paylidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε εχει adaptive κιολας Χτυπά το. Πηγαινε πίεσε από κοντά όμως για καλύτερη τιμή. Πιάνει σχεδόν σε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε εχει adaptive κιολας Κι εγώ το T-roc θα έπαιρνα, παραείναι αναχρονιστικός ο εξοπλισμός που σου δίνουν στο Q2. Βέβαια, επειδή αν κατάλαβα καλά μιλάμε για το Q2 πριν από το facelift κτλ, θα έπαιρνα και σε άλλες αντιπροσωπείες μήπως έβρισκα κάτι με τον εξοπλισμό που ήθελα στην ίδια φυσικά τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε να ρωτησω κατι οσο αφορα τον τροπο πληρωμης την γνωμη σας : 22350 με 6.9% επιτοκιο ..η δοση βγαινει 210 ευρω για 60 μηνες ή 23985 που εχει 4.8% + 4 χρονια δωρεαν service + 1 χρονο ασφαλεια allianz ολα περα απο μικτη ... η δοση βγαινει 230 ένας χρόνος ασφάλεια και 4 χρόνια service δεν νομίζω ότι θα είναι 1500ε διαφορά στις τιμές που λές Τώρα έτσι όπως τα έγραψες είναι οι τελικές τιμές με τους τόκους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε να ρωτησω κατι οσο αφορα τον τροπο πληρωμης την γνωμη σας : 22350 με 6.9% επιτοκιο ..η δοση βγαινει 210 ευρω για 60 μηνες ή 23985 που εχει 4.8% + 4 χρονια δωρεαν service + 1 χρονο ασφαλεια allianz ολα περα απο μικτη ... η δοση βγαινει 230 αυτο το δευτερο ειναι το λεγομενο Balloon ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) ναι τελικη τιμη ειναι εχει υπολογισει 800 ευρω τα 4 service se 4 χρονια 400 ευρω την ασφαλεια τον 1ο χρονο και επεκταση εγγυησης απο 2 σε 4 αλλα 200 το baloon εχει μια μεγαλη δοση στο τελος και μικρη προκαταβολη ... δεν το θελω αυτο Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από sotiriadisc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
St3liosGr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, paylidis είπε Χλωμό το βλέπω. Πραγματικά πολύ περίεργα μου ακούγονται αυτά. Ειδικά το cruise control μέχρι κ εγώ μπορώ να το περάσω/κωδικοποίησω σε vag - είναι από τα πλέον εύκολα εξαρτήματα... (βέβαια για να είμαι δίκαιος και σε κάποια έκδοση του arona μου είχαν πει οι πωλητές ότι δε γινόταν να μπει-κ πάλι μου καθόταν περίεργο) έχω την εντύπωση ότι αυτά που βλέπεις σαν εξοπλισμό είναι αν το κάνει παραγγελία ώστε να γίνει στο εργοστάσιο. Αν είναι εδώ το τούτου δεν μπαίνει με 232€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragsp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 31 λεπτά πριν, Shyn είπε Πετυχα ενα καινουργιο Leon σημερα στον δρομο (λευκο με την διχρωμη ζαντα). Δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα. 😞 Θεωρω πως το Focus ειναι και πιο ομορφο και καλυτερο σε ολα. Αν θες πιο νεανικό στυλ πας σε leon το focus εχει λίγο πιο συντηρητικό στυλ σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι. Από θέμα οδηγικής συμπεριφοράς αν δεν κάνεις test drive και τα δυο αυτοκινητα δεν μπορεις να τα συγκρίνεις.Το focus εχει σχετικά μαλακά καθίσματα αναπαυτικά για εμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, chriskourou είπε Κι εγώ το T-roc θα έπαιρνα, παραείναι αναχρονιστικός ο εξοπλισμός που σου δίνουν στο Q2. Βέβαια, επειδή αν κατάλαβα καλά μιλάμε για το Q2 πριν από το facelift κτλ, θα έπαιρνα και σε άλλες αντιπροσωπείες μήπως έβρισκα κάτι με τον εξοπλισμό που ήθελα στην ίδια φυσικά τιμή. πηρα σε 3 , απλα ειναι ενα κομματι και το εχω στο ονομα μου ... παντως σαν τιμη επειδη ρωτησα ποσο το εδιναν οι αλλοι και τι δωρα ειναι καλυτερη η τρεχουσα προσφορα .. απλα μαλλον θα το ακυρωσω .... ηδη μου εφυγε το αγχος παροτι δεν ειχα αναγκη τα καλουδια και τωρα βλεπω το troc ... και στο πισω μερος εχω το 2008 diesel που παλι εχει adaptive και carplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, St3liosGr είπε έχω την εντύπωση ότι αυτά που βλέπεις σαν εξοπλισμό είναι αν το κάνει παραγγελία ώστε να γίνει στο εργοστάσιο. Αν είναι εδώ το τούτου δεν μπαίνει με 232€ Αυτά που είναι στο κατάλογο αξεσουάρ μπαίνουν κ αφτερμαρκετ σε vw-Audi (ευτυχώς δλδ).. από το εργοστάσιο είναι σαφώς φθηνότερα αλλά μας την φοράνε στα τέλη ταξινόμησης οι κλίμακες 14 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε πηρα σε 3 , απλα ειναι ενα κομματι και το εχω στο ονομα μου ... παντως σαν τιμη επειδη ρωτησα ποσο το εδιναν οι αλλοι και τι δωρα ειναι καλυτερη η τρεχουσα προσφορα .. απλα μαλλον θα το ακυρωσω .... ηδη μου εφυγε το αγχος παροτι δεν ειχα αναγκη τα καλουδια και τωρα βλεπω το troc ... και στο πισω μερος εχω το 2008 diesel που παλι εχει adaptive και carplay Χίλιες φορές εξοπλισμένο troc παρά φτωχό q2... το έγραψα κ πιο πάνω το θεωρω ένα από τα πιο όμορφα μικρά suv ίσως το πιο όμορφο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε πηρα σε 3 , απλα ειναι ενα κομματι και το εχω στο ονομα μου ... παντως σαν τιμη επειδη ρωτησα ποσο το εδιναν οι αλλοι και τι δωρα ειναι καλυτερη η τρεχουσα προσφορα .. απλα μαλλον θα το ακυρωσω .... ηδη μου εφυγε το αγχος παροτι δεν ειχα αναγκη τα καλουδια και τωρα βλεπω το troc ... και στο πισω μερος εχω το 2008 diesel που παλι εχει adaptive και carplay Κανε εναν υπολογισμο το κοστος βενζινης για τα χιλιομετρα που κανεις. Εγω το επομενο αυτοκινητο θα ειναι σιγουρα πετρελαιο/φυσικο αεριο. Εαν κανεις αρκετα χιλιομετρα μην κοιτας καθολου βενζινη και πηγενε κατευθειαν στο πετρελαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, sotiriadisc είπε σε troc εχουμε στην εκδοση advance (T-ROC 1.0 TSI 110PS) εχω 3 επιλογες : 1η - με TECH pack Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες και αυτόματη ρύθμιση καθρέπτη συνοδηγού κατά την στάθμευση Active Info Display - Πλήρως ψηφιακός και διαδραστικός πίνακας οργάνων (οθόνη TFT 10,3'') Κάμερα οπισθοπορείας τελική 22350 2η - με Design Pack Δίχρωμο Ζάντες αλουμινίου "Mayfield" 7J x 17 Diamond/Μαύρο με ελαστικά 215/55 R17 Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες και αυτόματη ρύθμιση καθρέπτη συνοδηγού κατά την στάθμευση τελική 22350 3η επιλογή - χωρις tech pack / design pack στα 22100 πηρα 3 αντιπροσωπειες και ειναι το καλυτερο που πετυχα Συγγνώμη, γιατί θα τρελαθώ... Έχουμε 2020 και αυτοκίνητα 20k+ δεν έχουν ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, κάμερες οπισθοπορίας, cruise control και car play/android auto; Good job VAG 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Συγγνώμη, γιατί θα τρελαθώ... Έχουμε 2020 και αυτοκίνητα 20k+ δεν έχουν ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, κάμερες οπισθοπορίας, cruise control και car play/android auto; Good job VAG Καλά και το 2008 που πήρα εκτός απο CC δεν είχε τίποτα απο τα παραπάνω To C3 της γυναίκας των 12500ε τα έχει όλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Συγγνώμη, γιατί θα τρελαθώ... Έχουμε 2020 και αυτοκίνητα 20k+ δεν έχουν ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, κάμερες οπισθοπορίας, cruise control και car play/android auto; Good job VAG Και σε BMW να πας έξτρα είναι. Και το 2003 στην 147 ήταν στάνταρ το cc και το διζωνικό κλίμα. Να τρελαίνεσαι @sotiriadisc ευχήθηκα για το Q2 χωρίς να διαβάσω τι έγινε ενδιάμεσα 😁 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Όρμα στο T-Roc που είναι και εξοπλισμένο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gleft Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 εχασα λογω δουλειας κατι σελιδες, αλλα ρε παιδια, cc ειναι πολυ ευκολο να μπει. ειχα βαλει στο στιλο που ειχα οταν ημουν ελλαδα, με το δυσκολο τροπο, γιατι κολληδα τα καλωδια στα πιν της ecu. ψαξτο λιγο, ειδικα το απλο θα μπαινει αρκετα ευκολα γιατι η audi βαζει και το acc το οποιο θελει εκτος απ τους διακοπτες και το ρανταρ για να "βλεπει" τον μπροστα, και το software στην ecu ειναι ηδη εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris_rom Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Άκυρο και σόρυ, αλλά μόλις είδα το DS4 και το σαγονάκι μου το ψάχνω ακόμα ολίγον τι. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από aris_rom 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις