ors_86 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Έχει γίνει αγορά του "TP-Link Archer VR900v AC1900 WLAN Telephony Modem Router (VDSL/ADSL Modem, 1300 Mbit/s(5GHz), 600 Mbit/s(2.4 GHz) comp. with Telekom/1&1/Vodafone/O2, DECT base and media server, only for Germany)" από εδώ και παρατηρείται αδυναμία συγχρονισμού με VSDL 100 άρα του ΟΤΕ. Στις ρυθμίσεις για τύπο ADSL παρατήρησα πως έχει επιλογές για VDSL2 ή αυτόματα, και για ANNEX B ή ANNEX B/J. H γραμμή είναι PSTN αλλά απ ότι διάβασα στην περίπτωση VSDL δεν παίζει ρόλο το ANNEX. Καμία ιδέα γιατί δεν συγχρονίζει; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από ors_86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 On 01/05/2020 at 12:34, ors_86 said: Καλημέρα, Έχει γίνει αγορά του "TP-Link Archer VR900v AC1900 WLAN Telephony Modem Router (VDSL/ADSL Modem, 1300 Mbit/s(5GHz), 600 Mbit/s(2.4 GHz) comp. with Telekom/1&1/Vodafone/O2, DECT base and media server, only for Germany)" από εδώ και παρατηρείται αδυναμία συγχρονισμού με VSDL 100 άρα του ΟΤΕ. Στις ρυθμίσεις για τύπο ADSL παρατήρησα πως έχει επιλογές για VDSL2 ή αυτόματα, και για ANNEX B ή ANNEX B/J. H γραμμή είναι PSTN αλλά απ ότι διάβασα στην περίπτωση VSDL δεν παίζει ρόλο το ANNEX. Καμία ιδέα γιατί δεν συγχρονίζει; a. firmware update. στο vdsl υπάρχει region αλλα σε συζητηση που ειχα μου είπαν οτι υπαρχει και annex χωρις να εχω τροπο να το επιβεβαιωσω. region σιγουρα υπαρχει. a b c region Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ors_86 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Στις 2/5/2020 στις 5:03 ΜΜ, poulinos είπε a. firmware update. στο vdsl υπάρχει region αλλα σε συζητηση που ειχα μου είπαν οτι υπαρχει και annex χωρις να εχω τροπο να το επιβεβαιωσω. region σιγουρα υπαρχει. a b c region ΟΚ. Θα το ελέγξω και ενημερώνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ors_86 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Στις 2/5/2020 στις 5:03 ΜΜ, poulinos είπε a. firmware update. στο vdsl υπάρχει region αλλα σε συζητηση που ειχα μου είπαν οτι υπαρχει και annex χωρις να εχω τροπο να το επιβεβαιωσω. region σιγουρα υπαρχει. a b c region Το μοντέλο του είναι το Archer VR900 ( AC1900 ) V2. Το F/W που έχει είναι γερμανικό. Από την σελίδα της TP-Link κατέβασα την τελευταία έκδοση για το EU, το οποίο όταν προσπαθώ να το αναβαθμίσω βγάζει σφάλμα (Error 4503). Σε αντίθεση, κατέβασα το τελευταίο DE F/W (έκδοση 15) το οποίο και πήρε με επιτυχία. Η ερώτηση είναι, μπορούμε με κάποιο τρόπο να περάσουμε το EU; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα