paylidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Burgos είπε Όσο καλό και να είναι, δεν παύει να είναι τρικύλινδρο ρε συ. Δύσκολα να κολλήσω τόσο πολύ. Από την άλλη δε βαριέσαι, αν είναι να φάω σκάλωμα θα το ανεχτώ 🤣 για αυτό λεω οτι δε θεωρω οτι θα ισχύει πλεον 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos Vvs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Αποκλειστικά πλάνα από τα γραφεία της SEAT την στιγμή της ανάγνωσης του mail του @tsofras.... 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) ρε tsofras Μας εχεις καψει, παλι μου τελειωσανε τα reactions 😆 Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, paylidis είπε ρε tsofras Μας εχεις καψει, παλι μου τελειωσανε τα reactions 😆 Και εμένα ρε φίλε Κανα topup ρε παιδιάαααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragsp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μείνε με το ibiza ή το πουλας και οταν τελειώσουν τα διαδοχικά lockdown βλεπεις πως είναι τα πράγματα και αποφασίζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, fragsp είπε Μείνε με το ibiza ή το πουλας και οταν τελειώσουν τα διαδοχικά lockdown βλεπεις πως είναι τα πράγματα και αποφασίζεις Το Ibiza θα φύγει γιατί ήδη ο αγοραστής έχει δώσει λεφτά για να ξεχρεώσουμε το δάνειο οπότε περιμένουμε το χαρτί της εξόφλησης για να γίνει μετά η μεταβίβαση. Ως προς το 2ο που αναφέρεις , τουλάχιστον σήμερα (γιατί αύριο δεν ξέρω πως θα ξυπνήσω) σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο. Αν μας ξανακλείσουν μέσα έτσι και αλλιώς δεν θέλω να έχω δώσει 10.000ε στην Seat για να περιμένω πότε και εάν έρθει η παραγγελία που με αυτή την κατάσταση μπορεί να αργήσει και άλλο. Οπότε χαλαρά κοιτάω car.gr και το σκέφτομαι που θα καταλήξω , μικρό - μεγάλο - κουβάς - φτηνό - ακριβό δεν ξέρω τι θα είναι αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι αυτόματο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, tsofras είπε Και βλέπω πάλι να λένε για καραντίνες και κλεισίματα και τουλάχιστον δεν νιώθω άσχημα με την ακύρωση Πρέπει να τα ξανα σκεφτώ ήρεμα απο την αρχή όλα σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα ( και της ανακοίνωσης της δουλειάς απο το σπίτι ως μόνιμου τρόπου εργασίας) Ακόμη άφαντος ο πωλητής , φαντάζομαι θα έχει δουλειά και περιμένει να με πάρει το απόγευμα που είναι χαλαρά. Πάντως παραγγελία δεν βάζω ακόμη , θα ζητήσω και το 500ρικο πίσω για να δώ τι θα κάνω 22 λεπτά πριν, tsofras είπε Το Ibiza θα φύγει γιατί ήδη ο αγοραστής έχει δώσει λεφτά για να ξεχρεώσουμε το δάνειο οπότε περιμένουμε το χαρτί της εξόφλησης για να γίνει μετά η μεταβίβαση. Ως προς το 2ο που αναφέρεις , τουλάχιστον σήμερα (γιατί αύριο δεν ξέρω πως θα ξυπνήσω) σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο. Αν μας ξανακλείσουν μέσα έτσι και αλλιώς δεν θέλω να έχω δώσει 10.000ε στην Seat για να περιμένω πότε και εάν έρθει η παραγγελία που με αυτή την κατάσταση μπορεί να αργήσει και άλλο. Οπότε χαλαρά κοιτάω car.gr και το σκέφτομαι που θα καταλήξω , μικρό - μεγάλο - κουβάς - φτηνό - ακριβό δεν ξέρω τι θα είναι αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι αυτόματο Εχω πηξει 2 μερες τωρα και εχω χασει επισοδεια Καλα εκανες και ακυρωσες, σκεψου σοβαρα με καθαρο μυαλο. Μην κανεις καποια βιαστικη κινηση, παρε τον χρονο σου, γυρνα ολες τις αντιπροσωπειες και κανε test drive τα παντα. Αν μπορεις κλεισε και test drive για σκ Πολυ βασικο να βρεις την θεση οδηγησης, και εγω εκραζα τα suv ηθελα αυτοκινητο σαυρα αλλα με το datsun note και ας μην ειναι suv εχω βρει την υγεια μου. Επισης το countryman και ας μην μου αρεσει εμφανισιακα ισως ειναι απο τις καλυτερες επιλογες, ενω δεν το ειχα καν σαν σκεψη με εχει πεισει η γυναικα να το δω, οποτε μολις αρχισω παλι την αναζητηση θα ειναι απο τα πρωτα που θα κοιταξω PS : πρεπει να εχω ενα κινεζικο καλωδιο ODB, δουλευε κανονικα στο sirocco, το θελει καποιος (χαριζεται)? Αν υπαρχει ενδιαφερον απο καποιον βορεια να ψαξω σε αποθηκες να το βρω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, imr είπε Εχω πηξει 2 μερες τωρα και εχω χασει επισοδεια Καλα εκανες και ακυρωσες, σκεψου σοβαρα με καθαρο μυαλο. Μην κανεις καποια βιαστικη κινηση, παρε τον χρονο σου, γυρνα ολες τις αντιπροσωπειες και κανε test drive τα παντα. Αν μπορεις κλεισε και test drive για σκ Πολυ βασικο να βρεις την θεση οδηγησης, και εγω εκραζα τα suv ηθελα αυτοκινητο σαυρα αλλα με το datsun note και ας μην ειναι suv εχω βρει την υγεια μου. Επισης το countryman και ας μην μου αρεσει εμφανισιακα ισως ειναι απο τις καλυτερες επιλογες, ενω δεν το ειχα καν σαν σκεψη με εχει πεισει η γυναικα να το δω, οποτε μολις αρχισω παλι την αναζητηση θα ειναι απο τα πρωτα που θα κοιταξω PS : πρεπει να εχω ενα κινεζικο καλωδιο ODB, δουλευε κανονικα στο sirocco, το θελει καποιος (χαριζεται)? Αν υπαρχει ενδιαφερον απο καποιον βορεια να ψαξω σε αποθηκες να το βρω Αυτό θα κάνω , θα τα πάρω όλα από την αρχή αφού ηρεμήσω λίγο πρώτα για να δώ τις επιλογές μου σύμφωνα με όλα τα στοιχεία. Θα βάλω σαν πρώτο κριτήριο την ασφάλεια και δεύτερο το αυτόματο και θα προχωρήσω να τα ζυγίσω σύμφωνα με γούστα , κόστος και τι θα είναι υπέρβαση για τα λίγα χιλιόμετρα που κάνω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 εχασα 20 σελιδες λογω δουλειας.... αλλα αναπληρωσα τωρα. @terry308 ειδα τις τιμες ιταλιας που εβαλες.....αποτι βλεπω ιδια τιμη με το eTSI 150 DSG το εχουν, δηλαδη 25.290 εδω το FR? Εγω παντως περιμενω ουτως η αλλως τιμη για το μηχανικο. @tsofras Αν και διαφωνω με την αλλαγη σε DSG, μονο και μονο για το θεμα βελτιωσης.....δηλαδη θα ηθελα να του ριξεις μια βελτιωση 200+ αλογα να κ@υλωσεις και χεστηκες μετα για το DSG... αλλα τελος παντων, για να φτασουμε και 1500 σελιδες χαλαλι Νεα απο τον πωλητη? Να πω και μια out of the box ιδεα..... μιας και το παλικαρι που πουλησες το παλιο ψαχνεται με test drive του καινουριου..... και τοσες φορες εχεις πει οτι δεν επρεπε να το δωσεις, μηπως να του εριχνες ενα τηλεφωνακι να τον απαλλαξεις και να παει να παρει αυτος το καινουριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Burgos είπε Εγώ τελικά αποφάσισα (η γυναίκα μου δηλαδή) για Bmw 1. Της άρεσε περισσότερο από Α3, Focus, Golf, την Α class έτσι κι αλλιώς την είχαμε απορρίψει με συνοπτικές διαδικασίες. To βασικό αρνητικό με BMW Mini είναι το υψηλό κόστος συντήρησης/ανταλλακτικών! Ξεφεύγει και από έπίπεδο Mercedes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Thrylos7 είπε εχασα 20 σελιδες λογω δουλειας.... αλλα αναπληρωσα τωρα. @terry308 ειδα τις τιμες ιταλιας που εβαλες.....αποτι βλεπω ιδια τιμη με το eTSI 150 DSG το εχουν, δηλαδη 25.290 εδω το FR? Εγω παντως περιμενω ουτως η αλλως τιμη για το μηχανικο. @tsofras Αν και διαφωνω με την αλλαγη σε DSG, μονο και μονο για το θεμα βελτιωσης.....δηλαδη θα ηθελα να του ριξεις μια βελτιωση 200+ αλογα να κ@υλωσεις και χεστηκες μετα για το DSG... αλλα τελος παντων, για να φτασουμε και 1500 σελιδες χαλαλι Νεα απο τον πωλητη? Να πω και μια out of the box ιδεα..... μιας και το παλικαρι που πουλησες το παλιο ψαχνεται με test drive του καινουριου..... και τοσες φορες εχεις πει οτι δεν επρεπε να το δωσεις, μηπως να του εριχνες ενα τηλεφωνακι να τον απαλλαξεις και να παει να παρει αυτος το καινουριο? Νέα δεν έχω ακόμη , είτε έχει ρεπό σήμερα είτε περιμένει να με πάρει αργότερα . Θα δείξει Το παλικάρι που του πούλησα το Leon απλά είχε μία δουλειά εκεί και πήγε για test drive. Προφανώς όταν το έμαθα τον πήρα τηλέφωνο να μάθω αν το πουλάει για να το αγοράσω εγώ Αλλά δυστυχώς δεν το δίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ideal09 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Νέα δεν έχω ακόμη , είτε έχει ρεπό σήμερα είτε περιμένει να με πάρει αργότερα . Θα δείξει Το παλικάρι που του πούλησα το Leon απλά είχε μία δουλειά εκεί και πήγε για test drive. Προφανώς όταν το έμαθα τον πήρα τηλέφωνο να μάθω αν το πουλάει για να το αγοράσω εγώ Αλλά δυστυχώς δεν το δίνει Που να το δώσει, τέτοια λάθη μια φορά γίνονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε εχασα 20 σελιδες λογω δουλειας.... αλλα αναπληρωσα τωρα. @terry308 ειδα τις τιμες ιταλιας που εβαλες.....αποτι βλεπω ιδια τιμη με το eTSI 150 DSG το εχουν, δηλαδη 25.290 εδω το FR? Εγω παντως περιμενω ουτως η αλλως τιμη για το μηχανικο. @tsofras? Ελληνικές τιμές ακόμα δεν εμφανίστηκαν, όπως είπαν πρώτα θα φέρουν dsg και μετα manual... αλλά ποιος ξέρει πραγματικά...;; Μόλις μάθω κάτι θα ενημερώσω 😎 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Έτοιμη κ η πρόταση μου C5 ..aircross eat 8 και σε 6 μήνες το δίνεις για leon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, imr είπε PS : πρεπει να εχω ενα κινεζικο καλωδιο ODB, δουλευε κανονικα στο sirocco, το θελει καποιος (χαριζεται)? Αν υπαρχει ενδιαφερον απο καποιον βορεια να ψαξω σε αποθηκες να το βρω Θυμάσαι εάν έκανε προγραμματισμόυς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις