Vasilis 07 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Rumpelstiltskin είπε δηλαδη εκανες αγορα με πιστωτικη που δεν ειχες αφησει καθολου διαθεσιμο υπολοιπο και περασε η αγορα; Θα πρέπει να τα κάνουμε τελείως λιανά για να καταλάβουμε ? Η πιστωτική δεν έχει χρήμα. Μπορείς βέββαια να σηκώσεις-τραβήξεις αλλά με το ανάλογο επιτόκιο (17-19%) .Τώρα αν με τον όρο υπόλοιπο εννοείς χρεωστικό υπόλοιπο ε φυσικά έχει. 1
nebtios Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Παλιά στο Κοτσώβολο σε αντιστοιχη αγορα προιόντων η οποία ακυρώθηκε μου έστειλαν πίσω το ποσο συγκεντρωτικά. ΟΧι ανα μήνα. Πριν κανα μήνα μου ακυρωσε τo Media μια αγορα και μου τα επιστρέφει μηνα μήνα. Συνήθως λενε οτι με το τροπο που πλήρωσες ετσι θα σου επιστραφούν.
Rumpelstiltskin Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Vasilis 07 είπε Θα πρέπει να τα κάνουμε τελείως λιανά για να καταλάβουμε ? Η πιστωτική δεν έχει χρήμα. Μπορείς βέββαια να σηκώσεις-τραβήξεις αλλά με το ανάλογο επιτόκιο (17-19%) .Τώρα αν με τον όρο υπόλοιπο εννοείς χρεωστικό υπόλοιπο ε φυσικά έχει. μα φυσικα εννοω χρεωστικο. εσυ ειπες για 0 υπολοιπο και καταλαβα πως εχεις εξαντλησει το υπολοιπο σου
giorgosmg Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το έχω πάθει πριν 2 χρόνια με αγορα από μεγάλο ελληνικό online store. Παραγγελία τηλεόραση, πλήρωμη με κάρτα σε 12 άτοκες δόσεις. Σκαει κούριερ, με χτυπημένο κουτί. Την στέλνω πίσω. Μου λένε δεν υπάρχει άλλο κομμάτι, αν θέλετε επιστροφή χρημάτων. Ωραία λέω. Έλα που δεν ήξερα... Πήρα τα χρήματα μου πίσω σε 12 μήνες... Τι τηλέφωνα στην τράπεζα ...καμία λύση. Αυτή είναι η πολιτική. Ότι αγοράσεις με δόσεις, αν για οποιοδήποτε λόγο γίνει ακύρωση, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει σε δόσεις. Άσχετα αν σου έχουν δεσμεύσει το ποσό και μπορεί να μην έχεις υπόλοιπο στην κάρτα για άλλη αγορά... 😡 Μετά από αυτό που επαθα,εμαθα. Πλεον οποια αγορα θελω να κανω με δόσεις ,μόνο σε φυσικό κατάστημα με το προϊόν στο ταμείο. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από giorgosmg 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Αμφισβητηση συναλλαγης στην τραπεζα, προκειμενου να την ακυρωσουν 1
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, morfeas-dsl- είπε Αμφισβητηση συναλλαγης στην τραπεζα, προκειμενου να την ακυρωσουν Μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής σε συναλλαγή που έχεις κάνει εσύ και υπάρχουν αποδεικτικά; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Πριν αρχίσετε τις καταγγελίες και τις μυνήσεις κάντε ένα κόπο να διαβάσετε τι έχετε αποδεχθεί πριν κάνετε την παραγγελία.
manosfp Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, omitziz είπε Πριν αρχίσετε τις καταγγελίες και τις μυνήσεις κάντε ένα κόπο να διαβάσετε τι έχετε αποδεχθεί πριν κάνετε την παραγγελία. Όποτε χίλια μπράβο στον Κωτσο. 2
morfeas-dsl- Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 26 λεπτά πριν, zio10 είπε Μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής σε συναλλαγή που έχεις κάνει εσύ και υπάρχουν αποδεικτικά; Ναι. Γιατι σε χρεωσανε χωρις να στειλουνε το προιον. Δεν υποννοεις οτι σε κλεψανε. 19 λεπτά πριν, omitziz είπε Πριν αρχίσετε τις καταγγελίες και τις μυνήσεις κάντε ένα κόπο να διαβάσετε τι έχετε αποδεχθεί πριν κάνετε την παραγγελία. Οταν "αποδεχεσαι" ενα καταχρηστικο ορο , δεν εχεις καμια δεσμευση να τον υλοποιησεις. Καθε ορος που αντιβαίνει τη νομοθεσια ειναι καταχρηστικος. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Το τοπικ μενει ανοικτο μονο για την οποια αναφορα εξελιξης παραγγελιας. Δεν θα μενουν σχολια απο εδω και περα σχετικα με "φιλοσοφικες" συζητησεις πχ για το αν ειναι καλο ή κακο που ακυρωνει ενα μαγαζι, γιατι φευγει η κουβεντα εκτος αντικειμενου της ενοτητας. Αυτα ειναι θεμα αλλης κουβεντας και πραγματα δεδομενα για τους περισσοτερους. Δεν θα διαβαζουμε τι πιστευει ο καθενας μεσα σε ενα τοπικ προσφορας, δεν αφορα τους περισσοτερους η γνωμη των αλλων. Την προσφορα ηθελαν. Περα απο το οτι θα μενει ψηλα χωρις ουσιαστικο λογο. ΜΟΝΟ αναφορες - πορεια εξελιξης, χρεωσης κλπ. 10
kostasbm Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 πολυ σωστα ....... Σημειωση....η χρεωση της καρτας δεν μπορει να γινει πριν κοπει παραστατικο δελτιο αποστολης απο τον Κωτσοβολο ητοι χρεωση = πακεταρισμα αποστολη
lionheart75 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zio10 είπε Μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής σε συναλλαγή που έχεις κάνει εσύ και υπάρχουν αποδεικτικά; Ναι κάνεις κανονικά, το έχω κάνει 2 φορές, μάλιστα στην μία περίπτωση ήταν αγορά από Κωτσόβολο. Πάτε στην τράπεζά σας και ζητάτε αμφισβήτηση (ψάχνω να βρω την ακριβή λέξη) συναλλαγής της κάρτας σας και να σας επιστραφούν όλα τα χρήματα με την μία και όχι τμηματικά σύμφωνα με τις δόσεις. Τους εξηγείτε ότι έχει ακυρωθεί η αγορά από το κατάστημα και δεν θέλετε να τα πάρετε πίσω με δόσεις. Συμπληρώνετε μια αίτηση και σε τρεις το πολύ μέρες θα είναι όλα εντάξει. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από lionheart75 4 1
daPro Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 https://www.e-shop.gr/tv-arielli-led32a114t2-32-led-hd-ready-p-PER.152497 32αρα 90 ευρώ..αντί LG Ariel..lol 1
MrPanozzz Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, daPro είπε https://www.e-shop.gr/tv-arielli-led32a114t2-32-led-hd-ready-p-PER.152497 32αρα 90 ευρώ..αντί LG Ariel..lol Arielli και hd ready. Άσχετη με του θέματος. Τέτοιες παίζουν συνέχεια σε αυτή την τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις