Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά καλησπερα, εχω ένα Honda GLX 90cc όλα μαμά. Αγοράστηκε κυλυνδροπιστονο 52mm, εκκεντροφορος, καρμπ 22mm και κεφαλή αστρισια. Το κυριο προβλημα ειναι το εξής.....αγοραστηκε και ένα σασμάν 4αρι, γιατί με το 3αρι είχαν παθει τα νευρα μου. Πάω να το βάλω μέσα και συνηδητοποιω ότι το ρουλεμάν του άξονα κινήσεως είναι έτσι: 

*  6RafrDF.jpg

Με αποτέλεσμα το 4αρι σασμάν που παραγγειλα να μην μπαίνει καθώς έχει μια πολυ μικρη τρυπα σαν λακουβα και ο μικρός άξονας να είναι μποσικος δλδ να πηγαινοερχεται μέσα στο ρουλεμάν πραγμα που ΔΕΝ πρεπει να γίνεται... 

Τώρα ξέρεις κανένας σε τέτοιο ρουλεμάν τι σασμάν 4αρι μπορεί να κουμπωσει χωρίς να έχει θέμα; ξαναλέω το μοτερ είναι μαμά 90αρι glx, εχω ακουσει ότι σασμάν 4αρι από lifan 110 κουμπώνει πενα ξέρεις κανένας τίποτα;

Οποιαδήποτε απάντηση θα εκτιμηθεί αρκετά! Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Χωρις να ξερω κατα ποσο γινεται αυτο που θες σαν τελικο αποτελεσμα, παιρνεις τα 2 εξαρτηματα που θες να ταιριαξεις και πας σε ενα μαγαζι με ρουλεμαν π.χ. Δονουπογλου και βρισκετε εκει ποιο ρουλεμαν θελεις ωστε να κουμπωσουν

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nick#18 είπε

Χωρις να ξερω κατα ποσο γινεται αυτο που θες σαν τελικο αποτελεσμα, παιρνεις τα 2 εξαρτηματα που θες να ταιριαξεις και πας σε ενα μαγαζι με ρουλεμαν π.χ. Δονουπογλου και βρισκετε εκει ποιο ρουλεμαν θελεις ωστε να κουμπωσουν

Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα και αυτό.... Κάποιος που να ξέρει αν κάποιο σασμάν κουμπώνει κατευθείαν πάνω; ας πουμε του lifan 110;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο καθυστερημένα αλλά για όσους έχουν την ίδια απορία. Λοιπόν τα 90άρια και ορισμένα 50άρια (εκτός των gk4) έχουν το ρουλεμαν της φωτογραφίας (βελονοειδές ή μακαρονωτο, με κωδικό ΗΚ1412) και ΔΕΝ μπορούν να πάρουν 4αρι σασμάν γνήσιο ή τύπου astrea. Το μόνο που κουμπώνει κατευθείαν πάνω και δουλεύει κομπλέ είναι από lifan 110. Τώρα τα υπόλοιπα κάρτερ (astrea και gk4) έχουν κανονικό ρουλεμάν με μπίλιες-σφαιρες και παίρνουν 4αρι σασμάν κανονικά. 

Επεξ/σία από AlekosKard
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, AlekosKard είπε

Λίγο καθυστερημένα αλλά για όσους έχουν την ίδια απορία. Λοιπόν τα 90άρια και ορισμένα 50άρια (εκτός των gk4) έχουν το ρουλεμαν της φωτογραφίας (βελονοειδές ή μακαρονωτο, με κωδικό ΗΚ1412) και ΔΕΝ μπορούν να πάρουν 4αρι σασμάν γνήσιο ή τύπου astrea. Το μόνο που κουμπώνει κατευθείαν πάνω και δουλεύει κομπλέ είναι από lifan 110. Τώρα τα υπόλοιπα κάρτερ (astrea και gk4) έχουν κανονικό ρουλεμάν με μπίλιες-σφαιρες και παίρνουν 4αρι σασμάν κανονικά. 

To δικο μου για παραδειγμα ειναι 3αρι 50αρι αλλα γραφει gk4 στο καρτερ, αυτο δηλαδη τι 4αρι παιρνει? Δεν ταιριαζει απο Lifan 110?

Επεξ/σία από Pwpwpw

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...