1ceman Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 23 ώρες πριν, stelios18120 είπε Με ρευμα δουλεύει Deal breaker? Ούτε καν Σιγά μην έπαιρνες τέτοιο θηρίο, με τέτοιες δυνατότητες στα 200 ευρώ και να είναι και ασύρματο 😋😋😋 Είπαμε μην το παραχ...ουμε 😂 Και ομως deal breaker ,αναλογα τι ψαχνει ο καθενας. Εχω πιο μικρο απο αυτο 50w (το μισο δηλαδη σε αποδοση ) και πιστεψε με παιζει αδιακοπα πανω απο 20 ωρες αγοραζμενο 120Ε , προ 5 ετιας και παιζει ακομη. Με ενδιαφερει να μπορω να το παιρνω στην αυλη του σπιτιου, στο εξοχικο, στη παραλια και οπου αλλου μπορεις να φανταστεις. Οποτε ναι ειναι Deal breaker για Εμενα. Σου ευχομαι να το χαρεις παντος, κανεις τρομερο "τζερτζελο" με τετοιου ειδους ηχεια.
stelios18120 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 52 λεπτά πριν, 1ceman είπε Και ομως deal breaker ,αναλογα τι ψαχνει ο καθενας. Εχω πιο μικρο απο αυτο 50w (το μισο δηλαδη σε αποδοση ) και πιστεψε με παιζει αδιακοπα πανω απο 20 ωρες αγοραζμενο 120Ε , προ 5 ετιας και παιζει ακομη. Με ενδιαφερει να μπορω να το παιρνω στην αυλη του σπιτιου, στο εξοχικο, στη παραλια και οπου αλλου μπορεις να φανταστεις. Οποτε ναι ειναι Deal breaker για Εμενα. Σου ευχομαι να το χαρεις παντος, κανεις τρομερο "τζερτζελο" με τετοιου ειδους ηχεια. Μα και να ηταν φίλε μου wireless θα έπαιρνες ηχείο με τέτοιες διαστάσεις (1 μέτρο ύψος και 27 κιλά βάρος) πχ παραλία; είναι πελώριο. Απλά θέλω να πω ότι δεν είμαι πρακτικό λόγω βάρους και διαστάσεων να κουβαληθει οπότε λογικά γ αυτό δεν είναι και wireless 😁 Κατά τ άλλα ναι, είναι ηχείο δυνατό, που κάνεις άπειρο χαβαλέ. Αν θέλεις κάτι σε ασύρματο με δύναμη και εύκολο να παει παραλία, στην αυλή και γενικά να μεταφερθεί, πιθανόν το συγκεκριμένο δεν κάνει-έκανε για εσένα 1
argosixna Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Τελικα το εστειλαν , περιμενω μεσα στην βδομαδα να παραλαβω! Απο το μειλ που μου ειχανε στειλει , νομιζα οτι θα μου ακυρωσουνε την παραγγελια.. 1
stelios18120 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, argosixna είπε Τελικα το εστειλαν , περιμενω μεσα στην βδομαδα να παραλαβω! Απο το μειλ που μου ειχανε στειλει , νομιζα οτι θα μου ακυρωσουνε την παραγγελια.. Θα πάθεις πλάκα από το μέγεθος και την δύναμη, φοβερό ηχείο 😁😎 Καλορίζικο και σε εσένα φίλε 👍👍 @matrixxx πονηρά μυαλά φίλε 😉 Το έπιασα το χάχα να ξέρεις και αλλάζω το ποστ μου. 😋 Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από stelios18120 Edit γιατί ο mod είναι πονηρός 😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα