terry308 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Επίσης έμαθα ότι με το obdEleven μπορείς να ενεργοποίησης κάποια πραγματάκια ήδη , ένα απ αυτά είναι το καντράν του cupra Όπως κι σε εμάς τους φτωχούς συγγενείς , μπορούμε να ενεργοποιήσουμε home/living light, να αλλάξουμε σήμα στο Infotainment και στο καντράν , στο check να γυρνάνε οι βελόνες κτλ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Παρα πολυ ωραιο χρωμα! Καλοριζικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Πανέμορφο όπως όλα τα Leon από 2012 και μετά. Αυτό ένα σκαλί παραπάνω λόγω των πίσω φωτιστικών. Ωράια ζάντα επίσης και πολύ ωραίο χρώμα. Καλοτάξιδο και να το χαρείς, χωρίς το άγχος του DSG!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos Vvs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επειδή ο διαμορφωτής ακόμα δεν έχει ανέβει και δεν ξέρω πόσο περίπου πάει το αυτοκίνητο με τα εξτρά που φοράει (τα αναφέρει κάτω κάτω στην περιγραφή), πως σας φαίνεται το παρακάτω από άποψη τιμής-χιλιομέτρων-εξτρά? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/32637962-seat-ibiza Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από Christos Vvs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε Επειδή ο διαμορφωτής ακόμα δεν έχει ανέβει και δεν ξέρω πόσο περίπου πάει το αυτοκίνητο με τα εξτρά που φοράει (τα αναφέρει κάτω κάτω στην περιγραφή), πως σας φαίνεται το παρακάτω από άποψη τιμής-χιλιομέτρων-εξτρά? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/32637962-seat-ibiza Καλή η τιμή για τον εξοπλισμό που έχει , βέβαια με 18αρες στην ανάρτηση που έχει θα σου βγουν τα άντερα να ξέρεις Θα προτιμούσα το polo που έβαλε ο terry λίγο πιο πίσω στα 18500 αν θυμάμαι καλά ( εκτός αν δεν θες DSG) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, tsofras είπε Καλή η τιμή για τον εξοπλισμό που έχει , βέβαια με 18αρες στην ανάρτηση που έχει θα σου βγουν τα άντερα να ξέρεις Θα προτιμούσα το polo που έβαλε ο terry λίγο πιο πίσω στα 18500 αν θυμάμαι καλά ( εκτός αν δεν θες DSG) Επίσης 18αρες με 1.0 115hp θα κόβει και αρκετά.. αλλά γούστα είναι αυτά. +1 και εγώ στο πόλο πάντως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Στις 1/25/2021 στις 8:36 ΜΜ, gxyp είπε Ηράκλειο είμαι και η προσφορά είναι από αντιπροσωπεία της Στερεάς Ελλάδας.. Όχι μόνο balloon ζήτησα.. Είχε αρκετή διαφορά από την "Ηρακλειώτικη" Seat? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλή η τιμή για τον εξοπλισμό που έχει , βέβαια με 18αρες στην ανάρτηση που έχει θα σου βγουν τα άντερα να ξέρεις Θα προτιμούσα το polo που έβαλε ο terry λίγο πιο πίσω στα 18500 αν θυμάμαι καλά ( εκτός αν δεν θες DSG) 16.800 το polo dsg rline Αλλά το ibiza έχει στα + την ηλιοροφή , το virtual cockpit ,8" navi και τα full led , δύσκολη απόφαση Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από terry308 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos Vvs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, terry308 είπε 16.800 το polo dsg rline Αλλά το ibiza έχει στα + την ηλιοροφή , το virtual cockpit ,8" navi και τα full led , δύσκολη απόφαση και έχουν και περίπου 15.000 χιλιόμετρα διαφορά αν είδα σωστά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gxyp Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 29 λεπτά πριν, @topos είπε Είχε αρκετή διαφορά από την "Ηρακλειώτικη" Seat? Επειδή υπολογίζω αυτές τις μέρες να ξανά αρχίσω το ψάξιμο, αν σε ενδιαφέρει όταν πάρω προσφορά από εκεί να την ανεβάσω.. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 φοβερο χρωμα το ανθρακι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krepalidis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Με γειά και καλό ταξίδι Τσόφρα! Είχα να μπω στο νήμα από 8 Σεπτέμβρη. Έχει δημιουργηθεί καλτ κοινό, ξέρουν πλέον τα γούστα, τις ανησυχίες, τα πίσω-μπρος σου μερικές χιλιάδες ακόλουθοι. Έχεις φτιάξει think tank βρε μπαγάσα κι είσαι πλέον influencer! Σόρρυ, αν ένιωσες ότι σε βρίζω (με το ιν-φλουένσ-ερ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, tsofras είπε όχι ρε τι να ακυρώσω τώρα που το είδα και απο κοντά( άλλο το test drive άλλ το δικό σου) Δεν ξέρω σε 6 μήνες τι θα νιώθω θα σας πώ τότε με ειλικρίνεια , προς το παρών είμαι εντάξει με την απόφασή μου thx παίδες Εδω ειμαι και διαβαζω να ξερεις χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Noobios είπε Εδω ειμαι και διαβαζω να ξερεις χαχαχα Το ξέρω είσαι incognito Παίδες θυμάται κάποιος το παράβολο για μεταβίβαση που το βρίσκουμε για να βοηθήσω τον αγοραστή με τα χαρτιά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 @tsofras Καλορίζικο να είναι! Πανέμορφο! Ανθρακί χρώμα δε μετάνιωσε ποτέ κανείς να ξέρεις... Αυτό το αυτοκόλλητο της Τεχνοκαρ είναι μεταλλικό τύπου Σαρακάκης?...Έλεος πια με αυτά....Βγάλτο.. Επίσης, adaptive σε Η σασμάν?...Meh.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις