Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα!

Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο pc μου μητρική επεξεργαστή και ραμ.

Κατασταλαξα σε αυτό το setup που πρότεινε ένας φίλος(@adtakhs):

Screenshot_20200421_102402.png

Γνωρίζει κανείς αν ο επεξεργαστής είναι θορυβοδης;αν ναι,τι ψήκτρα να προτιμήσω για να μην ακούγεται; Με ενδιαφέρει η ησυχία πολύ..δεν έχω θέμα με το κατάστημα αγοράζω από οπουδήποτε εγώ θα το στήσω. Αν γνωρίζει κανείς πιο φθηνό κατάστημα ας το προτείνει,δε βρήκα κάτι καλύτερο στο Σκρουτζ/bestprice..

Δεκτές και προτάσεις στην αλλαγή του setup φυσικά,με γνώμονα το ταβάνι 550 ευρώ!

Και τελευταία ερώτηση,650 watt τροφοδοτικό με rx570 επάνω,δε νομίζω να υπάρχει θέμα με την κατανάλωση σωστά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από maparios
Δημοσ.

Καταρχήν ποιο ακριβώς είναι το τροφοδοτικό σου; Η κάρτα γραφικών που έχεις είναι πολύ λίγη για τον επεξεργαστή που επέλεξες, εκτός αν έχεις σκοπό να την αλλάξεις.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, maparios είπε

Γνωρίζει κανείς αν ο επεξεργαστής είναι θορυβοδης;αν ναι,τι ψήκτρα να προτιμήσω για να μην ακούγεται; Με ενδιαφέρει η ησυχία πολύ..

Εγώ έβαλα μία Noctua NH-D15, από την έρευνα που έκανα κατέληξα ότι είναι η πιο ήσυχη ψύκτρα για μικρά workloads. Για να γίνει εντελώς αθόρυβο το σύστημα έβαλα και cpu voltage offset -0.075 το οποίο το βγάζω τις ημέρες που παίζω fps games.

23 λεπτά πριν, maparios είπε

650 watt τροφοδοτικό με rx570 επάνω,δε νομίζω να υπάρχει θέμα με την κατανάλωση σωστά;

Όχι θα είσαι πολύ άνετος με αυτή την gpu και 650W.

23 λεπτά πριν, maparios είπε

Δεκτές και προτάσεις στην αλλαγή του setup φυσικά,με γνώμονα το ταβάνι 550 ευρώ!

Εγώ θα έδινα τα 20 ευρώ παραπάνω για ένα 3800Χ, υποτίθεται ότι είναι καλύτερα binning και πιθανότατα να δουλεύει στην ίδια ταχύτητα με λιγότερο voltage. Για μνήμες εγώ θα έβαζα τουλάχιστον 3600 με 15 ευρώ παραπάνω εκτός αν ξέρεις με βεβαιότητα ότι αυτές οι patriot γίνονται OC στα 3600+.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, maparios είπε

Καλησπέρα στην ομάδα!

Γνωρίζει κανείς αν ο επεξεργαστής είναι θορυβοδης;αν ναι,τι ψήκτρα να προτιμήσω για να μην ακούγεται; Με ενδιαφέρει η ησυχία πολύ..δεν έχω θέμα με το κατάστημα αγοράζω από οπουδήποτε εγώ θα το στήσω. Αν γνωρίζει κανείς πιο φθηνό κατάστημα ας το προτείνει,δε βρήκα κάτι καλύτερο στο Σκρουτζ/bestprice..

Και τελευταία ερώτηση,650 watt τροφοδοτικό με rx570 επάνω,δε νομίζω να υπάρχει θέμα με την κατανάλωση σωστά;

άνοιξε αλλα 5 θέματα για τον ίδιο λόγο... Μπορείς 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, maparios είπε

Καλησπέρα στην ομάδα!

Πάρε το σετάκι όπως είναι.

Αν δεις πως σου φαίνεται θορυβώδες, τότε  θα δούμε τι θα βάλεις.

Η πιο αθόρυβη είναι η Scythe Fuma II , αλλά ίσως να μην την χρειαστείς.

Δεν υπάρχει θέμα κατανάλωσης. Το τροφοδοτικό σου μπορεί να τροφοδοτήσει δύο τέτοια συστήματα.

Επεξ/σία από adtakhs
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...