c-max Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, cloud13 είπε Δικιο εχεις τελικα λαθος το θυμομουν δεν εχω adaptive, πηγα βολτα σημερα και το ελεγξα. Καλα δε θα σκασουμε κιολας ας μας αφησουν να βγουμε εθνικη να χρησιμοποιησουμε και το CC σκετο και χαλαλι.. Παρτε και μια γυαλιστερη του καρχαρια Παντως μπαινει και μετα αν θες ... 1
someone- Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 καλησπέρα εχει καποιος κατα νου καποια "καλη" ( σε εξυπηρέτηση και τιμες) αντιπροσωπεία Hyundai στην Αθηνα;
jobous Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 @c-max : Τί έγινε τελικά τα κατάφερες να το βάλεις ??? Εγώ σήμερα κατάφερα και έκανα μια διαδρομή πήγαινε έλα απο Αττική και Εθνική 40 χλμ (συνολικά 80 χλμ). Τέλεια , ανεβάσαμε ταχύτητες , ρίξαμε κατανάλωση !!! Χαχαχα. Με είχε φάει αυτό το 8,2 lt/100km!!! Δεν καταλαβαίνεις τίποτα, αθόρυβο, πολύ καλά καθίσματα , δεν σε κουράζουν καθόλου. Το πως αρπάζει μετά τις 2200 στροφές στο πάτημα του γκαζιού !!! Απίστευτο και στο νορμάλ πρόγραμμα 1
c-max Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, jobous είπε @c-max : Τί έγινε τελικά τα κατάφερες να το βάλεις ??? Εγώ σήμερα κατάφερα και έκανα μια διαδρομή πήγαινε έλα απο Αττική και Εθνική 40 χλμ (συνολικά 80 χλμ). Τέλεια , ανεβάσαμε ταχύτητες , ρίξαμε κατανάλωση !!! Χαχαχα. Με είχε φάει αυτό το 8,2 lt/100km!!! Δεν καταλαβαίνεις τίποτα, αθόρυβο, πολύ καλά καθίσματα , δεν σε κουράζουν καθόλου. Το πως αρπάζει μετά τις 2200 στροφές στο πάτημα του γκαζιού !!! Απίστευτο και στο νορμάλ πρόγραμμα Yes! 😁
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, TwentyFour είπε Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα λίγο τις γνώσεις σας. Ενδιαφέρομαι για το Audi A3 με τον 1.5 και θα ήθελα να μάθω σε τι τιμή μπορεί να παίξει με έναν τίμιο εξοπλισμό. Αν έχω καταλάβει καλά, υπάρχει κάποιος εδώ που γνωρίζει κάτι παραπάνω για τα Audi, αν μπορει ας βοηθήσει 🙂 Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την ποιότητα του forum! Τα έγραψα μερικες σελίδες πριν δε τα καλοθυμαμαι τώρα. Σε χειροκίνητο 1.5 με τίμιο εξοπλισμό παντως νομίζω γύρω στα 26 θα είσαι κομπλέ. Έχει ένα ον-λάιν σύστημα με προσφορές η κοσμοκαρ ίσως έχει εκεί για να δεις ενδεικτικα (αν κ μέχρι πριν λίγες μέρες μόνο τα χιλιαρια είχε που είναι στα 22). Εάν είσαι Αττική στείλε μου ένα πμ να σε προωθήσω σε γνωστό μου πωλητή Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από paylidis
PantKo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δεν ξερω αν τελικα πηρες αμαξι,αλλα εγω θα πηγενα σε μια αντιπροσωπια της Πεζο θα εβλεπα ενα 2008-3008 και θα επερνα αυτο (οπως και το εκανα με ενα 3008 περσι)... Το αμαξι τα εχει ολα και ειναι το πιο ομορφο της κατηγοριας του και οχι μονο.
Kapws Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Στις 4/2/2021 στις 2:40 ΜΜ, Kapws είπε ....Το Σάββατο που ρεπάρω θα ανεβάσω καμιά πιο συμμαζεμένη Ξέρω.. είναι ψιλοσκατά το μέρος, αλλά κάπου έπρεπε να σταματήσω πριν πάω supermarket... σχωράτε με Spoiler 9
sotiriadisc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Cosmonaut21 είπε Κάτι που δεν έχω δει να αναφέρουν τα παιδιά μέχρι τώρα είναι ότι το Q2 που κοιτάζεις όπως και το Kamiq βασίζονται στην πλατφόρμα που έχει και το Polo. Αντίθετα, από αυτά που κοιτάζεις, το T-Roc πατάει στην πλατφόρμα του Golf. Όχι πως οδηγικά οι διαφορές είναι μεγάλες απλά το αναφέρω. Ποια γενιά Polo έχετε; εχουμε το 1400cc που αγορασαμε το 2007 και εχει μεχρι στιγμης 80.000 χμ Ευχαριστω όλους για τα σχολια και τις αποψεις , πηγαμε σημερα με την οικογενεια για το 2008 και αρεσε σε ολους παρα πολυ. Εχουν μεινει μερικες εκκρεμοτητες μεχρι την τελικη αποφαση αλλα η ζυγαρια τελικα κλεινει προς το 2008. Οδηγησα για πολυ λιγο και εγω και η σύζυγος ενα που ηταν ενος πωλητη και οι εντυπωσεις (μας αρεσε παρα πολυ το τιμονι) ειναι θετικες. Ευχομαι σε όλους ενα ομοφο σαββατοκυριακο και απο δευτερα θα γινουν οι τελικες κουβεντες. Παμε για μαυρο χρώμα με παράδοη 3-4 μηνες. Λογο τηλε-εργασιας δεν με πειραζει η αναμονη επειδη έχω και δευτερο αυτοκινητο. 7
fragsp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, jobous είπε @c-max : Τί έγινε τελικά τα κατάφερες να το βάλεις ??? Εγώ σήμερα κατάφερα και έκανα μια διαδρομή πήγαινε έλα απο Αττική και Εθνική 40 χλμ (συνολικά 80 χλμ). Τέλεια , ανεβάσαμε ταχύτητες , ρίξαμε κατανάλωση !!! Χαχαχα. Με είχε φάει αυτό το 8,2 lt/100km!!! Δεν καταλαβαίνεις τίποτα, αθόρυβο, πολύ καλά καθίσματα , δεν σε κουράζουν καθόλου. Το πως αρπάζει μετά τις 2200 στροφές στο πάτημα του γκαζιού !!! Απίστευτο και στο νορμάλ πρόγραμμα Ναι μετά τις 2200 αλλά οταν εισαι ήδη στις 2300 και πατάς γκαζι καταλαβαίνεις ότι αρπάζει αρκετά γύρω στις 2600 ίσως άμα πατήσεις τέρμα το γκάζι να αρπάζει πιο γρήγορα ακόμα και σε sport mode. Σε ταξίδι στο εξοχικό 3 φορές πηγαινε έλα με φυσιολογικές ταχύτητες όχι πολύ πατημένος σε επαρχιακό δρόμο και στην εθνική 110-130 μ.ο μου έβγαζε γύρω στα 5.1-5.3. Το καλοκαίρι θα δούμε με γεμάτο αυτοκίνητο με αιρκοντίσιον με 35αρια.
Johnkeppas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε εχουμε το 1400cc που αγορασαμε το 2007 και εχει μεχρι στιγμης 80.000 χμ Ευχαριστω όλους για τα σχολια και τις αποψεις , πηγαμε σημερα με την οικογενεια για το 2008 και αρεσε σε ολους παρα πολυ. Εχουν μεινει μερικες εκκρεμοτητες μεχρι την τελικη αποφαση αλλα η ζυγαρια τελικα κλεινει προς το 2008. Οδηγησα για πολυ λιγο και εγω και η σύζυγος ενα που ηταν ενος πωλητη και οι εντυπωσεις (μας αρεσε παρα πολυ το τιμονι) ειναι θετικες. Ευχομαι σε όλους ενα ομοφο σαββατοκυριακο και απο δευτερα θα γινουν οι τελικες κουβεντες. Παμε για μαυρο χρώμα με παράδοη 3-4 μηνες. Λογο τηλε-εργασιας δεν με πειραζει η αναμονη επειδη έχω και δευτερο αυτοκινητο. Πες μου ότι θα παραγγείλεις το Allure να μου τρέξουν λίγο τα σάλια. Μου άρεσε τόσο πολύ όταν το είδα από μέσα και το οδήγησα που σκέφτομαι να δώσω το C3 Aircross με 6000χλμ που έχω και άλλα 5000 Ευρώ και να πάω σε αυτό. Αρχ'ιζω να μοιάζω με το είδωλο μου που άνοιξε το παρόν θέμα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από Johnkeppas
sotiriadisc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Το Allure σε diesel κανει 25000 και ετσι ειναι πανω απο το μεγιστο οριο μου. Εγω κοιταζω την Active Plus εκδοση με τον 1.5 diesel 110αλογα χειροκινητο που μαζι με κατι δωρα και καποιο εχτρα βγαινει τελικη μεγιστο 22000. 1
jobous Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 @fragsp : Συμφωνώ , έχεις δίκιο. Για την κατανάλωση ώρα ακόμα είμαι σε διαδικασία εκμάθησης , δεν κάθομαι να δω ειδικούς μ.ο. (πχ αστικό , μικτό , εθνική). Μόλις περάσω τα 500-1000 χλμ θα το ψάξω καλύτερα.
fragsp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, jobous είπε @fragsp : Συμφωνώ , έχεις δίκιο. Για την κατανάλωση ώρα ακόμα είμαι σε διαδικασία εκμάθησης , δεν κάθομαι να δω ειδικούς μ.ο. (πχ αστικό , μικτό , εθνική). Μόλις περάσω τα 500-1000 χλμ θα το ψάξω καλύτερα. Αυτο με τις στροφές δεν το είχα αναφέρει ακριβώς στο fb forum οπου έλεγα" οτι με 3η και 60χμ δεν το έβλεπα να αρπάζει εύκολα".Απλώς κατάλαβα μετά ότι στα 60χμ με 3η είναι γύρω στις 2500 στροφές και πρέπει να φθάσεις στις 2800 για να καταλάβεις το άρπαγμα χωρίς να πατήσεις βαριά το γκάζι ίσως είναι ένα lag.
jobous Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Πάντως το lag εγώ το καταλαβαίνω/νοιώθω στο τμήμα 1600-2200 , περίπου (για αντίστοιχες περιπτώσεις). Στην τετάρτη είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.
Peugeot208 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sotiriadisc είπε Το Allure σε diesel κανει 25000 και ετσι ειναι πανω απο το μεγιστο οριο μου. Εγω κοιταζω την Active Plus εκδοση με τον 1.5 diesel 110αλογα χειροκινητο που μαζι με κατι δωρα και καποιο εχτρα βγαινει τελικη μεγιστο 22000. Για τα χιλιόμετρα που κάνεις, πήρες πολύ σωστή απόφαση να πας σε diesel. Επίσης, τα diesel των Γάλλων θεωρούνται τα καλύτερα σε αυτές τις κατηγορίες, οπότε δεν έχεις κάτι να φοβηθείς. Το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο και αν σε καλύπτει η active plus έχεις κάνει εξαιρετική επιλογή. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από Peugeot208 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις