Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό μήνα σε όλους

ψάχνω μια οικονομική τν 4k για ps4 pro και αργότερα για ps5 με το καλό όταν βγει, βρήκα αυτή https://www.skroutz.gr/s/21393344/F-U-FL2D4308UH.html ακούω γνώμες, έχει κάποιος f&u , και αν την πάρω από skroutzμαγαζα το προτείνετε? Εννοώ από θέμα εγγύησης .

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

οχι δεν αξιζει καθολου τα χρηματα της, καλυτερα να παρεις FHD LG στα ιδια λεφτα 43", αν θελεις καλο πανελ 4K που να σου εχει και HDR αλλα και γενικα smooth color gamut και τα σχετικα θα κοιταξεις σε samsung, lg, sony. οποτε με 70Ε+ παιρνεις αυτην που εχει και πολυ καλο contrast, αλλα και βαθυ μαυρο.

https://www.skroutz.gr/s/18269906/Samsung-UE43RU7170.html

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω παραγγείλει αυτή εδώ https://www.e-shop.gr/tv-samsung-50ru7402-50-led-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.152544 ,ακόμα την περιμένω, άλλα νομίζω πως αξίζει ,γιατί και hdr 10+ όπου χρειάζεται στα παιχνίδια άλλα και γενικά Όπως περιγράφουν μιλάμε για μια αρκετά καλή επιλογή.Και γενικά από skrouztμαγαζα δεν θα σε πρότεινα να πάρεις,όπως σε έστειλα eshop,public,το you.gr και γενικά γνωστές αλυσίδες καταστημάτων γιατί αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το panel που να μπλέκεις με αυτά τα μαγαζιά και δεν βγάζεις και άκρη. Οπότε μόνο από γνωστά 

Επεξ/σία από THE GG GAMER
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε

Εγώ έχω παραγγείλει αυτή εδώ https://www.e-shop.gr/tv-samsung-50ru7402-50-led-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.152544 ,ακόμα την περιμένω, άλλα νομίζω πως αξίζει ,γιατί και hdr 10+ όπου χρειάζεται στα παιχνίδια άλλα και γενικά Όπως περιγράφουν μιλάμε για μια αρκετά καλή επιλογή.Και γενικά από skrouztμαγαζα δεν θα σε πρότεινα να πάρεις,όπως σε έστειλα eshop,public,το you.gr και γενικά γνωστές αλυσίδες καταστημάτων γιατί αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το panel που να μπλέκεις με αυτά τα μαγαζιά και δεν βγάζεις και άκρη. Οπότε μόνο από γνωστά 

Σε περίπτωση που δεν το εχεις δει και σε ενδιαφέρει υπάρχει και η 55αρα με 30€ παραπάνω. 

https://www.e-shop.gr/newsletter/mail-200422_56889.html?&utm_campaign=newsletter200422&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,θα ρωτήσω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα!!!

Πριν από 1,5 χρόνο αγορασα για να παίζω από απλό PlayStation μια Hisense h43a6100 την οποία την καλυμπραρα με το μάτι γιατί πριν τα χρώματα ήταν για κλάματα!Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος αλλά πρόσφατα είδα ότι έχει 50ms χρόνο απόκρισης!Το μόνο παιχνίδι που παίζω είναι pro και μόνο online.Αυτο που θέλω να ρωτήσω λοιπόν είναι αμα αντικαταστήσω την Hisense με Samsung ru7092 η Samsung ru7400  στις ίδιες ιντες θα δω καμία διαφορά στο χρόνο απόκρισης η δεν αξιζει την αλλαγή;

Επεξ/σία από sir_platanight
Δημοσ.

Η ru7400 απ' ότι είδα έχει χρόνο απόκρισης κάτω από 20ms (στις 50 ιντσες όμως )και σίγουρα είναι καλύτερη από αυτή που έχεις τωρα,λογικά θα χει και καλύτερο hdr,δεν ξέρω αν θα παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η απόκριση στο pro και αν αξιζει η αλλαγή αφού παίζεις μόνο αυτο,δες το ομως μήπως πας σε αυτή 

Δημοσ.
Στις 2/5/2020 στις 9:22 ΠΜ, sir_platanight είπε

Καλημέρα,θα ρωτήσω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα!!!

