Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει η συγκεκριμένη σκούπα αλλά βλέπω ότι έχει καλά χαρακτηριστικά ειδικά για την τιμή της. Ο κωδικός είναι BGMCZDS και αποστέλλεται δωρεάν από την Τσεχία. 

https://www.banggood.com/Micol-SC189A-2-in1-Handheld-Cordless-Vacuum-Cleaner-20000Pa-Strong-Suction-90000-RPM-Brushless-Motor-Deep-Mite-Removal-p-1586957.html

162.7€ στο AliExpress

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.

Τελευταία ψάχνω τέτοια σκούπα, οπότε τη γκουγκλαρα για να βρω κάποιο review... 

Review δε βρήκα, είδα όμως από χρήστη του bangood και από χρήστη του aliexpress ότι έλειπε από τη συσκευασία το mite removal και χαρακτηριστικά λέει "οπως λενε και άλλοι, λοιπει και από εμένα", οπότε αν κάποιος προχωρήσει σε αγορά, οπωσδήποτε βίντεο unboxing. Επίσης από aliexpress σχόλιο κάνουν λόγο για αδύναμη μπαταρία... 

Τέλος, άσχετο αλλά θα ήθελα να το μοιραστώ... Γκουγκλαρω λοιπόν για να βρω πληροφορίες και το πόσα Sites ελληνικά και ξένα αναφέρουν την προσφορά, ειναι άξιο αναφοράς... Δείχνουν νομίζω το μέλλον της αγοράς... Marketing, influences, καθοδηγουμενα αλλά και αξιόπιστα reviews... Πρέπει να ήμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί και να φιλτραρουμε όσο μπορούμε καλύτερα την πληροφορία που δεχόμαστε. 

Καλό μήνα σε όλους! 

• Like 6
Δημοσ.

Αν ειναι οντως οπως το περιγραφουν φαινεται φοβερη περίπτωση. Ωστοσο δε θα το ρισκαρω γτι πολλες φορες αλλα γραφουν οι κινεζοι και αλλα ερχονται.

Τα χαρακτηριστικά αν οντως ισχυουν ειναι εφάμιλλα της xiaomi...

Ισως too good to be true??

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tzimmys είπε

Τελευταία ψάχνω τέτοια σκούπα, οπότε τη γκουγκλαρα για να βρω κάποιο review... 

Review δε βρήκα, είδα όμως από χρήστη του bangood και από χρήστη του aliexpress ότι έλειπε από τη συσκευασία το mite removal και χαρακτηριστικά λέει "οπως λενε και άλλοι, λοιπει και από εμένα", οπότε αν κάποιος προχωρήσει σε αγορά, οπωσδήποτε βίντεο unboxing. Επίσης από aliexpress σχόλιο κάνουν λόγο για αδύναμη μπαταρία... 

Τέλος, άσχετο αλλά θα ήθελα να το μοιραστώ... Γκουγκλαρω λοιπόν για να βρω πληροφορίες και το πόσα Sites ελληνικά και ξένα αναφέρουν την προσφορά, ειναι άξιο αναφοράς... Δείχνουν νομίζω το μέλλον της αγοράς... Marketing, influences, καθοδηγουμενα αλλά και αξιόπιστα reviews... Πρέπει να ήμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί και να φιλτραρουμε όσο μπορούμε καλύτερα την πληροφορία που δεχόμαστε. 

Καλό μήνα σε όλους! 

Τελικά βρήκες αξιόπιστο review κάπου; 

Καλό μηνα

Δημοσ.

Περιμενω μια παρομοια (λιγο πιο ακριβη αλλα οκ 199 δολλαρια οποτε οχι κατα πολυ).

Μπορω να ανεβασω εντυπωσεις οταν ερθει.

Δημοσ.
2 hours ago, Salvation81 said:

Περιμενω μια παρομοια (λιγο πιο ακριβη αλλα οκ 199 δολλαρια οποτε οχι κατα πολυ).

Μπορω να ανεβασω εντυπωσεις οταν ερθει.

Στα 199 usd αγοραζω και την xiaomi που ειναι δοκιμασμενη...

Το θεμα ειναι οτι αυτη βγαινει κατω απο 90 ευρω με σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικά με την xiaomi... 

Οπως ειπα και πιο πανω, φαινεται too good to be true :)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ipal είπε

Τελικά βρήκες αξιόπιστο review κάπου; 

Καλό μηνα

Όχι αδερφέ, αναλυτικό review της σκούπας δε βρήκα, μόνο σχόλια από ανθρώπους τα οποία ανέφερα...

Δημοσ.

Έχω πάρει μια Jimmy jv83 που είναι παρόμοια και μπορώ να πω ότι είναι παραπάνω από καλή. Κυκλωνικη με 135 airwatt  suction power. Με πολλά εξαρτήματα. Μας βοηθάει πάρα πολύ στο να κρατάμε το σπίτι συνεχώς καθαρό. Τα μόνα  μειονεκτήματα  που βρίσκω σε αυτού του είδους τις σκούπες είναι πρώτον ο λίγος χρόνος διαρκείας στο maximum ( συνήθως 15 λεπτα) και δεύτερον η δυσκολία να βρεις ανταλλακτικά.  

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Bakxos είπε

Έχω πάρει μια Jimmy jv83 που είναι παρόμοια και μπορώ να πω ότι είναι παραπάνω από καλή. Κυκλωνικη με 135 airwatt  suction power. Με πολλά εξαρτήματα. Μας βοηθάει πάρα πολύ στο να κρατάμε το σπίτι συνεχώς καθαρό. Τα μόνα  μειονεκτήματα  που βρίσκω σε αυτού του είδους τις σκούπες είναι πρώτον ο λίγος χρόνος διαρκείας στο maximum ( συνήθως 15 λεπτα) και δεύτερον η δυσκολία να βρεις ανταλλακτικά.  

Και εγώ νομίζω και η ίδια η σκούπα εκεί πονάει . Αν γράψεις το όνομα της στην αναζήτηση βγάζει μόνο την σκούπα. Αν κάποιος έχει περισσότερες λεπτομέρειες για συμβατά ανταλακτικά ας ενημερώσει. Με ενδιαφέρει και εμένα μια τέτοια σκούπα και κάτω από 100€ είναι vfm

Στις 1/5/2020 στις 4:11 ΜΜ, zacharias99 είπε

Αν ειναι οντως οπως το περιγραφουν φαινεται φοβερη περίπτωση. Ωστοσο δε θα το ρισκαρω γτι πολλες φορες αλλα γραφουν οι κινεζοι και αλλα ερχονται.

Τα χαρακτηριστικά αν οντως ισχυουν ειναι εφάμιλλα της xiaomi...

Ισως too good to be true??

Σίγουρα έχει δίκιο. Ότι πληρώνεις όμως παίρνεις  .

• 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ήρθε σε μένα . Δεν μπορώ να πω συγκριτικά , γιατί δεν έχω εμπειρία από άλλες . Καλά καθαρίζει και πλακάκι αλλά και σε μοκέτα καθαρή σχετικά , βγάζει κι άλλα . Διάρκεια μπαταρίας δεν μέτρησα  , αλλά 10 -12 λεπτά συνεχόμενης χρήσης τα έβγαλε άνετα , με 3-4 απ΄αυτά στο δυνατό . Κάθε 2-3 φορές , θέλει καθάρισμα , και πάνω στα φίλτρα και στην κεφαλή μπροστά , πιάνει τρίχες που τυλίγονται στο περιστρεφόμενο βουρτσάκι . Εύκολα μου φάνηκαν και τα 2 , απλά είναι η διαδικασία . Το καλό είναι μπορείς να τη χρησιμοποιείς πολύ πιο συχνά και εύκολα από την ηλεκτρική σκούπα , με αποτέλεσμα να έχεις ένα σπίτι πιο καθαρό . Αράχνες πολύ εύκολα με το βουρτσάκι . Επίσης κατήργησα το σκουπάκι . Γενικά είμαι ικανοποιημένος .

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...