Sapounos Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και μερικές μέρες παιδεύομαι να βρω RAM για το καινούριο PC που θα φτιάξω και ψάχνω διάφορα. Η χρήση του θα είναι Gaming. Τα εξαρτήματα που έχω παραγγείλει μέχρι στιγμής είναι AMD Ryzen 5 3600x & ASUS Crosshair VIII Hero (Wi-Fi) Το ερώτημά μου είναι το εξής. Παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο τα Timings στην επιλογή της μνήμης ή δεν χρειάζεται καν να ασχοληθώ και να επιλέξω μία στο Budget μου και να είναι και στο QVL της μητρικής;
ultraex2003 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Sapounos είπε Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και μερικές μέρες παιδεύομαι να βρω RAM για το καινούριο PC που θα φτιάξω και ψάχνω διάφορα. Η χρήση του θα είναι Gaming. Τα εξαρτήματα που έχω παραγγείλει μέχρι στιγμής είναι AMD Ryzen 5 3600x & ASUS Crosshair VIII Hero (Wi-Fi) Το ερώτημά μου είναι το εξής. Παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο τα Timings στην επιλογή της μνήμης ή δεν χρειάζεται καν να ασχοληθώ και να επιλέξω μία στο Budget μου και να είναι και στο QVL της μητρικής;
Sapounos Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, ultraex2003 είπε Ωραιο το review σου ομως οι συγκεκριμενες δεν υπαρχουν στο QVL της μητρικης και δεν διακινδυνευω. Να σε ρωτησω, γνωριζεις για τις DS και τις SS RAM διαφορες και χρηση;
ultraex2003 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, Sapounos είπε Ωραιο το review σου ομως οι συγκεκριμενες δεν υπαρχουν στο QVL της μητρικης και δεν διακινδυνευω. Να σε ρωτησω, γνωριζεις για τις DS και τις SS RAM διαφορες και χρηση; bro !! δεν ειναι δικο μου το review του κωστα απο το insomnia ειναι οσο για τις ερωτησεις σου καντες εδω στο θεμα ωστε να το δει ο κωστας η τα αλλα παιδια να σου απαντησουν λογικα θα γνωριζει καποιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα