Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, deltaf είπε

Ρωτάω: Υπάρχει περίπτωση NA EXEI  Tv tuner DVB Τ2 (έχει σύμφωνα με το manual και το www.displayspecifications.com)  και να ΜΗΝ ΕΧΕΙ Η.265 (δεν έχει, πάλι σύμφωνα με το manual και το www.displayspecifications.com);

Τεχνικά είναι σωστό αυτό; Μήπως τα πρώτα Τ2 (έτος 2017)   ΔΕΝ υποστήριζαν Η.265;

Αν ΝΑΙ τότε το Τ2 που  θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα το 2022 θα είναι με Η.264 ή μήπως Η.265 ή σε κάτι νεότερο εκείνης της χρονιάς ( Η.266;);

To εγχειρίδιο αναφέρει hevc, το οποίο είναι το h.265.

• Απαντ. 259
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, df410 είπε

To εγχειρίδιο αναφέρει hevc, το οποίο είναι το h.265.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως το υποστηρίζει για αρχεία βίντεο μέσω usb...

...δεν ξερω αν ειναι δυνατον να μην υποστηρίζεται αποκωδικοποίηση hevc στα κανάλια και να υποστηρίζεται για αρχεια βίντεο, δε νομιζω, αλλα δε γνωριζω πώς λειτουργεί η τηλεόραση, αν εχει διαφορετικά κυκλώματα για ψηφιακο σημα και αναπαραγωγη αρχείων.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι έτσι, τότε γιατί το εγχειρίδιο σε κάποια αρχεία γράφει  ότι υποστηρίζει HEVC και σε άλλα ΟΧΙ;

Εδώ ναι: (• .mp4, .mov >  [Βίντεο] MPEG4 Part2, XVID, H.264/AVC, HEVC

Εδώ όχι: (• .avi, .xvid > [Βίντεο] MPEG2, MPEG4 Part2, XVID, H.264/AVC

Η εκπομπή σε Τ2 με τι είδους αρχεία βίντεο γίνεται;

Επεξ/σία από deltaf
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, deltaf είπε

Αν είναι έτσι, τότε γιατί το εγχειρίδιο σε κάποια αρχεία γράφει  ότι υποστηρίζει HEVC και σε άλλα ΟΧΙ;

Εδώ ναι: (• .mp4, .mov [Βίντεο] MPEG4 Part2, XVID, H.264/AVC, HEVC

Εδώ όχι: (• .avi, .xvid [Βίντεο] MPEG2, MPEG4 Part2, XVID, H.264/AVC

H.265 HEVC

ΤΟυλαχιστον στην Ελλαδα ΟΤΑΝ περασουμε σε αυτο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά το H.265 HEVC δεν υπάρχει στο εγχειρίδιο στα ΕΙΔΗ ΑΡΧΕΙΩΝ (από αριστερά με την κουκίδα)

(Αν αργήσουμε να περάσουμε σε Η.265 υπάρχει ενδεχόμενο να εμφανιστεί το Η.266 όπως έγινε στην αρχική ψηφιακή μετάβαση - δεν ξέρω αν το θυμόσαστε πόσο λίγο κράτησε το MPEG2)

Επεξ/σία από deltaf
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, deltaf είπε

Εδώ ναι: (• .mp4, .mov >  [Βίντεο] MPEG4 Part2, XVID, H.264/AVC, HEVC

Εδώ όχι: (• .avi, .xvid > [Βίντεο] MPEG2, MPEG4 Part2, XVID, H.264/AVC

Γιατί αφορα υποστήριξη κωδικοποιησης σε φορμάτ αρχειου, δεν συνεπάγεται γενικη υποστήριξη

Κι η δικη μου τηλεοραση που υποστηρίζει hevc σε καναλια, δεν το υποστηριζει σε αρχεία avi, δεν τα αναπαράγει.

Δημοσ.

Η μόνη περίπτωση να απολαύσει το συγκεκριμένο μοντέλο τόσα σχόλια και τόση συζήτηση ήταν να βγει σε μια προσφορά της τάξης του 40-50%. Κρίμα τόσες φορουμοώρες να πάνε χαμένες μιας και γνωρίζοντας την αξιοπιστία του πωλητή, έχω το ζοφερό προαίσθημα ότι δε θα παραλάβει κανείς. 

Δημοσ.

Εγω πιστευω καποιοι θα παραλαβουν.Το δυσκολο ειναι να εχει μεγαλο στοκ ο κωτσος και να καλυψει ολες τις παραγγελιες.Ειναι παλιο μοντελο και δυσκολα να εχει μεγαλο στοκ ο προμηθευτης.

Αρα οσες εχει διαθεσιμες ο κωτσος θα τις δωσει.Αν χρειαστει νεα παραγγελια απο προμηθευτη εκει ειναι το δυσκολο αν μπορεσει να βρει κομματια.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, pinakas0 είπε

Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε και να ψάχνουμε μέσα σε 100άδες ποστ να βρούμε μία αξιόλογη γνώμη/πρόταση για αυτό που μας ενδιαφέρει. Καλή η ελευθερία λόγου αλλά αν δε ξέρουμε τι λέμε καλύτερα να σιωπούμε 

Το Xiaomi Mi Box S, το Raspberry Pi 3, όλα τα κινέζικα με S912 και 2GB Ram είναι σαπάκια; Έχουν περάσει από τα χέρια μου στην κυριολεξία πολλές δεκάδες boxάκια, δε κοιτάς μόνο την RAM, oύτε στέκει να προτείνεις Boxάκια των 80-100+ για να ταιριάξεις μια TV των 89€

Όσο για τον Κοτσο, κάτσε πρώτα να δεις αν θα στείλει και μετά κράξε όσο θέλεις, μαζί σου κι εγώ ΑΝ δεν στείλει.

Ακριβώς. Εγώ ακόμη με S905 ,1gb ram και coreelec είμαι κ μια χαρά τα στριμαρω τα 4k hevc 

Δημοσ.

Μόλις πήρα  μήνυμα από Κωτσόβολο ,η παραγγελία θα είναι έτοιμη προς αποστολή 5/5, και θα ενημερωθώ με νέο sms για την ημερομηνία παράδοσης.

Δημοσ.

Με πήραν τηλ. Για ακύρωση . Άρχισα και φώναζα εκείνη επέμενε για ακύρωση , γιατί 1η δικαιολογία :δεν έχουν απόθεμα ,2η δικαιολογία : θα αρ γήσει ο προμηθευτής 3η δικαιολογία : λαθος τιμή. Αφού τα άκουσαν . Μου είπαν να ακυρώσουν  την παραγγελία και τους είπα όχι. Θα σας κάνω καταγγελία μπλα μπλα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, aris1964 είπε

Μόλις πήρα  μήνυμα από Κωτσόβολο ,η παραγγελία θα είναι έτοιμη προς αποστολή 5/5, και θα ενημερωθώ με νέο sms για την ημερομηνία παράδοσης.

Τι ώρα έκανες την παραγγελία χθες;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, aris1964 είπε

8 λεπτά πριν, hardwareras είπε

Με πήραν τηλ. Για ακύρωση . Άρχισα και φώναζα εκείνη επέμενε για ακύρωση , γιατί 1η δικαιολογία :δεν έχουν απόθεμα ,2η δικαιολογία : θα αρ γήσει ο προμηθευτής 3η δικαιολογία : λαθος τιμή. Αφού τα άκουσαν . Μου είπαν να ακυρώσουν  την παραγγελία και τους είπα όχι. Θα σας κάνω καταγγελία μπλα μπλα

Είχατε προπληρώσει;Ρωτάω για να διαπιστώσουμε αν ρίχνουν άκυρο μόνο σε όσους δεν έχουν προπληρώσει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Είχατε προπληρώσει;Ρωτάω για να διαπιστώσουμε αν ρίχνουν άκυρο μόνο σε όσους δεν έχουν προπληρώσει.

Όχι δεν έχω προπληρώσει,αντικαταβολή έβαλα,την παραγγελία την έκανα 1.30 χθες το μεσημέρι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...