neyromantis Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, stelios18120 είπε Να κάνω μια ερώτηση μήπως ξέρει να μου πει κανείς. Γίνεται να συνδεθούν μεταξύ τους αν αγοράσω 2 τεμάχια; Να παίζουν τα ίδια δηλαδή σαν 1 ηχείο; (δεν θυμάμαι πως λέγεται η λειτουργία αυτή Sorry 😋) Συνδέονται μεταξύ τους αλλά δεν παίζουν στερεοφωνικά. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από neyromantis 1
argosixna Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δεν υπαρχει διαθεσιμο , περισσοτερο με "κραχτη" μου μοιαζει. Και δεν εχει και αντικαταβολη , σιγα μην τους χαρισω για 1 μηνα τα λεφτα για να μου πουνε μετα οτι δεν θα παραλαβουν.
stelios18120 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, argosixna είπε Δεν υπαρχει διαθεσιμο , περισσοτερο με "κραχτη" μου μοιαζει. Και δεν εχει και αντικαταβολη , σιγα μην τους χαρισω για 1 μηνα τα λεφτα για να μου πουνε μετα οτι δεν θα παραλαβουν. Πριν 2 μέρες έριξα κανονικά παραγγελία με αντικαταβολή Απλά πέρασαν οι μέρες και μάλλον εξαντλήθηκε. Λογικα Τρίτη ή Τετάρτη θα παραλαβω. (αν δεν καθυστέρησουν να το φερουν λόγω παραγγελιών) Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από stelios18120
argosixna Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Πριν 2 μέρες έριξα κανονικά παραγγελία με αντικαταβολή Απλά πέρασαν οι μέρες και μάλλον εξαντλήθηκε. Λογικα Τρίτη ή Τετάρτη θα παραλαβω. (αν δεν καθυστέρησουν να το φερουν λόγω παραγγελιών) Δεν ειμαι σε καμια απο τις 5 πολεις που υπαρχει δυνατοτητα για αντικαταβολη (λεει εως 6 κιλα ενω αυτο ειναι 25~) . Εριξα μια παραγγελια και οτι γινει , ισως να μην το παρουν χαμπαρι και να περασει ! Thanks ts + stelios18120! 1
greed Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1000 watt peak. O τσιγκανος με την ντουντουκα παιζει να εχει περισσοτερο θορυβο Περα απο την πλακα. Η μονη λαλακια που βλεπω ειναι πως αν κανεις τον tiesto θα καθεσαι μπροστα στο ηχειο και οχι απο πισω του. Αρα θα βλεπουν ολοι τη πλατη σου. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από greed
argosixna Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, greed είπε 1000 watt peak. O τσιγκανος με την ντουντουκα παιζει να εχει περισσοτερο θορυβο Περα απο την πλακα. Η μονη λαλακια που βλεπω ειναι πως αν κανεις τον tiesto θα καθεσαι μπροστα στο ηχειο και οχι απο πισω του. Αρα θα βλεπουν ολοι τη πλατη σου. Εχω το rk7 με 550w τωρα , μαξ 60% το φθανω. Αυτο δλδ θα το παω 50%. Βεβαια το rk7 , σε ανοιχτο χωρο με απογοητευσαι. Θα τα συνδεσω για να εχω ηχο σε ολο το σπιτι. (αμα βαλει καμια προσφορα σε φορητο να βαλω και στο μπανιο?!) Το καλυτερο ειναι οτι καηκε η τηλεοραση απο τον κολλητο μου(ακουστηκε καπως αυτο χαχα!) και θα του δωσω την samy και θα παω σε lg!
stelios18120 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, greed είπε 1000 watt peak. O τσιγκανος με την ντουντουκα παιζει να εχει περισσοτερο θορυβο Περα απο την πλακα. Η μονη λαλακια που βλεπω ειναι πως αν κανεις τον tiesto θα καθεσαι μπροστα στο ηχειο και οχι απο πισω του. Αρα θα βλεπουν ολοι τη πλατη σου. Δηλαδη θέλεις να πεις ότι δεν είναι δυνατά με 1000w? Απο όσα βίντεο είδα, όσους ρώτησα μου είπαν είναι πολύ δυνατό ηχείο και πότε ούτε μέχρι την μέση δεν το βάζουν.
stelios18120 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις μου ήρθε το κτήνος 😁✌️ Κουβάλαγε ο οδηγός λες και έφερνε ψυγείο 😋 Καλορίζικος και θα bitαρω άσχημα το Σαββατοκύριακο χαχα💪 Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από stelios18120 3
1ceman Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Ρε παίδες είναι ασύρματο το ηχείο, δηλαδή με ενσωματωμένη μπαταρία? Θέλω να το αγοράσω άμεσα και είναι σχετικά deal breaker αν δεν είναι wireless
saxos55 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, 1ceman είπε Ρε παίδες είναι ασύρματο το ηχείο, δηλαδή με ενσωματωμένη μπαταρία? Θέλω να το αγοράσω άμεσα και είναι σχετικά deal breaker αν δεν είναι wireless Όχι, θέλει ρεύμα 1
stelios18120 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, 1ceman είπε Ρε παίδες είναι ασύρματο το ηχείο, δηλαδή με ενσωματωμένη μπαταρία? Θέλω να το αγοράσω άμεσα και είναι σχετικά deal breaker αν δεν είναι wireless Με ρευμα δουλεύει Deal breaker? Ούτε καν Σιγά μην έπαιρνες τέτοιο θηρίο, με τέτοιες δυνατότητες στα 200 ευρώ και να είναι και ασύρματο 😋😋😋 Είπαμε μην το παραχ...ουμε 😂 Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από stelios18120
zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Θα ήταν καλό και για powerbank! @stelios18120 το δοκίμασες;
stelios18120 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zio10 είπε Θα ήταν καλό και για powerbank! @stelios18120 το δοκίμασες; Δεν το έχω σκεφτεί αυτό, γιγάντιο powerbank 😋😋 Ναι εκανα μερικές πρόχειρες δοκιμές, όσο πρόλαβα λόγω περιορισμένο χρόνου, το Σαββατοκύριακο θα πεσει καλή δοκιμή. Άψογο, δυνατό,όμορφο και γενικά vfm αγορά ✌️ Το μπάσο του τα σπάει 💪 Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από stelios18120 1
spirosch Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Παιδια καλημερα. το αγορασα και εγω το ηχειο. Απο ποιοτητα ηχου οχι και τιποτα ιδιαιτερο ίσως και κατω του μετριου. (με καποιες μικρορυθμισουλες στα eq ψιλοδιορθωνεται) Απο design πολύ ωραιο απο ένταση καλό. Ολα μπορεις να τα αξιολογησεις απο την συγκριτική βαση που θετεις. Αρα πολυ σχετικα σχεδον ολα. Συνοψιζοντας ομως θα πω (και θεωρω ότι ισως ειναι η πιο σωστη προσεγγιση) οτι το value for money στο εν λογω ηχειο ειναι εξαιρετικα τιμιο και για €199 αξιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα