argimeg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, paylidis είπε Αφηνω αυτό εδώ... Νεο Audi Q3 35 TFSI S-Tronic (ναι dsg+150 αλογα) χωρις mild hybrid και λοιπες μπουρδες ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30Κ Το sportback πόσο όμορφο είναι το γμνο και μέσα και έξω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, argimeg είπε Το sportback πόσο όμορφο είναι το γμνο και μέσα και έξω!!!! Μεσα ειναι ολοιδιο με το κανονικό, απεξω ειναι διφορούμενο καποιοι το γουσταρουν πολυ, αλλοι καθολου απο ότι μου έλεγαν οι πωλητες (προσωπικά δε μου αρέσει ιδιαίτερα, ήδη το απλό το θεωρω ότι εχει σπορ σουλουπι για C SUV) Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, paylidis είπε Αφηνω αυτό εδώ... Νεο Audi Q2 35 TFSI S-Tronic (ναι dsg+150 αλογα) χωρις mild hybrid και λοιπες μπουρδες ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30Κ Πως και DSG χωρίς να είναι mHybrid ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, tsofras είπε Πως και DSG χωρίς να είναι mHybrid ? μαλλον δε χωραγαν οι μπαταρίες 😝 επισης παταει σε παλιοτερη πλατφόρμα Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε μαλλον δε χωραγαν οι μπαταρίες 😝 Ωραίο πάντως το νέο Q2 καμία σχέση με το προηγούμενο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, tsofras είπε Ωραίο πάντως το νέο Q2 καμία σχέση με το προηγούμενο Γούστα είναι αυτά, σου αρέσουν δηλαδή αυτά που έχω σε κοκκινισμένα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, argimeg είπε Γούστα είναι αυτά, σου αρέσουν δηλαδή αυτά που έχω σε κοκκινισμένα; Ναι δεν με χαλάνε καθόλου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geor92 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 53 λεπτά πριν, paylidis είπε Αφηνω αυτό εδώ... Νεο Audi Q2 35 TFSI S-Tronic (ναι dsg+150 αλογα) χωρις mild hybrid και λοιπες μπουρδες ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30Κ Αυτή θα είναι η τιμή του ή είναι κάποιο inside που έγραψες; (Δεν παρακαλουθώ καιρό το topic)🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, geor92 είπε Αυτή θα είναι η τιμή του ή είναι κάποιο inside που έγραψες; (Δεν παρακαλουθώ καιρό το topic)🤔 Αίσχος! Να πας να διαβάσεις απο την σελίδα 1 και να ξαναέρθεις (θα έχει και τεστ) Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, geor92 είπε Αυτή θα είναι η τιμή του ή είναι κάποιο inside που έγραψες; (Δεν παρακαλουθώ καιρό το topic)🤔 Αυτη ειναι μια πρώτη τιμή, αν παμε για Inside & "further discussions" θα πεσει κι αλλο πιθανότατα... τςτςτς κακως, πρεπει να μελετησεις και τις 772 σελιδες!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 26 λεπτά πριν, paylidis είπε μαλλον δε χωραγαν οι μπαταρίες 😝 επισης παταει σε παλιοτερη πλατφόρμα εσωτερικα δεν εχουν αλλαξει και πολλα απο φωτο στο διαδικτυο. ισως εχει δωσει λιγο παραπανω χωρο στους επιβατες, διοτι ειναι πιο μακρυ απο το προηγουμενο διατηρωντας τον ιδιο decent χωρο αποσκευων. Λιγα μου φαινονται τα 15cm υψος για αυτη την κατηγορια.πολλα τα 30Κ και ας ειναι audi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, bjj-p είπε εσωτερικα δεν εχουν αλλαξει και πολλα απο φωτο στο διαδικτυο. ισως εχει δωσει λιγο παραπανω χωρο στους επιβατες, διοτι ειναι πιο μακρυ απο το προηγουμενο διατηρωντας τον ιδιο decent χωρο αποσκευων. Λιγα μου φαινονται τα 15cm υψος για αυτη την κατηγορια.πολλα τα 30Κ και ας ειναι audi. B suv όλα 13-18 εκατοστά παιζουν απο όσο είχα δει όταν τα εψαχνα... κ το kamiq καπου εκει ειναι ισως και πιο κάτω... Τα 30Κ ειναι λόγω α) 1,5 μοτερ και β) dsg Και σε σκοντα η σεατ να πας να τα βαλεις αυτα τα 2 την 27αρα την εχεις στο τσεπακι παντως ουτε εμενα μου αρεσουν οι στρογγυλοι αεραγωγοι και η οθονη που προεξεχει (και προερχεται απο το 2012), απλως μη ξεχναμε ότι ειναι facelift Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Αυτη ειναι μια πρώτη τιμή, αν παμε για Inside & "further discussions" θα πεσει κι αλλο πιθανότατα... τςτςτς κακως, πρεπει να μελετησεις και τις 772 σελιδες!! Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι. Ποιες είναι οι διαφορές της Advanced με της S Line? Προσπαθώ να τις βρω στο site της εταιρείας αλλά ή είμαι κουλός και δεν τις βρίσκω ή δεν έχει κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Kapws Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Στις 19/1/2021 στις 1:59 ΜΜ, Kapws είπε Μόλις με κάλεσε ο Σ και μου είπε ότι επιτέλους έφτασε το civic Ελλάδα (αμήν κάναμε... 6,5 μήνες). Νεότερα και φώτο σε ~2 εβδομάδες για τα διαδικαστικά. Παραλάβαμε κι εμείς, μετά από 7 μήνες. Πρόχειρη φώτο από την χτεσινή παραλαβή. Το Σάββατο που ρεπάρω θα ανεβάσω καμιά πιο συμμαζεμένη 41 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, prototypegr είπε Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι. Ποιες είναι οι διαφορές της Advanced με της S Line? Προσπαθώ να τις βρω στο site της εταιρείας αλλά ή είμαι κουλός και δεν τις βρίσκω ή δεν έχει κάπου. εμφανισιακές επι της ουσίας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις