djpolyvios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα! Να κάνω μια ερώτηση αν και δεν ξέρω το θέμα αν είναι κατάλληλο. Σας εμπιστεύομαι όμως! Εν αναμονή του αυτοκινήτου, ψάξιμο για ασφάλεια. Σίγουρα μικτή, με όσο το δυνατόν περισσότερες παροχές. Τι πρέπει να προσέξω να έχει; επιλογές? Allianz, eurolife, ευρωπαϊκή πίστη? Υπάρχει γνώση και προτερη εμπειρία για την "καλύτερη;" Ευχαριστώ πολυ!
paylidis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, djpolyvios είπε Παιδιά καλησπέρα! Να κάνω μια ερώτηση αν και δεν ξέρω το θέμα αν είναι κατάλληλο. Σας εμπιστεύομαι όμως! Εν αναμονή του αυτοκινήτου, ψάξιμο για ασφάλεια. Σίγουρα μικτή, με όσο το δυνατόν περισσότερες παροχές. Τι πρέπει να προσέξω να έχει; επιλογές? Allianz, eurolife, ευρωπαϊκή πίστη? Υπάρχει γνώση και προτερη εμπειρία για την "καλύτερη;" Ευχαριστώ πολυ! Να κανεις κάποια που να σου διασφαλίζει εγγυηση αξίας για κάποια χρόνια, η allianz απο όσο ξερω δινει 4, ενω η eurolife και η anytime/interamerican 2. Προσωπικά είμαι απο τους τύπους που προτιμώ να εχω καλη ασφαλεια και πάντα μικτή και ας παω ενα τριήμερο λιγότερο... Βεβαια καλλιστα θα έκανα anytime για να ειμαι δικαιος (δεν ειμαι δλδ απο τους τύπους πιο ακριβο=απαραίτητα πιο καλό). Για την ωρα εχω eurolife μιας και πετυχα σχετικά καλη τιμή αλλα ειναι πολυ δυσκοιλιοι ακομα και στη συναψη του συμβολαίου οποτε στο μέλλον μάλλον θα μετακομίσω προς anytime Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από paylidis
Δημοφιλής ανάρτηση tsofras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 46 2
Burgos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Να ευχηθούμε ή θα το επιστρέψεις από Δευτέρα; 😁 2
tsofras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Burgos είπε Να ευχηθούμε ή θα το επιστρέψεις από Δευτέρα; 😁 Αφού το βλέπεις στην πυλωτή για αρχή σημαίνει ότι το αγόρασα Αλλά ναι να ευχηθείτε τελείωσε το κεφάλαιο αυτοκίνητο για κάποια χρόνια Το αμάξι είναι πανέμορφο Το μόνο που με χάλασε στην παράδοση είναι ότι μου το έφεραν και καλά πλυμένο , χειρότερο πλύσιμο δεν έχω πετύχει μέσα στη βρώμα μέσα και έξω. Ντροπή 6
tzampatzis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Burgos είπε Να ευχηθούμε ή θα το επιστρέψεις από Δευτέρα; 😁 Εγώ θα πάρω τα ρίσκα μου και θα ευχηθώ. Καλοτάξιδο! Πολύ ωραίο το χρώμα! ps: μη χαλιέσαι για το αυτόματο, σκέψου ότι μάλλον θα είναι το τελευταίο manual που θα πάρεις, αφού το επόμενο όχημα μάλλον θα είναι ηλεκτρικό. 2
tsofras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, tzampatzis είπε Εγώ θα πάρω τα ρίσκα μου και θα ευχηθώ. Καλοτάξιδο! Πολύ ωραίο το χρώμα! ps: μη χαλιέσαι για το αυτόματο, σκέψου ότι μάλλον θα είναι το τελευταίο manual που θα πάρεις, αφού το επόμενο όχημα μάλλον θα είναι ηλεκτρικό. Δεν χαλιέμαι ήταν συνειδητοποιημένη απόφαση είχα γράψει και έναν πρόλογο να τον έχω έτοιμο αλλά τελικά είπα απλά να βάλω τις φωτογραφίες (σορρυ είχα ακριβώς δίπλα και τον γείτονα και δεν μπόρεσα να βγάλω καλύτερες) 1
paylidis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Αφού το βλέπεις στην πυλωτή για αρχή σημαίνει ότι το αγόρασα Αλλά ναι να ευχηθείτε τελείωσε το κεφάλαιο αυτοκίνητο για κάποια χρόνια Το αμάξι είναι πανέμορφο Το μόνο που με χάλασε στην παράδοση είναι ότι μου το έφεραν και καλά πλυμένο , χειρότερο πλύσιμο δεν έχω πετύχει μέσα στη βρώμα μέσα και έξω. Ντροπή βρε σαταναααααααααααα καλοτάξιδο...! κουκλι! με μπερδευει το χρώμα, μπλεδιζει ή ειναι ιδέα μου; για γκρι δε πηγαινες;; Μόλις τώρα, tsofras είπε Δεν χαλιέμαι ήταν συνειδητοποιημένη απόφαση είχα γράψει και έναν πρόλογο να τον έχω έτοιμο αλλά τελικά είπα απλά να βάλω τις φωτογραφίες (σορρυ είχα ακριβώς δίπλα και τον γείτονα και δεν μπόρεσα να βγάλω καλύτερες) τουλαχιστον ειναι στο σωστό orientation 😇 2 1
tsofras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, paylidis είπε βρε σαταναααααααααααα καλοτάξιδο...! κουκλι! με μπερδευει το χρώμα, μπλεδιζει ή ειναι ιδέα μου; για γκρι δε πηγαινες;; Πρώτη φορά το είδα στο φώς της ημέρας , τελικά είναι πάρα πολύ ωραίο χρώμα δεν είναι ακιβώς γκρι-ποντικί δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά είναι ιδιαίτερο στο φως. Το βράδυ δείχνει σαν ανθρακί αλλά την ημέρα σαν πρασινο-μπλε-γκρι δεν ξέρω πως να το περιγράψω 2
Burgos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλοτάξιδο λοιπόν, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Και πολύ όμορφο χρώμα! Σαν μπλε που πρασινίζει μου φαίνεται ή κάνω λάθος; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από Burgos 1
koeltzakoatl Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Καλοτάξιδο Θωμά! Πού βρήκες βρε συ χρόνο και διάθεση μέσα στα χιόνια για αγορά αυτοκινήτου ;;;; Να το χαρείς και να το ευχαριστηθείτε !! για να μείνει το τοπικ ζωντανό, θα άξιζε να μας περιγράψεις πώς στη βάρεσε και προχώρησες (και) αυτή τη φορά...! 3 1
tsofras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Burgos είπε Καλοτάξιδο λοιπόν, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Και πολύ όμορφο χρώμα! Σαν μπλε που πρασινίζει μου φαίνεται ή κάνω λάθος; Δεν είναι ακριβώς έτσι παίζει απο το export που έσβησα την πινακίδα να έχει αλλοιωθεί κάπως το χρώμα, δεν πρασινίζει τόσο έντονα δλδ Ορίστε και μία χωρίς επεξεργασία 4
paylidis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν είναι ακριβώς έτσι παίζει απο το export που έσβησα την πινακίδα να έχει αλλοιωθεί κάπως το χρώμα, δεν πρασινίζει τόσο έντονα δλδ Ορίστε και μία χωρίς επεξεργασία Τωρα οντως φαινεται καλυτερο, το προηγούμενο με μπερδευε... πολυ ομορφο χρώμα, ψιλομοιαζει με το μπλε-γκρι που πηρα το Kamiq νομιζω
Δημοφιλής ανάρτηση tsofras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε Καλοτάξιδο Θωμά! Πού βρήκες βρε συ χρόνο και διάθεση μέσα στα χιόνια για αγορά αυτοκινήτου ;;;; Να το χαρείς και να το ευχαριστηθείτε !! για να μείνει το τοπικ ζωντανό, θα άξιζε να μας περιγράψεις πώς στη βάρεσε και προχώρησες (και) αυτή τη φορά...! Γιατί τελικά πήρα την τελική απόφαση ? 1) Αποφάσησα ότι τουλάχιστον θα αγοράσω C segment για να έχω την άνεση , χώρους και ασφάλεια στα ταξίδια 2) Είχα πεί ότι θα κάτσω ένα τρίμηνο να το σκεφτώ, C segment hatchback που να με ενδιαφέρει δεν θα έρθει ούτε την επόμενη διετία 3) Έχουμε αναλύσει όλα τα hatchbacks σε αυτό το segment και ο μέσος όρος απόκτησης είναι τα 22.000ε αν εξαιρέσουμε τα 1000 κυβικά και να έχει τουλάχιστον 130 άλογα 4) Απο όλα αυτά ένα με ενθουσίαζε απο την αρχή και ας είχε κάποια θέματα (π.χ. εργονομία , σκληρή ανάρτηση) 5) Κανένας λόγος τελικά να ψάξω κάτι άλλο για 2.000ε διαφορά αφού έχω βρεί αμάξι που μου αρέσει εσωτερικά , εξωτερικά και έχει και την ηλιοροφή που έχω λισσάξει τόσο καιρό 6) Το αμάξι ήταν εδώ και έπρεπε να την πάρω την απόφαση να προχωρήσω και εγώ την ζωή μου εφόσον το γουστάρω. Συμπληρώνει τα περισσότερα κουτάκια και βγήκε το πιο ασφαλές στην κατηγορία του σε αυτή την τάξη χρημάτων 7) Άκυρο το DSG γιατί το άγχος υπάρχει , τα 3300ε παραπάνω δεν χρειάζεται να τα δώσω (ορίστε και ο συμβιβασμός της λογικής για να πώ ότι έκανα και κάπου πίσω) , θα συνηθίσω πάλι το μηχανικό ,θα έχω και τα περιθώρια βελτίωσης του κινητήρα. Τέλος ένα πρόσθετο άγχος για τον ηλεκτροκινητήρα και την 48V μπαταρία χωρίς να ξέρω ενδεχόμενο κόστος υπάρχει. Και τέλος να γιατί κέρδισε και ο πωλητής που όσο και αν τον τρέλανα πήγε με τα νερά μου Δύο ημέρες μετά απο την ακύρωση ξαναπήρα τηλέφωνο τον πωλητή και το λέω : - Έχεις ακόμη το Leon εκεί ? - Ναι μου λέει θα πάει πίσω αύριο - Κράτα το του λέω θα το πάρω τελικά - οκ μου λέει στο κρατάω και πάλι Τελειώσα με την μεταβίβαση του Ibiza την Πέμπτη που μας πέρασε και όταν πήγα να πάρω την άδεια υπέγραψα για το Leon. Οπότε παιδιά είμαι πλέον ένας ευτυχής κάτοχος της Λεονάρας που θα το κρατήσω το αμάξι όσο περισσότερο μπορώ γιατί σε αυτή τη διαδικασία δεν θέλω να ξαναμπώ για πολλά χρόνια. Σας ευχαριστώ για πολλοστή φορά 31
Προτεινόμενες αναρτήσεις