tsofras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, c-max είπε Νομιζω οτι πρεπει να δεις σε αλλη εταιρια. Γιατι σωνει και καλα vag group; Αφου θες αυτοματο και δεν εμπιστευεσε DSG πηγαινε σε αλλη εταιρια. Ναι δεν με βλέπω για αυτόματο ανεβάζει το κόστος , μειώνονται οι επιλογές και είναι ένας απο τους συμβιβασμούς που είπα να κάνω για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο μέσα σε όλα. Ο καιρός θα δείξει , thx man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gxyp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, sotiriadisc είπε όπως φαίνεται αλλαξε η πλατφορμα στα q2 του δευτερου μισου 2020 και δεν περνει cruise control - ουτε ανδροιδ αυτο ... δεν τα ειχα αλλα εχω λιγο ξενερωσει ... κατα τα αλλα εχω αρκετα δωρακια ειπαμε 21500 + 400 camera και σαν δωρο συναγερμος / φιμε / service 4 χρονια / 15% εκπτωση στα ανταλακτικα / εργασια Πώς γίνεται και κάνουν τόσα δώρα, και εμένα σε όποια αντιπροσωπεία και να πήγα μόνο park assist μου έλεγαν ή συναγερμό;😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Ναι δεν με βλέπω για αυτόματο ανεβάζει το κόστος , μειώνονται οι επιλογές και είναι ένας απο τους συμβιβασμούς που είπα να κάνω για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο μέσα σε όλα. Ο καιρός θα δείξει , thx man βρε ριχτο στις τσόντες να σωθείς λεμε!!! 🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Deal breaker και για μένα κυρίως η έλλειψη Android auto/carplay. Βασικα και στο ενα golf που εχουμε navi εγώ πάλι google maps χρησιμοποιώ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, gxyp είπε Πώς γίνεται και κάνουν τόσα δώρα, και εμένα σε όποια αντιπροσωπεία και να πήγα μόνο park assist μου έλεγαν ή συναγερμό;😂😂 Για το Q2 μπορεί επειδή άλλαξε μοντέλο και θέλουν να φύγουν τα τελευταία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) σε troc εχουμε στην εκδοση advance (T-ROC 1.0 TSI 110PS) εχω 3 επιλογες : 1η - με TECH pack Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες και αυτόματη ρύθμιση καθρέπτη συνοδηγού κατά την στάθμευση Active Info Display - Πλήρως ψηφιακός και διαδραστικός πίνακας οργάνων (οθόνη TFT 10,3'') Κάμερα οπισθοπορείας τελική 22350 2η - με Design Pack Δίχρωμο Ζάντες αλουμινίου "Mayfield" 7J x 17 Diamond/Μαύρο με ελαστικά 215/55 R17 Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες και αυτόματη ρύθμιση καθρέπτη συνοδηγού κατά την στάθμευση τελική 22350 3η επιλογή - χωρις tech pack / design pack στα 22100 πηρα 3 αντιπροσωπειες και ειναι το καλυτερο που πετυχα Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από sotiriadisc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Για το Q2 μπορεί επειδή άλλαξε μοντέλο και θέλουν να φύγουν τα τελευταία η συγκεκριμενη αντιπροσωπεια τα κανει γενικα αυτα. αλλα ρε παιδια φιμε τζαμια/συναγερμος/ψευτοαισθητηρες (προφανως δεν βαζει τους original) μιλαμε για αστειο κοστος οχι μονο για αυτους αλλα για οποιονδηποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πετυχα ενα καινουργιο Leon σημερα στον δρομο (λευκο με την διχρωμη ζαντα). Δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα. 😞 Θεωρω πως το Focus ειναι και πιο ομορφο και καλυτερο σε ολα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από Shyn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Shyn είπε Πετυχα ενα καινουργιο Leon σημερα στον δρομο (λευκο). Δεν μπορω να πω οτι μ'αρεσε η εμφανιση. 😞 Θεωρω πως το Focus ειναι και πιο ομορφο και καλυτερο σε ολα. Το σε όλα θέλει κουβέντα , άσχετα με την εμφάνιση (και το άσπρο όπως το βλέπω παίζει τελικά να μην του πάει και καθόλου) Εγώ που έχω οδηγήσει και τα 2 άλλα καλά έχει το ένα άλλα το άλλο. Αλλά ανώτερο σε όλα δεν νομίζω ότι είναι Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε 1η - με TECH pack Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες και αυτόματη ρύθμιση καθρέπτη συνοδηγού κατά την στάθμευση Active Info Display - Πλήρως ψηφιακός και διαδραστικός πίνακας οργάνων (οθόνη TFT 10,3'') Κάμερα οπισθοπορείας τελική 22350 εκει θα πηγαινα απο τις επιλογες που εχεις... αλλα carplay εχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 εχει Wireless We Connect App - Προβολή και χειρισμός εφαρμογών smartphone (Google Android Auto® και Apple CarPlay®), ασύρματη σύνδεση με Apple CarPlay® Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, gxyp είπε Πώς γίνεται και κάνουν τόσα δώρα, και εμένα σε όποια αντιπροσωπεία και να πήγα μόνο park assist μου έλεγαν ή συναγερμό;😂😂 Οσο παραπάνω πιέζεις τόσα παραπανω παίρνεις 11 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε σε troc εχουμε στην εκδοση advance (T-ROC 1.0 TSI 110PS) εχω 3 επιλογες : 1η - με TECH pack Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες και αυτόματη ρύθμιση καθρέπτη συνοδηγού κατά την στάθμευση Active Info Display - Πλήρως ψηφιακός και διαδραστικός πίνακας οργάνων (οθόνη TFT 10,3'') Κάμερα οπισθοπορείας τελική 22350 2η - με Design Pack Δίχρωμο Ζάντες αλουμινίου "Mayfield" 7J x 17 Diamond/Μαύρο με ελαστικά 215/55 R17 Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες και αυτόματη ρύθμιση καθρέπτη συνοδηγού κατά την στάθμευση τελική 22350 3η επιλογή - χωρις tech pack / design pack στα 22100 πηρα 3 αντιπροσωπειες και ειναι το καλυτερο που πετυχα Το 1ο σαφώς cc έχει; το ασύρματο CarPlay παντως μη το δένεις κ κόμπο... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 εχει adaptive κιολας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε εχει adaptive κιολας βουρ στον πατσά , ωραία η αγορά πιο premium μάρκας αλλά τον εξοπλισμό θα τον χαίρεσαι καθημερινά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 να ρωτησω κατι οσο αφορα τον τροπο πληρωμης την γνωμη σας : 22350 με 6.9% επιτοκιο ..η δοση βγαινει 210 ευρω για 60 μηνες ή 23985 που εχει 4.8% + 4 χρονια δωρεαν service + 1 χρονο ασφαλεια allianz ολα περα απο μικτη ... η δοση βγαινει 230 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις