Stephen_giourson Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θέλω να σας κάνω μια απλή ερώτηση. Έχω ένα θερμοσίφωνα μες στο μπάνιο μου και ξέρω ότι έχει θερμοστάτη για να κλείνει το σύστημα σε περίπτωση που χρειαστεί. Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω ακούσει ότι οι θερμοστάτες έχουν ασφάλειες που κλείνουν το ρεύμα σε περίπτωση που ο θερμοστάτης δεν λειτουργήσει. Ισχύει αυτό; Πέστε μου αν ξέρετε κάτι για αυτό Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από Stephen_giourson
Jeiko_22 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Εάν ο θερμοστάτης δε λειτουργεί τότε προφανώς και δεν έχει ρεύμα. Σε περίπτωση που λειτουργεί χωρίς να σταματήσει χαλάει και κόβει το ρεύμα.
Joshua21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Ναι ισχύει, ο θερμοστάτης του θερμοσίφωνα έχει μια ασφάλεια πάνω του που λέγεται θερμικό. Αν ο θερμοστάτης αρχίσει να τα παίζει τότε το κουμπάκι του θερμικού πετάγεται έξω, με αυτό το τρόπο κόβει το ρεύμα που πάει στην αντίσταση και ταυτόχρονα μας ειδοποιεί πως χρειάζεται αλλαγή. 3
hp8 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, Jeiko_22 είπε Εάν ο θερμοστάτης δε λειτουργεί τότε προφανώς και δεν έχει ρεύμα. Σε περίπτωση που λειτουργεί χωρίς να σταματήσει χαλάει και κόβει το ρεύμα. μήπως ξέρετε πως ακριβώς χαλάει ? με ενδιαφέρει εγκυκλοπαιδικα
Alxnks Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, hp8 είπε μήπως ξέρετε πως ακριβώς χαλάει ? με ενδιαφέρει εγκυκλοπαιδικα Οι επαφές του συνήθως χαλάνε, από τους σπινθηρισμους λόγω του μεγάλου φορτίου της αντίστασης.
hp8 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 59 λεπτά πριν, Alxnks είπε Οι επαφές του συνήθως χαλάνε, από τους σπινθηρισμους λόγω του μεγάλου φορτίου της αντίστασης. Το ερώτημα ήταν να μας εξηγήσει τι ενοει χάλασμα Ενεργοποιειται η θεριμικη ασφάλεια για να μην λειτουργήσει πάλι ο θερμοστατης - θερμοσιφωνας και να μην χρειαστει να φτάσει να ενεργοποιηθει η βαλβίδα πίεσης γιατί τότε θα είναι πολύ αργά Είτε γιατί κολλησαν οι επαφες , ειτε γιατι to θερμοσυστελομενο αέριο του θερμοστάτη έφυγε και παρέμεινε κολλημενος Καπως ετσι εννοω το χαλασμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα