life is music Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 καλημερα και καλο μηνα σκεφτομαι να παω σε update και θελω τα φωτα σας....Απο το συστημα που εχω θα κρατησω μονο τους δυο μηχανικους μου την καρτα γραφικων και το τροφοδοτικο ..... απο εσας θελω να δωσετε μια προταση για κουτι μικρο που να δεχτε μονο mini και micro atx μητρικες μαξ τα 65 ευρω .... εναν nvme 250gb μεχρι τα 55 ευρω ..... μια μητρικη micro atx 80-100 ευρω ενα σετ μνημες 16gb sta 3200 κοντα στα 85 ευρω και εναν ικανο επεξεργαστη για δουλειες γραφειου και για κανα χαλαρο παιχνιδι τυπου cs go , football manager, mortal combat x , nba 2k και wrc .Θα περιμένω της προτασεις σας για να μπορεσω να της αξιολογήσω !
leros2004 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, life is music είπε καλημερα και καλο μηνα σκεφτομαι να παω σε update και θελω τα φωτα σας....Απο το συστημα που εχω θα κρατησω μονο τους δυο μηχανικους μου την καρτα γραφικων και το τροφοδοτικο ..... απο εσας θελω να δωσετε μια προταση για κουτι μικρο που να δεχτε μονο mini και micro atx μητρικες μαξ τα 65 ευρω .... εναν nvme 250gb μεχρι τα 55 ευρω ..... μια μητρικη micro atx 80-100 ευρω ενα σετ μνημες 16gb sta 3200 κοντα στα 85 ευρω και εναν ικανο επεξεργαστη για δουλειες γραφειου και για κανα χαλαρο παιχνιδι τυπου cs go , football manager, mortal combat x , nba 2k και wrc .Θα περιμένω της προτασεις σας για να μπορεσω να της αξιολογήσω ! εδω εσυ δεν είσαι που προτείνεις ενα αξιόλογο σύστημα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα