Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, paylidis είπε

ΧΑχαχαχαχαχα! Προσεξε την τότε, κατι ακριβο σκοπευει να αγορασει για να μην αντιδράει!

Μπα , 20 χρόνια είμαστε μαζί ξέρει την τρέλα μου για τα αυτοκίνητα και την έχει αποδεχτεί (εντάξει δεν είμαι και εγώ κάφρος , δεν μας λείπει τίποτα , το σπιτάκι μας το έχουμε , ανακαίνιση κάναμε , τις διακοπές μας τις πηγαίνουμε , δεν είμαι τύπος που τα χαλάω ρε ρούχα , ποτά κτλ. αλλά σε αμάξια και gadgets :D )

Γενικά είμαι λίγο αλλοπρόσαλλος όπως έχετε καταλάβει απο αυτό το thread , αλλά η τελική διαφορά είναι ότι αντί να τα χάλαγα για να πάω σε 5αστερο ξενοδοχείο ή σε ρούχα / ρολόγια κτλ. προτιμώ να δίνω σε κάτι που γουστάρω

Και χωρίς να θέλω να θίξω κανένα ζευγάρι ή να φανεί άσχημο αυτό που θα πώ , προφανώς και τα λεφτά είναι κοινά για τα πάντα στο σπίτι , εγώ τυχαίνει να βγάζω κοντά τα τετραπλάσια λεφτά απο την γυναίκα μου. Το να δώσω και 100ε παραπάνω τον μήνα για ένα αμάξι ας πούμε δεν το θεωρεί και η ίδια υπερβολή.

Ήδη η δόση της γυναίκας μου είναι 250ε και εγώ κοίταγα να βρώ με κάτω απο 180 (όπως και έγινε με 177ε)

Σε κανα χρόνο τελειώνει το δάνειο της ανακαίνισης και λίγο μετά του αυτοκινήτου της γυναίκας μου

Ε ας βάλω μία νέα δόση με 300ε αντί με 177 που έβαλα τώρα , θα έχουμε και πάλι ρέστα και θα είμαστε κομπλέ

Αυτά :D

Υ.Γ. πόσο χειρότερη μπορεί να γίνει αυτή η κουβέντα? Νέο αμάξι στην πυλωτή , το Leon δεν έχει έρθει ακόμη ,και εγώ κανονίζω το χρηματοδοτικό πρόγραμμα στον μήνα ....

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hountalas είπε

Μιας και μιλάμε για το νέο leon είδα ότι έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο από το παλιό αλλά δεν έχει πολλαπλούς συνδέσμους πίσω στις εκδόσεις με τα 150 αλόγατα ενώ το αδελφό golf έχει.

Πιστεύω τιμές στα 24000 με 25000 ευρω το 1.5 150 fr. Το 1.5 etsi στα 27000

Για να δούμε, θα είναι ακριβότερο από το προηγούμενο μέσα στο νερό

Ότι θα είναι ακριβότερο είναι σίγουρο , το πόσο θα δείξει και ο πωλητής μου είπα ότι περιμένει 1500 - 2000 επάνω. Για την ανάρτηση το ξέρω , θα έχει και επιλογή για ηλεκτρονική είδα σε review αλλά δεν ξέρω αν είναι με πολλαπλούς πίσω

Το θέμα είναι ότι αν φτάσει να έχει 1500 - 2000ε διαφορά απο το golf , δεν θα αξίζει η αγορά του

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xgol είπε

Νομιζω παλαιοτερα δεν ισχυαν τοσο μεγαλες διαφορες μεταξυ των εκδοσεων. 

Δε ξερω, μπορει να με πιάνει εμενα το κουλό μου, αλλα αν δω βασικη εκδοση ειδικα σε ακριβο αμαξι, με πιανει μιζέρια. 

1000 φορες το αστρα π.χ. παρα ενα γυμνό "premium".

Ξεχνάς κάμποσα 😅

GLX

(επιπλέον της GL+)

Ζάντες αλουμινίου δίχρωμες (185/55R16)
Σύστημα πλοήγησης
Προβολείς LED
Keyless Push Start
Αυτόματος κλιματισμός
Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω
Dual Sensor Brake Support
Radar Brake Support

Ωπ Φιλε τωρα είδα τα έξτρα.Ειμαι στο airport ( ετσι το λέμε στο χωριό μου ) και χαζεύω να περάσει η ώρα και είδα που έκανες update.

Διπλο Κλάιν μαιν τότε.Αυτόματο χωρίς αυτά και 1100 πιο φτηνό.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ωπ Φιλε τωρα είδα τα έξτρα.Ειμαι στο airport ( ετσι το λέμε στο χωριό μου ) και χαζεύω να περάσει η ώρα και είδα που έκανες update.

Διπλο Κλάιν μαιν τότε.Αυτόματο χωρίς αυτά και 1100 πιο φτηνό.

Δική σου άποψη, βέβαια. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xgol είπε

Δική σου άποψη, βέβαια. 

Πλάκα κάνουμε. Φυσικα δίκη μου άποψη.  Και το 99% αυτών που αγοράζει μικρό πόλης.

Φυσικα υπάρχουν και οι large οπως εσυ ( έλα σε ανεβάζω τωρα ) που θέλουν τα πάντα μέσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι παρουσιάζεις την άποψη σου σαν θέσφατο.

Υπάρχει και το αισθητικό κριτήριο σε μια αγορά, που παραγνωρίζεις τελείως.

Καλά για λάμπες αλογόνου, αιρ κοντισιον και ζάντες σαν καπάκια, δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα συζητήσω σε αμάξι που κυκλοφορεί το 2020.

Επεξ/σία από xgol
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

( ναι ξέρω είμαι τραγικός , ούτε εγώ περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι θα έχω καινουριο αμάξι με 160χλμ στο πάρκιγκ και θα περιμένω να πάω να δώ σε έκθεση άλλο αυτοκίνητο :D  )

Πωλείται όπως είναι φρεσκοαγορασμένο...:D  Οk μπορεί να το κρατήσουμε για τη γυναίκα.. (δεν μιλάω τυχαία σε πρώτο πρόσωπο, νιώθω κι εγώ μέλος της οικογένειας Τσόφρα πλέον :P )

59 λεπτά πριν, tsofras είπε

Γενικά είμαι λίγο αλλοπρόσαλλος όπως έχετε καταλάβει απο αυτό το thread 

Σώπα καημένε...:D

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Πωλείται όπως είναι φρεσκοαγορασμένο...:D  Οk μπορεί να το κρατήσουμε για τη γυναίκα.. (δεν μιλάω τυχαία σε πρώτο πρόσωπο, νιώθω κι εγώ μέλος της οικογένειας Τσόφρα πλέον :P )

Σώπα καημένε...:D

Όλοι μας :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, xgol είπε

Πάλι παρουσιάζεις την άποψη σου σαν θέσφατο.

Υπάρχει και το αισθητικό κριτήριο σε μια αγορά, που παραγνωρίζεις τελείως.

Καλά για λάμπες αλογόνου, αιρ κοντισιον και ζάντες σαν καπάκια, δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα συζητήσω σε αμάξι που κυκλοφορεί το 2020.

Ώπα τωρα για την γυναίκα το πηρα .σιγα μην ξέρει τι είναι το κλίμα και το keyless start. Οι πιο πολλοί τις παίρνουν μτχ στις γυναίκες.

Εγω με ένα μπεμβε σκουτερακι 350cc 8200 ευρώ κυκλοφορώ.Τρελή επιτυχία. Όλοι στα φανάρια ρωτάνε το κοιτάζουν . Κάνω την πλάκα μου και με ελάχιστα χρήματα.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.

8200 για σκουτεράκι δεν τα λες και ελάχιστα ρε συ!

@tsofras αν το δώσεις λριν το ξεχρεώσεις τι γίνεται με τη χρηματοδότηση; Μπορείς απλά να το εξοφλήσεις; Μπορείς αν θες να το δώσεις σε κάποιον και να του μεταφέρεις και το δάνειο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, zio10 είπε

@tsofras αν το δώσεις λριν το ξεχρεώσεις τι γίνεται με τη χρηματοδότηση; Μπορείς απλά να το εξοφλήσεις; Μπορείς αν θες να το δώσεις σε κάποιον και να του μεταφέρεις και το δάνειο;

Ξεχρεώνει το δάνειο ο αγοράστής (αν είναι αντιπροσωπεία ακόμη πιο εύκολα) επειδή υπάρχει παρακράτηση , γλυτώνεις όσους τόκους δεν έχουν περάσει και κάνεις κανονικά μεταβίβαση

Απλά είναι δυσκολότερο σε ιδιώτη , γιατί πώς θα σε εμπιστευτεί να σου δώσει τα μισά μπροστά

Γενικά είναι λίγο περίεργη η περίπτωση και πρέπει να έχω αποδεχθεί ότι θα χάσω μπορεί και κανα 5χίλιαρο απο αυτή την διαδικασία

Για αυτό λέω δεν ξέρω πως θα καταλήξει , γιατί αν πάω και μου πούν σου αγοράζω το αμάξι 15κ τότε θα έχω μεγάλη χασούρα

Αν με την λογική ότι έχει αρχική τιμή 20.500 , μου πούν το παίρνω 16κ , θα χρωστάω 8κ οπότε μένουν 8κ στην άκρη

Έβαλα άλλα 2κ στην άκρη για να τα έχω αν το αποφασίσω οπότε να πάω πάλι με 10κ προκαταβολή

Αλλά επειδή έχω ακούσει και κουλά τα προηγούμενα χρόνια του στυλ , είχα πάρει το Astra 22500 και μετά απο 2 χρόνια που ήθελα να το αλλάξω μου είχαν πεί ότι το αγοράζουν 8.000ε , ε αυτό δεν το κάνω , ή σαν το leon που μου είχαν πεί 6.000ε πριν απο 2 χρόνια και το έδωσα τελικά 11.000 σε ιδιώτη.

Απλά ξαναλέω είναι ζόρι να πείς σε ιδιώτη δώσε 8.000ε να ξεχρεώσω και να κάνω άρση παρακράτησης και μετά να γίνει η μεταμίβαση , αυτό είναι ένα απο τα μείων της χρηματοδότησης.

Αλλιώς πιστεύω σε ιδιώτη θα το έσπρωχνα και τώρα στα 17.000 ειδικά με 160χλμ , εδώ έχει απο τεστ ντραιβ με 2.000χλμ 18.000ε

@zio10 έκανα edit την απάντησή μου

Επεξ/σία από tsofras
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Τρελή σου λέω επιτυχία όμως. Κάνω την πλάκα μου οικονομικά.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Εντάξει είναι και όμορφα τα bmw... έχει και κάτι περίεργα σκεπαστά, τρίκυκλα κτλ.

@paylidis πήρες αμάξι ή δεν κατάλαβα καλά;

Όχι ρε αδερφέ. Με σκοτώνεις τωρα. Εγω με τρίκυκλο η σκεπαστό ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp123 είπε

Όχι ρε αδερφέ. Με σκοτώνεις τωρα. Εγω με τρίκυκλο η σκεπαστό ;

Με σκεπαστό τρίκυκλο. ή το κάνεις ή δεν το κάνεις

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...