Πριν από 1,5 χρόνο αγορασα για να παίζω από απλό PlayStation μια Hisense h43a6100 την οποία την καλυμπραρα με το μάτι γιατί πριν τα χρώματα ήταν για κλάματα!Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος αλλά πρόσφατα είδα ότι έχει 50ms χρόνο απόκρισης!Το μόνο παιχνίδι που παίζω είναι pro και μόνο online.Αυτο που θέλω να ρωτήσω λοιπόν είναι αμα αντικαταστήσω την Hisense με Samsung ru7092 η Samsung ru7400  στις ίδιες ιντες θα δω καμία διαφορά στο χρόνο απόκρισης η δεν αξιζει την αλλαγή;

H RU7102 σε game mode παντα εχει input lag στα 4k@60 Hz@4:4:4  10.7 ms. Οι πιο μεγαλες σειρες ειδικα σε Qled κατω απο 8.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, graphist83 είπε

H RU7102 σε game mode παντα εχει input lag στα 4k@60 Hz@4:4:4  10.7 ms. Οι πιο μεγαλες σειρες ειδικα σε Qled κατω απο 8.

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου..Νομίζω πως εχω καταλήξει στη Samsung TU8072 στις ίδιες ιντσες...Να πάω εκεί η να πάρω την RU7102?VA Panel έχουν αυτες?

Επεξ/σία από sir_platanight
Δημοσ.

Την TU8072 δεν την εχω δει ζωντανα, ειναι καινουριο μοντελο, δεν εχει τυχει να την στησω ουτε να την δω σε καποιο μαγαζι - αντιπροσωπεια. Η λογικη λεει ειναι ο αντικαταστατης της 7102 αλλα δεν ξερω εαν γινει καποια παρατυπια με τα πανελ..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, graphist83 είπε

Την TU8072 δεν την εχω δει ζωντανα, ειναι καινουριο μοντελο, δεν εχει τυχει να την στησω ουτε να την δω σε καποιο μαγαζι - αντιπροσωπεια. Η λογικη λεει ειναι ο αντικαταστατης της 7102 αλλα δεν ξερω εαν γινει καποια παρατυπια με τα πανελ..

Άρα τι προτείνεις να πάρω?H 7102 έχει game mode?Η 8072 είδα εχει ενα mode αυτοματου παιχνιδιου...καποιο τρικ μαρκετινγκ ειναι αλλα πιθανον να εχει ακομα χαμηλοτερο χρονο αποκρισης με αυτο...

Αρα θεωρεις οτι αξιζει η αλλαγη απο την hisense?θα δω διαφορα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορεις να περιμενεις τοτε να δουμε καποιο review της 8072 η εστω απο κοντα 11 του μηνα. Hisense οχι δεν θα πηγαινα, εχουν σκασει πολλες με θεματα. Αν και εχουν δελεαστικά specs και επιδοσεις. Ουτε ανταλλακτικα βρισκεις μετα την εγγυηση, ουτε σχηματικα για service. Δραμα. Αν την θες μονο για 2 χρονια στην εγγυηση και μετα αβέβαιο το μελλον.

Επεξ/σία από graphist83
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, graphist83 είπε

Αν μπορεις να περιμενεις τοτε να δουμε καποιο review της 8072 η εστω απο κοντα 11 του μηνα. Hisense οχι δεν θα πηγαινα, εχουν σκασει πολλες με θεματα. Αν και εχουν δελεαστικά specs και επιδοσεις. Ουτε ανταλλακτικα βρισκεις μετα την εγγυηση, ουτε σχηματικα για service. Δραμα. Αν την θες μονο για 2 χρονια στην εγγυηση και μετα αβέβαιο το μελλον.

Την Hisense A6100 την εχω ηδη και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απλα το ερωτημα μου ειναι αν απο τα 50ms που εχει η hisense στα 10 της samsung  αν θα εχω αισθητη διαφορα..Η συγκεκριμενη τηλεοραση ειναι μονο για playstation 

Δημοσ.

Κατω απο τα 24ms θεωρειται πολυ καλο. Αυτες στο game mode ειναι σχεδον 10. Οπως σου ειπα για 8072 δεν εχω αποψη. Στο display spec λενε οτι ειναι VA. Επισης την δικια σου δεν την εχω δει - δουλεψει. Δεν εχω αποψη στα υπολοιπα. Θεωρω σε επεξεργαστη, φωτεινοτητα και σαφως input lag θα δεις διαφορα αλλα δεν ξερω κατα ποσο η διαφορα αυτη δικαιολογει την παραπανω δαπανη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...