xgol Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, paylidis είπε αυτη είναι η τιμή για "ξενο", γνωστός μου αντιπροσωπος επαρχία μου εκοψε αλλα 6 κατοστάρικα γνωρίζοντας ότι θα τον τιμάω με τα σέρβις μου εκει και ξερω ότι πλεον ειναι οριακα στο κοστος του... οι τιμες τιμοκαταλογου σε όλα ειναι παραφουσκωμενες Μπορει να σε χρειαστουμε! 😅 1
Ghost1978 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, tsofras είπε Τιμή ? Παίδες με πήραν τηλέφωνο , σε μία ώρα πάω να παραλάβω το αμάξι τυμπανα...αγωνιααα... δεχομαι στοιχηματακια για καταληξη παραλαβης...3 προς 1 σας παιζω... Spoiler Spoiler
tsofras Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Περιμένω να βγεί η ασφάλεια για να πάω Παραδέχομαι ότι θα πάω ενθουσιασμένος 4
drgeri79 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, tsofras είπε Τιμή ? Παίδες με πήραν τηλέφωνο , σε μία ώρα πάω να παραλάβω το αμάξι Δεν μου ειπαν ακριβως τιμη, αν δε το περιλαβουν στα δωρα νομιζω ειναι διψηφια η τιμη του, απο εβδομαδα που θα παραλαβω θα ξερω 1
NickTG Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 4 hours ago, xgol said: Αν γενικα υπαρχει τετοια μεγαλη εκπτωση και δεν ειναι αποκλειστικα για εσενα λογω γνωριμιας ή αντιπροσωπειας, ειναι τίμια η συγκεκριμενη τιμή. Όταν είχε βγει η προηγούμενη 116,δεν είχε μήνα στην αγορά, είχα πάει για test drive με ένα φίλο. Μετά σε προσφορά που ζήτησα μου έκαναν έκπτωση από την τιμή καταλόγου ή 3.5 ή 4.5 χιλιάδες ευρώ. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Μάλιστα δεν ήταν καν για διαθέσιμο αμάξι αλλά για παραγγελία. 1
turbat0s Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Ναι ρε ts άντε. Βαρέθηκα να κάνω refresh το ισόμνια - θέλω και να φύγω για πσκ.
Noobios Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Θα παραλαβεις και εσυ μεσα στην βροχη θα γινει μουνι το αμαξι στο πρωτο 20 λεπτο οπως εγω χθες. Μια χαρα. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από Noobios 2
The_Dunedain Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, seppy είπε Q3 καινουργιο 30κ; σε ποιον κοσμο; Αν ναι ξεχασα, θα ειναι σαν τον Αδαμ. 6 ώρες πριν, paylidis είπε Δε ξερω τι ειδες αλλα το σαλόνι στην Α180 sedan ειναι εξαιρετικό (ίσως το καλύτερο απο όσα εχω δει σε price range 20000-37000€), 50-50 δερμα υφασμα και τύπου σπορ-bucket. Οι 2 οθονες μεγεθους κινητου στη βασικη ειναι οντως τραγικές, εαν θες τις συνεχόμενες μεγαλες παραλαμβάνεις αμαξι απο Οκτώβριο και ανεβαινεις στα 30 χιλιαρικα περιπου. Για εμενα οι οθόνες και ο μαυρος κατραμι ουρανός (ισως και τα φωτα αλογονου) είναι η μεγαλυτερη παραφωνία στη βασικη εκδοση... γυρω στα 29-30... φυσικα αναφερομαι σε χειροκινητο, δε θέλουν ολοι αυτοματα... Το 118 για εμενα ΔΕΝ τα αξιζει για αυτό που ειναι... μπα μια χαρά πλουσιο ειναι και οντως εκει παιζει Και μια χαρά και γενικώς πολύ πιο πλούσιο από αλλά Audi. Πχ το q2 είναι απαράδεκτο στη βασική έκδοση
Δημοφιλής ανάρτηση tsofras Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, Noobios είπε Θα παραλαβεις και εσυ μεσα στην βροχη θα γινει μουνι το αμαξι στο πρωτο 20 λεπτο οπως εγω χθες. Μια χαρα. To γλύτωσα ευτυχώς Παίδες είμαι πολύ χαρούμενος , ευτυχώς που δεν το ακύρωσα (ως πρώτες εντυπώσεις και για SUV, για τα περί κατηγορίας απο Δευτέρα που θα το πάω εκδρομή) Ωραία θέση οδήγησης , τιμόνι καρτ , τα σπάει σαν αίσθηση , βλέπω τον πίνακα κανονικά Κινητήρας , οκ δεν τον άνοιξα , αλλά έχω κλασική ανηφόρα για τεστ , αρπάζει απο χαμηλά είναι πάρα πολύ ωραίος για τις τιμές που λένε Γενικά είναι αμαξάρα Το μόνο που με χάλασε και σταμάτησα 4 φορές μέχρι να έρθω σπίτι , είναι ότι ακούω έναν τριγμό απο πίσω δεξιά Κούνησα ζώνες , καθίσματα , είδα τα πλαστικά δεν άκουσα κάτι Παίζει να είναι απο την ρεζέρβα που βρίσκει στο φελιζολ πίσω γιατί κάτι αντίστοιχο άκουγα και απο το Leon Πάρτε και φωτό γιατί κατεβαίνω κάτω να ρυθμίσω τους σταθμούς 39
tsofras Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, turbat0s είπε Με γειά - καλοτάξιδος-καλό πσκ! Άντε καλό ταξίδι , ευχαριστώ που περίμενες 1
sargus Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα φίλε! Να το χαρείτε! (Είναι πολύ όμορφο όμως το άτιμο!!) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις