haHa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, koeltzakoatl είπε Πάντως εγώ, φανατικός υποστηρικτής του αυτόματου, σήμερα με τον πάγο στο δρόμο και κάτι κατηφόρες που πρέπει να περάσω για να βγω σε κεντρικό δρόμο έναν συμπλέκτη τον ήθελα... Προφανώς μετά από 5 λεπτά, κολλημένος στα φανάρια της μαραθωνος/Μεσογειων δεν τον ξανασκέφτηκα..... Με σωστο αυτοματο κιβωτιο και τα αναλογα ηλεκτρονικα, παει πιο καλα και σε αυτές τις συνθήκες το αυτόματο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Peugeot208 είπε Άστο παλήκαρε.... Για τους άσχετους ελληναράδες του φραπέ ... Elon Musk says Apple refused a meeting to acquire Tesla 185 He considered selling during Model 3 ‘production hell’ in 2017, but Tim Cook wouldn’t talk By Sean O'Kane@sokane1 Dec 22, 2020, 4:15pm EST
h3342 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 12 ώρες πριν, tsofras είπε Σε ευχαριστώ πολύ. Η γυναίκα μου να δεις έκπληξη που δεν της το είχα πει και πήγε να παρκάρει σήμερα και το είδε μπροστά της 😂 Ανέβηκε και μου λέει : Καλά τον ζάλισες πάλι τον πωλητή και σου έδωσε Leon για κάποιες ημέρες να σου φύγει η κάψα ? Όχι της λέω το αγόρασα Δεν με πίστευε 🤣 Απο πίσω το λεον ειναι πανέμορφο πραγματικα.πολυ ωραιο και απο μέσα Εννοειται εκανες σωστη επιλογη να το παρεις χωρίςς dsg. Στην αντιπροσωπεια θα παιρνας απο εξω και θα νομιζουν οτι θες να τους γυρίσεις το αμαξι 😂 Θα λενε άλλαξε γνωμη παλι😂 Τους κραταγες ..γλυκά οταν παρελαβες το αμαξι; Παντως ο πωλητης τόσο καιρο εδειξε οτι ειχε υπομονή και προσπαθούσε να σε εξυπηρετησει. 2
demian86 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Παρουσιάστηκε χθες το νέο Qashqai https://www.newsauto.gr/news/afto-ine-to-neo-nissan-qashqai/
Peugeot208 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 8 ώρες πριν, arispz είπε Για τους άσχετους ελληναράδες του φραπέ ... Elon Musk says Apple refused a meeting to acquire Tesla 185 He considered selling during Model 3 ‘production hell’ in 2017, but Tim Cook wouldn’t talk By Sean O'Kane@sokane1 Dec 22, 2020, 4:15pm EST 1ον. Δεν πίνω καφέ 2ον. Επειδή η δουλειά μου είναι σε αυτό το αντικείμενο, άσε να ξέρω καλύτερα. 3ον. Όταν καποιος γράφει κάτι, καλύτερα να κατανοείς το τι έχει γράφει, πριν μιλήσεις. Πόσο μάλλον με αγενέστατο τρόπο.... 4ον. Εγώ έγραψα ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Tesla δεν είναι σημερινή και οτι πίσω από αυτή την τεχνολογία βρίσκονται μεγάλα πετρελαϊκά κονδύλια. 5ον. Το αν ο Musk είναι παπατζής ή όχι δεν έχει να κάνει με τον εξηλεκτρισμό της αυτοκίνησης. Ένας "μπροστάρης" είναι για να τρέξει τις εξελίξεις. Ακόμα και η Tesla να φαληρίσει θα βρεθούν άλλες "Tesla". ΥΓ. Θωμά να το χαρείς το αμάξι σου! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα! 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε 1ον. Δεν πίνω καφέ 2ον. Επειδή η δουλειά μου είναι σε αυτό το αντικείμενο, άσε να ξέρω καλύτερα. 3ον. Όταν καποιος γράφει κάτι, καλύτερα να κατανοείς το τι έχει γράφει, πριν μιλήσεις. Πόσο μάλλον με αγενέστατο τρόπο.... 4ον. Εγώ έγραψα ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Tesla δεν είναι σημερινή και οτι πίσω από αυτή την τεχνολογία βρίσκονται μεγάλα πετρελαϊκά κονδύλια. 5ον. Το αν ο Musk είναι παπατζής ή όχι δεν έχει να κάνει με τον εξηλεκτρισμό της αυτοκίνησης. Ένας "μπροστάρης" είναι για να τρέξει τις εξελίξεις. Ακόμα και η Tesla να φαληρίσει θα βρεθούν άλλες "Tesla". ΥΓ. Θωμά να το χαρείς το αμάξι σου! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Αστο γιατι εκτίθεστε περισσοτερο!!!!
denexo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 @tsofras Θωμά να ξέρεις έχω παρακολουθήσει αυτό το καθηλωτικό topic από την αρχή. Τα έχει όλα: ίντριγκα (με τον πωλητή), πάθος (για τα αμάξια), σασπένς. Καλοτάξιδο με πολλά απροβλημάτιστα χλμ. Όσον αφορά το μηχανικό κιβώτιο, πιστεύω θα το εκτιμήσεις όταν έρθει με το καλό η ώρα του tuning 2 1
tsofras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, h3342 είπε Απο πίσω το λεον ειναι πανέμορφο πραγματικα.πολυ ωραιο και απο μέσα Εννοειται εκανες σωστη επιλογη να το παρεις χωρίςς dsg. Στην αντιπροσωπεια θα παιρνας απο εξω και θα νομιζουν οτι θες να τους γυρίσεις το αμαξι 😂 Θα λενε άλλαξε γνωμη παλι😂 Τους κραταγες ..γλυκά οταν παρελαβες το αμαξι; Παντως ο πωλητης τόσο καιρο εδειξε οτι ειχε υπομονή και προσπαθούσε να σε εξυπηρετησει. Τους έχω πάει πάνω απο 100ε σε γλυκά οπότε εχθές επειδή πήγα με τα πόδια (5km περίπου) για να παραλάβω βαριόμουν να κρατάω και άλλα γλυκά οπότε δεν πήγα κάτι Σε ευχαριστώ πολύ 6 λεπτά πριν, denexo είπε @tsofras Θωμά να ξέρεις έχω παρακολουθήσει αυτό το καθηλωτικό topic από την αρχή. Τα έχει όλα: ίντριγκα (με τον πωλητή), πάθος (για τα αμάξια), σασπένς. Καλοτάξιδο με πολλά απροβλημάτιστα χλμ. Όσον αφορά το μηχανικό κιβώτιο, πιστεύω θα το εκτιμήσεις όταν έρθει με το καλό η ώρα του tuning Ευχαριστώ και χαίρομαι που σου κράτησε παρέα το ποστ Για τα περί ηλεκτροκίνησης που συζητάτε θα έλεγα ότι δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί , μία χαρά ήρεμη και κόσμια κουβέντα κάνουμε τόσο καιρό για τα πάντα. Είναι λογικό ο καθένας να έχει την γνώμη του και τα επιχειρηματά του , δεν χρειάζεται να επιβάλουμε την δική μας απλά να την αναλύουμε 2 1
eMike Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, denexo είπε Όσον αφορά το μηχανικό κιβώτιο, πιστεύω θα το εκτιμήσεις όταν έρθει με το καλό η ώρα του tuning Αυτό βλέπω το λέτε πολλοί... Τι ακριβώς εννοείτε?
martyras3334 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, eMike είπε Αυτό βλέπω το λέτε πολλοί... Τι ακριβώς εννοείτε? Moaaaar torqueeee 2
tsofras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 32 λεπτά πριν, eMike είπε Αυτό βλέπω το λέτε πολλοί... Τι ακριβώς εννοείτε? Το DSG 7 έχει όριο τα 25 κιλά ροπής (όσα έχει δλδ και ο κινητήρας) , με το χειροκίνητο μπορείς να βάλεις πρόγραμμα για να ανεβάσεις 4-5 κιλά ροπής χωρίς το άγχος να σου σπάσει το κιβώτιο
eMike Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Το DSG 7 έχει όριο τα 25 κιλά ροπής (όσα έχει δλδ και ο κινητήρας) , με το χειροκίνητο μπορείς να βάλεις πρόγραμμα για να ανεβάσεις 4-5 κιλά ροπής χωρίς το άγχος να σου σπάσει το κιβώτιο Μάλιστα.. Διαφωνώ. Πάμε παρακάτω
777andreas777 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παίδες βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πήρα το Ιbiza από τον Θωμά και έκανα το λάθος να κάνω fist bump μαζί του. Τώρα φτιάχνονται αγγελίες πώλησης του Ibiza από μόνες τους και κάθε βράδυ ακούω φωνές για να πάρω άλλο. Δεν ξέρω τι να κάνω... Πέραν της πλάκας, καλοτάξιδο το Leon, αμαξάρα και μια χαρά είναι το manual. Δεν είμαστε γιάνκηδες, άμπαλοι στην Ευρώπη... Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από 777andreas777 1
tsofras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, 777andreas777 είπε Παίδες βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πήρα το Ιbiza από τον Θωμά και έκανα το λάθος να κάνω fist bump μαζί του. Τώρα φτιάχνονται αγγελίες πώλησης του Ibiza από μόνες τους και κάθε βράδυ ακούω φωνές για να πάρω άλλο. Δεν ξέρω τι να κάνω... Πέραν της πλάκας, καλοτάξιδο το Leon, αμαξάρα και μια χαρά είναι το manual. Δεν είμαστε γιάνκηδες, άμπαλοι στην Ευρώπη... Υπομονή Αντρέα το Leon θα σε περιμένει 🤣
Δημοφιλής ανάρτηση godslayerxp Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Να δηλώσω και εγώ με τη σειρά μου μεγάλος οπαδός του @tsofras Τον γνώρισα σε άλλο forum και μετά έμαθα για το επικό αυτό θέμα στο insomnia. Εξαιτίας του ανήσυχου πνεύματός του έμαθα πολλά και κατέληξα πιο εύκολα στην αγορά μου πριν ενάμιση μήνα περίπου. Νέο Seat Leon FR Plus και εγώ... αλλά κατέληξα στην έκδοση 1.5 e-TSi 150hp DSG MHEV Του τα έβαλα όλα πάνω από εξοπλισμό. Το μόνο που δεν έβαλα είναι τα μπροστινά ραντάρ και κάμερα παρκαρίσματος επειδή δεν μου αρέσουν καθόλου οι τρύπες πάνω στον μπροστινο προφυλακτήρα. Εξοπλισμός εκτός από τον βασικό της FR έκδοσης... Desire Red, Dynamic & Comfort Pack (Profiles, DCC, Proggresive Steering, Sport HM), Safe & Driving XL Pack, Full led εσωτερικά, Convenience Pack , Navi 10". Με το κλειδί στο χέρι λίγο πριν τα 30.000€. Εφόσον ήμουν σε φάση που μπόρεσα να τα δώσω το πήρα έτσι ακριβώς όπως ήθελα γιατί στο παρελθόν το μετάνιωνα συνέχεια για 9 χρόνια με το προηγούμενο αμάξι μου. Μερικές πρώτες εντυπώσεις γιατί λόγω καραντίνας δεν έχω βρει πολλές ευκαιρίες να του κάνω μεγάλες αποστάσεις. - Άψογο τιμόνι, η παραμικρή κίνηση αποτυπώνεται στην άσφαλτο δεν έχει την παραμικρή χασούρα, ελαφρύ όπου πρέπει και βαρύ όπου πρέπει επίσης. Καμία σχέση με το ηλεκτρο-υδραυλικό τιμόνι του Ibiza 6J που είχα, το οποίο ήταν πάντα ελαφρύ. - Το DSG είναι έρωτας και καταλαβαίνω όσους δεν μπορούν να ξαναπάνε σε manual μόλις το συνηθίσουν. Βέβαια στην αρχή το δεξί μου χέρι και το αριστερό μου πόδι ψαχνόντουσαν και οδηγούσα σαν άσχετος. Γενικά ο κινητήρας σε συνδυασμό με το κιβώτιο δεν βγάζουν νευρικότητα. Αν ψάχνετε δλδ γκάζια, παρά τα 150 άλογα δεν θα τα βρείτε. Παρότι το sport profile έχει σημαντικές διαφορές από το comfort ... όλη η ιπποδύναμη πάει στην άνεση, σε φάση είμαι με 120 στην Αττική οδό και νομίζω ότι πάω με 50. Ακόμα δεν το έχω στρώσει βέβαια και δεν το ζορίζω... μπορεί να έχει κάτι να δώσει και να μην το βλέπω ακόμα. - Για αμάξι με 18ρες ζάντες, 40ρι προφίλ και σκληρότερο στήσιμο στις αναρτήσεις (FR) από την βασική έκδοση, είναι αρκετά άνετο. Αν οδηγείς βέβαια 9 χρόνια το ιμπιζάκι που ήταν πέτρα όλα άνετα φαίνονται. Όταν φτάσει η στιγμή να αλλάξω λάστιχα σίγουρα δεν θα ξαναβάλω τα Bridgestone που έχει τώρα. Παίζει να είναι τα πιο σκληρά ελαστικά που υπάρχουν σε αυτή την κατηγορία. - Έχω την ίδια άσχημη εντύπωση με τον Θωμά σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου στην παράδοση. Μπορεί να μην το πήρα βρώμικο αλλά το χρώμα ήταν γεμάτο αραχνιάσματα και σημάδια από τα πλυσίματα που του είχαν κάνει. Έλεος, λες και στο χαρίζουν το αμάξι. Το πήγα σε φανοποιό λίγες μέρες μετά για γυάλισμα και κέρωμα προστασίας και αδιαβροχοποίησης και τότε είδα τι σημαίνει καινούριο! - Για τους gadgeτάκιδες είναι απόλαυση οι λειτουργίες του Navi... αν και σε μερικούς φαίνεται δύσχρηστο, μόλις το συνήθισα και έμαθα αρκετές συντομεύσεις δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο. Αυτά για τώρα. 44
Προτεινόμενες αναρτήσεις