Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Καλησπέρα παίδες. Εδω που μενω ειναι λιγο απομακρυσμενα οποτε παντα στην διαθεσιμοτητα μου εβγαζε Cosmote 24/50 (εχω 50αρα τωρα και συνδεομαι στα 24) ενω στους αλλους παροχους μου εβγαζε μονο 24αρα. Τις τελευταιες μερες εχει προσθεσει στην διαθεσιμοτητα 100/200 απο Wind και 100 απο nova και vodafone. Επειδή δεν θελω να βαλω διευθυνσεις (η Περιοχή πάντως ειναι Παλλήνη) παραθέτω μια εικονα με την δομή της γειτονιας. Στην εικονα που παραθετω μενω στην οδο ψ. Δεν εχει ονομα (ειναι ενα αδιεξοδο) για να ψαξω κατευθειαν. Στην οδο Κ και Χ βγαζει 100/200 απο Wind και 100 απο nova και vodafone οπου μεχρι πριν 1 εβδομαδα εβγαζε μονο 24. Η κοκκινη γραμμηξ ειναι ολοκαινουρια καλωδιωση που ερχεται στο σπιτι μου γιατι ειχε ενα θεμα και την αλλαξανε. Σε περιπτωση που βοηθάει ο βροχος που συνδεομαι ειναι με κωδικό Α0002039874. Η Cosmote αν ψαξω με αριθμό τηλεφωνου μου δινει 50 ενώ αν ψαξω την οδο Χ και Κ μου βγάζει οτι το αίτημά μου πρεπει να διερευνηθει. Η ερώτηση μου ειναι απλή. Υπάρχει περιπτωση αν υποστηριζει ο πανω δρομος (μιλαμε για αποσταση μικροτερη απο 80 μετρα) να υποστηριζεται και σε μενα; Η καλωδίωση ειναι καινουργια και συνεχιζει απο εκεινο τον δρομο σε μενα. Ακομα και αν τα 200 πχ ειναι 150. Υπάρχει περίπτωση να το υποστηριζει η Wind και οχι η Cosmote; Υπαρχει τροπος να το μαθω και να ειναι σιγουρο; Γιατι αν γινεται, ακομα και στα 120 πχ να συνδεεται ειναι προφανως πολυ ανώτερο απο τα 24 που ειμαι τώρα. Μην κανω δηλαδή αίτηση και παω σε χειρότερο γιατι τουλάχιστον τα 24 της Cosmote ειναι σταθερα. Επισυναπτω και screenshot απο τα στοιχεια του router μου. Ευχαριστω πολυ για κάθε απάντηση
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως εγώ πλήρωνα στον πΟΤΕ για 100mbps, έπιανα με το ζόρι 28 ενσύρματα.. wifi δεν αναφέρω γιατί θα γελάτε Με Wind πληρώνω για 50 και πιάνω 49mbps Στον οτε πληρωνα 195 ευρω το διμηνο, στη wind ±60 ευρώ Δεν κάνω διαφήμιση, μιας και όλοι είναι το ίδιο κλέφτες και μεθαύριο μπορεί να μου κάνουν τα ίδια και αυτοί. Απλά με τα σημερινά δεδομένα, είμαι πέρα για πέρα ευχαριστημένος. Απ'οτι ακούω όμως είναι δίκοπο μαχαίρι η wind, ή θα πιάνεις πολύ καλά και θα είναι όλα okay, ή θα είναι άθλια γραμμή και θα πεδεύεσαι να βγάλεις άκρη. Μάλλον όμως στάθηκα τυχερός, μη πω μεγάλη κουβέντα. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
l337 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, zernex201 είπε Πάντως εγώ πλήρωνα στον πΟΤΕ για 100mbps, έπιανα με το ζόρι 28 ενσύρματα.. wifi δεν αναφέρω γιατί θα γελάτε Με Wind πληρώνω για 50 και πιάνω 49mbps Στον οτε πληρωνα 195 ευρω το διμηνο, στη wind ±60 ευρώ Δεν κάνω διαφήμιση, μιας και όλοι είναι το ίδιο κλέφτες και μεθαύριο μπορεί να μου κάνουν τα ίδια και αυτοί. Απλά με τα σημερινά δεδομένα, είμαι πέρα για πέρα ευχαριστημένος. Απ'οτι ακούω όμως είναι δίκοπο μαχαίρι η wind, ή θα πιάνεις πολύ καλά και θα είναι όλα okay, ή θα είναι άθλια γραμμή και θα πεδεύεσαι να βγάλεις άκρη. Μάλλον όμως στάθηκα τυχερός, μη πω μεγάλη κουβέντα. α) Ποτέ δεν υπήρχε πακέτο της cosmote με τέτοια τιμή. β) Τα υπόλοιπα είναι αστειότητες και μόνο για να γράφονται σε χώρο τεχνολογίας και ανάξια σχολιασμού. Δεν ξέρω αν είναι προσπάθεια για flame ή απλά άγνοια.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, l337 είπε α) Ποτέ δεν υπήρχε πακέτο της cosmote με τέτοια τιμή. β) Τα υπόλοιπα είναι αστειότητες και μόνο για να γράφονται σε χώρο τεχνολογίας και ανάξια σχολιασμού. Δεν ξέρω αν είναι προσπάθεια για flame ή απλά άγνοια. Το ότι δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο το γνωρίζω πολύ καλά , γιαυτό και σηκώθηκα και έφυγα.. μη το λες σε μένα (και με υφάκι κιόλας), ρώτα αυτούς που έγραφε το χαρτί 165 ευρώ πάγια και τα υπόλοιπα ΦΠΑ. Θα ανέβαζα άνετα λογαριασμό μου εδώ, αλλά ότι γράφουμε στο insomnia βγαίνει στο μπερντέ του google και δεν έχω καμία όρεξη. ότι είναι αστειότητες , ναι. Είναι.. και αφού υπάρχουν πιο αστείοι άνθρωποι που τους υποστηρίζουν δεν απορώ για κάτι.
l337 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, zernex201 είπε Το ότι δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο το γνωρίζω πολύ καλά , γιαυτό και σηκώθηκα και έφυγα.. μη το λες σε μένα (και με υφάκι κιόλας), ρώτα αυτούς που έγραφε το χαρτί 165 ευρώ πάγια και τα υπόλοιπα ΦΠΑ. Θα ανέβαζα άνετα λογαριασμό μου εδώ, αλλά ότι γράφουμε στο insomnia βγαίνει στο μπερντέ του google και δεν έχω καμία όρεξη. ότι είναι αστειότητες , ναι. Είναι.. και αφού υπάρχουν πιο αστείοι άνθρωποι που τους υποστηρίζουν δεν απορώ για κάτι. Δεν μας ενδιαφέρει τι έγραφε ο λογαριασμός σου και τι χρεωνούσουν σαν σύνολο για κάθε υπηρεσία ξεχωριστά αλλά πόσο χρεωνόταν η συγκεκριμένη υπηρεσία και την οποία μπαίνεις στον κόπο να συγκρίνεις. Και προφανώς δεν κόστιζε όσο γράφεις. Αυτά από μένα και τέλος, μιας και έχω αλλεργία στις προσωπικές επιθέσεις ελλείψει επιχειρημάτων. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από l337
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, l337 είπε μιας και έχω αλλεργία στις προσωπικές επιθέσεις ελλείψει επιχειρημάτων. Που και να μην είχες δηλαδή. χαχα
l337 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, zernex201 είπε Που και να μην είχες δηλαδή. χαχα Δεν σε χαρακτήρισα εσένα προσωπικά ως κάτι παρά μόνο τα γραφόμενα σου στο πρώτο post και εξήγησα το γιατί. Αντιθέτως εσύ άνετα με χαρακτήρισες επί προσωπικού ενώ έκανες γαργάρα ότι σου έγραψα παραπάνω. Συνέχισε να χαχανίζεις τώρα, εγώ αποχωρώ, κουράστηκα. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από l337
l337 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, zernex201 είπε καλά ντε , πως κάνεις έτσι ; Καλό Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από l337
soclvs Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Άποψη μου , μεινε cosmote. Η διαφορά απο αποψη εξυπηρετησης ειναι χαοτική και οι υποδομές του οτε είναι πολύ καλυτερες σε σχεση με οποιαδηποτε αλλη εταιρεία. Για να πληρωνες τοσα πολλά το διμηνο ειχες ενεργοποιησει σιγουρα και αλλες υπηρεσιες.Πάντως αμα μπορει να σου δωσει η wind 100/200 μπορει και ο οτε γιατι απλως θα νοικιασει την γραμμη σου απο το καφαο της αλλης εταιρείας (πλεον οι παροχοι μοιραζουν τις περιοχές που θα κάνουν υποδομές)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα