιρετικα.
suspiria Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Στις 1/5/2020 στις 5:10 ΜΜ, mitss είπε Σαν το g2 δεν θα ξανά βγει (στην εποχή του το καλύτερο).... Από τα καλύτερα κινητά που είχα Και το G4 συμπληρωνω 1
tsarouc Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 700 ευρώ δίχως φακό zoom? Και με τέτοιο άσχημο notch? Που την είδατε την ομορφιά δεν καταλαβαίνω. Φτωχά χαρακτηριστικά εγώ βλέπω υπερτιμημένο μέχρι εκεί που δεν παίρνει και μην ξεχνάτε και τα οξαποδο bootloopαρισματα που ίσως έχει. Παραμένει για μένα μια εταιρία που ποτέ δεν ασχολήθηκε με τα προβλήματα που παρουσίασαν πολλά μοντέλα της. Τώρα διαφημίζει την ομορφιά με notch στην οθόνη επειδή έχει 2 φτωχες χαμηλών προδιαγραφών κάμερες πίσω που έχουν πλέον ακόμη και τα doogee των 100 ευρώ και το πλασάρει στα 700? Μας έχει για βλάκες η LG η εγώ καταλαβαίνω κάτι λάθος ? Για συνέλθετε παιδιά και μη λέτε τέτοια...
suspiria Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 20 ώρες πριν, tsarouc είπε 2 φτωχες χαμηλών προδιαγραφών κάμερες πίσω που έχουν πλέον ακόμη και τα doogee των 100 ευρώ εχεις δει φωτογραφιες απ το κινητο και προδικαζεις; ξερεις κατι παραπανω ή απλα διαβαζεις megapixels και βγαζεις συμπερασμα; γιατι εμενα τα megapixels δε μου λενε απολυτως τιποτα. και ολοι ξερουμε οτι απο καμερες η LG τα σπαει
tsarouc Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, suspiria είπε εχεις δει φωτογραφιες απ το κινητο και προδικαζεις; ξερεις κατι παραπανω ή απλα διαβαζεις megapixels και βγαζεις συμπερασμα; γιατι εμενα τα megapixels δε μου λενε απολυτως τιποτα. και ολοι ξερουμε οτι απο καμερες η LG τα σπαει Δεν έχω δει όχι και δεν τσιμπάω με τα νούμερα. Τρανό παράδειγμα είναι τα πίξελ της Google. Και ναι τα σπάει. Εκεί είναι το χειρότερο από όλα.
chrismin13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Άντε να το δούμε στο eBay να πέφτει η τιμή όπως όλα τα άλλα LG των τελευταίων χρόνων. Πάντως χαίρομαι που κράτησαν το headphone jack!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα