Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mp123 είπε

Όχι ρε αδερφέ. Με σκοτώνεις τωρα. Εγω με τρίκυκλο η σκεπαστό ;

Χαχα όχι δεν το λέω για σένα, λέω ότι έχει μοντέλα που τραβάνε την προσοχή! :D

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, tsofras είπε

Με σκεπαστό τρίκυκλο. ή το κάνεις ή δεν το κάνεις

Ωραία σκέψη. Θα πάω να τα δω

κοιτα εργαλείο που θα πάρω. Τούμπανο σου λεω

FCCD5BFB-3F05-4BBD-8B64-3C4143AC53DF.jpeg

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
3 ώρες πριν, zio10 είπε

Εντάξει είναι και όμορφα τα bmw... έχει και κάτι περίεργα σκεπαστά, τρίκυκλα κτλ.

@paylidis πήρες αμάξι ή δεν κατάλαβα καλά;

Καλά κατάλαβες :)

• Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, xgol είπε

Για πες λεπτομέρειες! Καλοτάξιδο!

Ευχαριστώ πολύ!

Q3 1.5Τ/150 ps/manual/comfort pack, μεταλλικο χρωμα συν κάτι αλλά έξτρα... πολύ πλούσιο με led φώτα κλπ κλπ. Έκανα οικονομική υπέρβαση (το πάνω όριο μου) αλλά άξιζε. Το μόνο - η έλλειψη rear view camera την οποία θα βάλω Γνήσια retrofit στην πορεία κάποια στιγμή καθως αν το παρήγγελνα με αυτήν θα ερχόταν καλό Οκτώβρη κ η έλλειψη προβολέων ομίχλης που Μου είναι ψιλό αδιάφορο

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ευχαριστώ πολύ!

Q3 1.5Τ/150 ps/manual/comfort pack, μεταλλικο χρωμα συν κάτι αλλά έξτρα... πολύ πλούσιο με led φώτα κλπ κλπ. Έκανα οικονομική υπέρβαση (το πάνω όριο μου) αλλά άξιζε. Το μόνο - η έλλειψη rear view camera την οποία θα βάλω Γνήσια retrofit στην πορεία κάποια στιγμή καθως αν το παρήγγελνα με αυτήν θα ερχόταν καλό Οκτώβρη κ η έλλειψη προβολέων ομίχλης που Μου είναι ψιλό αδιάφορο

Προφανώς φωτό όταν έρθει να μείνει ζωντανό και το τοπικ

Χρώμα?

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, tsofras είπε

Προφανώς φωτό όταν έρθει να μείνει ζωντανό και το τοπικ

Χρώμα?

Μαύρο! Κ φυσικά ψάχνω κ εγώ τώρα εγκατάσταση φιμέ που να μη πρέπει να ξεκουμπωσει πλαστικά 😇

εννοειται θα έρθει φωτό...

• Like 1
Δημοσ.

Αρχίζω να νιώθω πάντως ότι αν κάνω την κίνηση και το δώσω για το Leon ότι θα το μετανιώσω . Μπορεί να μην έχω τα γκάζια και την σπορ αίσθηση στις στροφές , αλλά αρχίζω και βλέπω τα αλλα καλα της κατηγορίας όπως χώροι, ορατότητα , απόσταση από το έδαφος που δεν φοβάσαι ότι θα το σπάσεις ,είναι και ωραίο το άτιμο.

πφφφ κάτι έχει αρχίσει και με κάνει να πιστεύω ότι θα πάω στο Leon και θα μου φανεί χειρότερο .... μακάρι 

Δημοσ.

Κοίτα να ευχαριστηθείς αυτό, και μετά πας στο Leon!!!

(Μπορείς και να πουλήσεις το αυτοκίνητο της γυναίκας σου, και να έχεις και τα 2)

Δημοσ.
Στις 30/4/2020 στις 11:06 ΜΜ, tsofras είπε

Προσοχή : Ακολουθεί μεγάλο ποστ

Καλησπέρα και πάλι στην παρέα,

Λοιπόν αφού πήρα απόφαση ότι θα πουλήσω το αμάξι μου (Seat leon fr '13 1.8 dsg ) ψάχνομαι για καινούριο .

Είχα ανοίξει ένα ποστ για όσους συμμετείχαν για αγορά αυτόματου , μετά απο ώριμη σκέψη και επειδή δεν θέλω να έχω πάλι το άγχος να μην ξεμείνω σε κανα κατσάβραχο αποφάσισα να πάω σε μηχανικό.

Οπότε έχουμε και λέμε :

Κόστος : Θα προτιμούσα κάτω απο 21.000ε

Κατηγορία : Τα SUV τα σιχαίνομαι αν και δεν έχω οδηγήσει ποτέ είναι η αλήθεια. Πάντα μου άρεσε η χαμηλή θέση οδήγησης και έχω έναν φόβο ότι με ψηλότερο αυτοκίνητο που να παθαίνω εγώ ή  η οικογένεια ναυτία. Οπότε κοιτάω για hatchback με 5 πόρτες.

Χώροι : Έχω οικογένεια με 2 παιδιά 6-8 χρονών . Τα καρότσια και τα πολλά συμπράγκαλα τα έχουμε γλυτώσει. Μέχρι πριν 2 χρόνια ήμουν με 380λίτρα πορτ μπαγκαζ και 380 λίτρα μπαγκαζιέρα . Πέρσι πήγα μόνο με το αυτοκίνητο και ήμουν μία χαρά. Οπότε θα με καλύψει οτιδήποτε απο 380λίτρα και επάνω . Σκέφτομαι και μετάβαση σε μικρότερο που να παίρνει όμως εργοστασιακά μπαγκαζίερα (να έχει ράγες δηλαδή) για να μην γίνονται σημάδια στον ουρανό (την έχω πατήσει ήδη)

Ασφάλεια : 5 αστέρια δεν το συζητάμε

Ανάγκες : 10 χλμ την ημέρα κάνω για τη δουλειά ( πήγαινε - έλα ) , και τα υπόλοιπα 4-5 ταξίδια τον χρόνο σε αποστάσεις όχι μεγαλύτερες απο 250χλμ .

Σύμφωνα με τα παραπάνω θέλω κάτι που να παρέχει με την σειρά προτεραιότητας :

1) Ασφάλεια

2) Ποιότητα κύλισης - Άνεση για τα ταξίδια ( έχω θέμα με μέση και αυχένα οπότε με κουράζει η οδήγηση γενικά)

3) Αξιοπιστία (όσο γίνεται , πάντα με σωστή συντήρηση κτλ.)

4) Να μην είναι ψόφιο. Τώρα είμαι με 180 άλογα αλλά το αμάξι να το τρέχω μία φορά τον χρόνο αν είμαι μόνος. Ταξίδια στην εθνική με οικογένεια πάω πάντα με το όριο , οπότε απλά αν είναι φορτωμένο , με κλίμα και πάω σε καμία ανηφόρα να μην κάνω κομπολόι τον λεβιέ :D . Οπότε έστω 1.2Τ με 130 άλογα  θα είναι εντάξει

5) Ποιότητα

6) Ομορφιά είναι υποκειμενικό το ξέρω , απλά δεν θα ήθελα μέσα να είναι σπαρτιάτικο , να γουστάρεις να το οδηγείς , στην τελική περισσότερο το βλέπεις εσωτερικά το αμάξι

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω επειδή έκανα το μάθημα μου πριν έρθω κοίταξα επειδή μου αρέσουν τα παρακάτω :

Renault Clio : 390 λίτρα πορτ μπαγκαζ (τεράστιο για το μέγεθος) αλλά σε βενζίνη μηχανικό έχει μόνο με τον 1.0 100hp , ο 1.3 130hp είναι με αυτόματο ( Ναι τώρα που δεν θέλω)

Opel Corsa : 315 λίτρα πορτ μπαγκάζ αν θυμάμαι , αν παίρνει μπαγκαζιέρα μου αρέσει αρκετά αλλά σε βενζίνη μηχανικό έχει μόνο με τον 1.2 100hp , ο 1.2 130hp είναι με αυτόματο ( Ναι τώρα που δεν θέλω)

Ford focus : Η έκδοση ST line φτάνει τα 21.000 , μου αρέσει εξωτερικά , εσωτερικά και σε χώρους αλλά σε βενζίνη με μηχανικό 1.0 125hp , ο 1.5 ξεφεύγει πολύ σε τιμή

Honda civic : Δεν μου αρέσει καθόλου πίσω είναι σαν διαστημόπλοιο και κινητήρα 1.0 120hp αλλά με μεγάλη κατανάλωση απο ότι διάβασα

Toyota Corrola : Μου αρέσει αρκετά αλλά ξεφεύγει και αυτό με τον 1.8 122hp

Όταν αναφέρω ότι ξεφεύγουν εννοώ σε εκδόσεις που να έχουν έναν άλφα εξοπλισμό , τις βασικές δεν τις κοιτάω καν.

Τον επόμενο μήνα έρχεται και το νέο Seat Leon το οποίο μου αρέσει απο ότι είδα σε φωτό αλλά δεν ξέρω σε τι τιμές και με τι κινητήρα θα έρθει

Αν και δεν έχω κάτι με τις μάρκες kia , hyundai , ξέρω ότι είναι αρκετά καλές οι τιμές , 5-7 χρόνια εγγύηση , δεν έχω κόμπλεξ με την μάρκα αλλά σε κάποια που μπήκα πριν κάτι μήνες μου φάνηκε πολύ ψεύτικο το εσωτερικό τους.

Έχω δώσει αρκετά λεφτά για αυτοκίνητα στη ζωή μου, τα χιλιόμετρα που κάνω πλέον δεν δικαιολογούν το να δώσω πάλι 24.000+ για ένα αυτοκίνητο που θα κάνω το πολύ 5.000χλμ τον χρόνο.

Επίσης έχουν αλλάξει και οι ανάγκες και προτιμώ να τα δίνω σε άλλες χαρές

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω έχετε να μου πείτε ιδέες - προτάσεις?

Συγνώμη για το τεράστιο ποστ ήθελα να γίνω όσο πιο αναλυτικός γίνεται για να έχει ουσία η συζήτηση

Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή και θα παρακαλούσα να μην πλακωθούμε για τις μάρκες και τα μοντέλα :D

Αν θες αυτοκίνητο χωρίς να πάθει κάτι σημαντικό τα επόμενα 25 χρόνια πας απαραίτητα σε Toyota... 

Αν θες να παίζεις με την φωτιά κ ΤΑ συνεργεία πας σε ΓερμανόΓαλλοΙταλικο. 

Μάζεψε λεφτά φίλε κ πάρε made in japan κινητήρα.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Κοίτα να ευχαριστηθείς αυτό, και μετά πας στο Leon!!!

(Μπορείς και να πουλήσεις το αυτοκίνητο της γυναίκας σου, και να έχεις και τα 2)

Με εσένα τι γίνεται ? Ακόμη?

9 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Αν θες αυτοκίνητο χωρίς να πάθει κάτι σημαντικό τα επόμενα 25 χρόνια πας απαραίτητα σε Toyota... 

Αν θες να παίζεις με την φωτιά κ ΤΑ συνεργεία πας σε ΓερμανόΓαλλοΙταλικο. 

Μάζεψε λεφτά φίλε κ πάρε made in japan κινητήρα.... 

Ευχαριστώ φίλε μου έχω αγοράσει ήδη Γάλλο , ζαχαρωνω Ισπανό με γερμανικές τάσεις

Ιάπωνα που να με καλύπτει δεν βρήκα αλλιώς θα αγόραζα

Τώρα πόσα έχουν μείνει made in Japan είναι άλλο καπέλο , και εγώ όταν την έπαθα με το Seat έλεγα θα πάω σε Ιάπωνα , επιλογές όμως ελάχιστες

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Με εσένα τι γίνεται ? Ακόμη?

Ευχαριστώ φίλε μου έχω αγοράσει ήδη Γάλλο , ζαχαρωνω Ισπανό με γερμανικές τάσεις

Ιάπωνα που να με καλύπτει δεν βρήκα αλλιώς θα αγόραζα

Αν οδηγήσεις Ιάπωνα θα σε καλύψει μια χαρά, εσύ απλά κοιτάς λάθος. 

Πάρε τα σαπακια τα seat που καίνε τα άντερα τους και κάθε 200 χιλιάδες θέλουν επισκευή. ι

Είμαι περίεργος.... δεν έχεις ούτε έναν φίλο μηχανικό να σου πει ποια είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο; 

Έχεις μπει σε Toyota; 

Α κ σε όσους γελάνε ξύδι.... 

MADE IN JAPAN 

FOR EVER 

Δημοσ.

Έφυγε και από εμένα παραγγελία για το 2008 1.2 100hp allure σε λευκό περλέ. Από εδώ το πήγα από εκεί το πήγα, δε βρήκα κάτι να μου αρέσει πιο πολύ και να τα έχει (σχεδόν) ΌΛΑ. Το μόνο που ήθελα έξτρα, ήταν η διχρωμία του ουρανού που ειδικά στο άσπρο χρώμα δείχνει τέλεια και θα μου την κάνει δώρο η αντιπροσωπία (εξαιρετικά παιδιά btw), μαζί με φιμέ τζάμια μπροστά πίσω. Εντάξει, θα βάλω και ακόμη 30 άλογα.

Για τους τύπους, έβλεπα κυρίως τα T-roc,  Α-class,  vitara,  fiat 500X και το Q2. Φωτό από... Οκτώβρη και μετά, ή αν έχουμε νέα καραντίνα, το Πάσχα του 2021 :)

• Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Έφυγε και από εμένα παραγγελία για το 2008 1.2 100hp allure σε λευκό περλέ. Από εδώ το πήγα από εκεί το πήγα, δε βρήκα κάτι να μου αρέσει πιο πολύ και να τα έχει (σχεδόν) ΌΛΑ. Το μόνο που ήθελα έξτρα, ήταν η διχρωμία του ουρανού που ειδικά στο άσπρο χρώμα δείχνει τέλεια και θα μου την κάνει δώρο η αντιπροσωπία (εξαιρετικά παιδιά btw), μαζί με φιμέ τζάμια μπροστά πίσω. Εντάξει, θα βάλω και ακόμη 30 άλογα.

Για τους τύπους, έβλεπα κυρίως τα T-roc,  Α-class,  vitara,  fiat 500X και το Q2. Φωτό από... Οκτώβρη και μετά, ή αν έχουμε νέα καραντίνα, το Πάσχα του 2021 :)

Μπράβο ρε φίλε , αυτά είναι δώρα όχι σαν και εμένα έναν συναγερμό της πλάκας ούτε τα παράθυρα δεν ανεβάζει

Την διχρωμία πως θα στην κάνουν? Θα στο βάψουν αυτοί? Το σκέφτηκα και εγώ γιατί όντως είναι ομορφότερο έτσι

Τα άλογα?

Στην ίδια τιμή 18500€?

31 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Αν οδηγήσεις Ιάπωνα θα σε καλύψει μια χαρά, εσύ απλά κοιτάς λάθος. 

Πάρε τα σαπακια τα seat που καίνε τα άντερα τους και κάθε 200 χιλιάδες θέλουν επισκευή. ι

Είμαι περίεργος.... δεν έχεις ούτε έναν φίλο μηχανικό να σου πει ποια είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο; 

Έχεις μπει σε Toyota; 

Α κ σε όσους γελάνε ξύδι.... 

MADE IN JAPAN 

FOR EVER 

Προφανώς και δεν έχω την απαίτηση να έχεις διαβάσει 100 σελίδες, αλλά πες μου μία στα γρήγορα Ιάπωνα στα 18500 με 430 λίτρα πορτ μπαγκαζ σταε 4.3 μέτρα

Για να σε προλάβω

Toyota Corolla hatchback χωρίς χώρους

Sedan μεγάλο με ατμόσφαιρα κινητήρα ( αν δεν κάνω λάθος)

Suzuki Vitara 20000€

Suzuki SX4 20500€

Honda Civic 4.5 μέτρα 21000€

Toyota CHR ακριβό

Πες μου αν ξέχασα κάποιο

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δώσε ένα Toyota σε οδηγό του στυλ Max Verstappen (που νομίζει ότι είναι) και αν μείνει βίδα 🤣

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...