Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, paylidis είπε

Στο αρονα που είχε την ίδια φτωχική πηγή μου είπαν κατηγορηματικα 2 αντιπροσωπείες ότι κάμερα δε μπαίνει 

Κατά τη διάρκεια service στη Θεσ/νίκη , είδα να τρυπάνε προφυλακτήρα για εγκατάσταση αισθητήρων σε ibiza , λογικά εκείνοι μου πέρασαν & την κάμερα οπισθοπορείας , μιας και κατά τη παραλαβή μου έδωσαν στο χέρι το 2o κάλυμμα από το φως της πινακίδας , στη θέση του οποίου έβαλαν τη κάμερα . Εκτός κι αν το πέρασαν στη metasystem 

Δε πιστεύω να αλλάζουν πολλά μεταξύ ibiza/arona

Δες κατάστημα που ασχολείται με τέτοια ή επικοινώνησε απευθείας με την metasystem που εχει και τα infotainmetns (που δυστυχώς δεν αναβαθμίζονται , μα μόνο1gb ram;;; .... το sygic σέρνεται , ενώ το google maps κρασάρει)

Επεξ/σία από terry308
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, terry308 είπε

Επειδη γράψεις συνέχεια για κατανάλωση γιατί δε βλέπεις το tgi φυσικό αέριο;; και το Scala κυρίως που είναι πιο value for money, κυκλοφορεί ένα με 15000€ (φ. α.), αν το κρατήσεις και 20 χρόνια κι αυτό, θα έχεις εξοικονομησει ένα αμάξι 

Πολύ καλή τιμή πιστεύω ότι έχει... και ομορφο χρώμα.. 

Δεν μπορώ να πάω σε φυσικό αέριο, γιατί λόγω δουλειάς, παίζει να είμαι για μεγάλα διαστήματα εκτός αθηνών σε νησιά, οπότε ανάλογα και το μέρος, δεν θα με καλύπτει από άποψη δικτύου

1 ώρα πριν, terry308 είπε

Μπαίνουν , αν διαβασες πιο κάτω , κι εμένα εκ των υστέρων μπήκαν 

Σε εταιρικά ford πάντως, του ξαδέρφου μου, τα έβαλαν after στην αντιπροσωπεία και τα 6 έχουν τα ίδια προβλήματα....πότε ανάβει η κάμερα πότε όχι και οι αισθητήρες χτυπάνε πολλές φορές στο άσχετο...Φιάσκο δηλαδή...

Εμένα και συναγερμό που μου είπαν σε κάποιες προσφορές, να μου τον βάλουν ως δώρο, τους ξεκαθάρισα πως θέλω μόνο ότι έρχεται εργοστασιακό...

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

Γιατί να μην μπαίνει ? Εννοώ για κιτ με απλή κάμερα/κεντρικό καθρέφτη ,μπαίνει παντού

Έτσι μου είπαν. Πτο το συγκεκριμένο ηχοσύστημα δεν την υποστηρίζει με τίποτα. 

1 ώρα πριν, terry308 είπε

Κατά τη διάρκεια service στη Θεσ/νίκη , είδα να τρυπάνε προφυλακτήρα για εγκατάσταση αισθητήρων σε ibiza , λογικά εκείνοι μου πέρασαν & την κάμερα οπισθοπορείας , μιας και κατά τη παραλαβή μου έδωσαν στο χέρι το 2o κάλυμμα από το φως της πινακίδας , στη θέση του οποίου έβαλαν τη κάμερα . Εκτός κι αν το πέρασαν στη metasystem 

Δε πιστεύω να αλλάζουν πολλά μεταξύ ibiza/arona

Δες κατάστημα που ασχολείται με τέτοια ή επικοινώνησε απευθείας με την metasystem που εχει και τα infotainmetns (που δυστυχώς δεν αναβαθμίζονται , μα μόνο1gb ram;;; .... το sygic σέρνεται , ενώ το google maps κρασάρει)

Δε ξέρω για αφτερμαρκετ καθως θα ήταν μη εργοστασιακή λύση. Για την ακρίβεια θεωρω οτι αφτερμαρκετ θα μπαίνει αλλά θα χάσεις την εγγύηση. Η αντιπροσωπείες παντως δε μου το έδωσαν σαν εναλλακτική καν...

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, paylidis είπε

Έτσι μου είπαν. Πτο το συγκεκριμένο ηχοσύστημα δεν την υποστηρίζει με τίποτα. 

Δε ξέρω για αφτερμαρκετ καθως θα ήταν μη εργοστασιακή λύση. Για την ακρίβεια θεωρω οτι αφτερμαρκετ θα μπαίνει αλλά θα χάσεις την εγγύηση. Η αντιπροσωπείες παντως δε μου το έδωσαν σαν εναλλακτική καν...

Άρα από day1 κι εγώ ήμουν εκτός εγγύησης ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αισθητηρες παρκαρισματος after market μπαινουν παντου και ειναι αστειο το κοστος τους. Πολλά τέτοια aftermarket συστήματα μπαίνουν στο κύκλωμα της λάμπας της όπισθεν. Απλα οταν στους βαζει σαν δωρο η αντιπροσωπεια, σου τους βαφει και στο χρωμα του προφυλακτηρα

Καμερα οπισθοπορειας ειναι πιο δυσκολο (εως αδυνατο) να μπει διοτι σε πολλους κατασκευαστες, οι πιο φτηνες εκδοσεις του καθε μοντελου, φορανε οθονες μικρης ευκρινειας που δεν ειναι συμβατες με την αναλυση της καμερας των πιο πλουσιων εκδοσεων. Μιλαμε παντα για συνδεση της καμερας στην ενσωματωμενη οθονη.

Αλλιως υπαρχουν και aftermarket λυσεις αλλα θα σου βγαζει μπροστα στο ταμπλο, εξτρα οθονουλα

xlarge_20180912160402_oem_set_kamera_kai

Επεξ/σία από tutuyo
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, terry308 είπε

Άρα από day1 κι εγώ ήμουν εκτός εγγύησης ;;

Πιθανώς επισήμως να ήσουν εκτός αλλά εφόσον πήγαινες στην αντιπροσωπεία που στο πέρασε να έκανε τα στραβά μάτια και να σε κάλυπτε...

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, someone- είπε

έχει παρει κάποιος τιμη για το καινούριο Hyundai i30 fastback;

Προσωπικά, το βρίσκω πανέμορφο και με τους νέους κινητήρες φαίνεται πολύ καλή επιλογή

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Astreos είπε

Προσωπικά, το βρίσκω πανέμορφο και με τους νέους κινητήρες φαίνεται πολύ καλή επιλογή

δε μου κάθονται καλα τα 1000αρια 3 κύλινδρα ετσι παω αναγκαστικά στον 1500αρι με 160 αλογα βενζίνη ημι υβριδικό, τωρα κατα ποσο ειναι αξιόπιστο αυτο το μοτέρ μιας και είναι καινούριο θα δείξει, δεν ειναι κατι ιδιαίτερο μια 48v μπαταρία είναι που βοηθάει σε κάποιες λειτουργίες.

έκδοση distinctive σχεδόν φουλ δηλαδη σε λευκο χρώμα 20900 με το κλειδί στο χέρι μου ειπαν. επειδή δεν εχω ξαναπαρει καινούριο αμαξι τι να ζητήσω σα δωρο αν δε πεσει σε τιμή;

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, someone- είπε

δε μου κάθονται καλα τα 1000αρια 3 κύλινδρα ετσι παω αναγκαστικά στον 1500αρι με 160 αλογα βενζίνη ημι υβριδικό, τωρα κατα ποσο ειναι αξιόπιστο αυτο το μοτέρ μιας και είναι καινούριο θα δείξει, δεν ειναι κατι ιδιαίτερο μια 48v μπαταρία είναι που βοηθάει σε κάποιες λειτουργίες.

έκδοση distinctive σχεδόν φουλ δηλαδη σε λευκο χρώμα 20900 με το κλειδί στο χέρι μου ειπαν. επειδή δεν εχω ξαναπαρει καινούριο αμαξι τι να ζητήσω σα δωρο αν δε πεσει σε τιμή;

Ναι, πιστεύω ότι ο 1.500 του ταιριάζει καλύτερα. To 48V το κατέχει η H και το έχει δουλέψει και στα diesel μοντέλα της. Αν σου αρέσει το άσπρο, οκ, εγώ θα το έπαιρνα στο Knight Grey :) . Έχει πολύ καλό εξοπλισμό, για δώρα δεν μπορώ να πω, γιατί είμαι πολύ χάλια στα παζάρια :) 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Astreos είπε

Συμφωνώ είναι πανέμορφο το i30 fb εξωτερικά και εσωτερικά εκτός από αυτό το έκτρωμα που έχουν βάλει στην μέση του ταμπλό!!! γιατί να χαλάνε ένα τόσο ωραίο αυτοκίνητο; Σε ποιους αρέσουν ρε παιδιά αυτά τα εξογκώματα, μόνο εγώ είμαι ο ανάποδος;

image.png.be4cbcd78746d4c2c6a85f7f43db261a.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, argimeg είπε

Συμφωνώ είναι πανέμορφο το i30 fb εξωτερικά και εσωτερικά εκτός από αυτό το έκτρωμα που έχουν βάλει στην μέση του ταμπλό!!! γιατί να χαλάνε ένα τόσο ωραίο αυτοκίνητο; Σε ποιους αρέσουν ρε παιδιά αυτά τα εξογκώματα, μόνο εγώ είμαι ο ανάποδος;

Όμορφο δεν είναι σίγουρα αλλά συνηθίζεται μετά απο λίγο! Το έχει έτσι και η mercedes στην προηγούμενη γενιά a class (και όχι μονο) στην αρχή μου κακοφαινόταν τέρμα αλλά μετά απο λίγο καιρό ούτε που το προσέχω. 

Επεξ/σία από and_64
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, argimeg είπε

Αν ερχόταν με αυτή την οθόνη καλά θα ταν, Ελλάδα έρχεται με την προηγούμενη, πολύ κρίμα:

image.png

• Like 2
Δημοσ.

για την θέση της οθόνης δεν έχω τόσο πρόβλημα, Μπορω να πω πως μ αρέσει κιόλας, πάει πιο εύκολα το μάτι του οδηγού νομίζω.

οσον αφορά την οθόνη, έπρεπε να έρθει και εδώ με την 10αρα και όχι με την παλια 8αρα που δεν εχει και τοσο καλή ανάλυση αλλα περί ορεξεως κολοκυθόπιτα. βεβαια βλεπω και την τιμη του φαστμπακ στην αντίστοιχη έκδοση σε άλλες χωρες πολυ μεγαλύτερη. σε αυτα τα χρήματα νομίζω ειναι καλα ακομα και με αυτη την οθόνη.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, someone- είπε

για την θέση της οθόνης δεν έχω τόσο πρόβλημα, Μπορω να πω πως μ αρέσει κιόλας, πάει πιο εύκολα το μάτι του οδηγού νομίζω.

οσον αφορά την οθόνη, έπρεπε να έρθει και εδώ με την 10αρα και όχι με την παλια 8αρα που δεν εχει και τοσο καλή ανάλυση αλλα περί ορεξεως κολοκυθόπιτα. βεβαια βλεπω και την τιμη του φαστμπακ στην αντίστοιχη έκδοση σε άλλες χωρες πολυ μεγαλύτερη. σε αυτα τα χρήματα νομίζω ειναι καλα ακομα και με αυτη την οθόνη.

Η οθόνη φαντάζει με μια πρώτη ματιά όντως μικρό ζήτημα κοιτώντας το bigger picture. Το θέμα όμως είναι πως τα συστήματα infotainment "παλιώνουν" πολύ γρήγορα, βλέπεις οθόνες του '15 και λες "τι αρχαιολογικό κειμήλιο είναι αυτό". Το να πάρεις τώρα καινούριο αυτοκίνητο, να σκάσεις 20κ (και ας είναι πολύ καλή τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει το i30) και να χει μέσα οθόνη του '17 ξέρω γω, εμένα προσωπικά με χαλάει πολύ.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...