Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο @tsofras εφαρμόζει τη φιλοσοφία του Barney Stinson, χαρακτήρα του 'How I met your mother', σύμφωνα με την οποία:  "NEW IS ALWAYS BETTER".

Κακά τα ψέματα, Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, που μπαίνεις να οδηγήσεις το καινούριο σου αυτοκίνητο είναι η καλύτερη από όλες τις υπόλοιπες. Η μυρωδιά του καινούριου είναι πιο έντονη, η αίσθηση νέα, πιάνεις το τιμόνια, τα πλαστικά, βλέπεις τα καθίσματα.. μια ΕΝΤΕΛΩΣ νέα εμπειρία, ένα ταξίδι, μια εξερεύνηση. Από εκεί και πέρα η αίσθηση αυτή φθίνει σιγά σιγά, όσο ικανοποιημένος και αν είσαι με την αγορά σου.

Η ίδια λογική υπάρχει και σε μικροεμπειρικό επίπεδο φυσικά, όταν πίνουμε την πρώτη γουλιά του καφέ, ή έξω κάνει κρύο και μπαίνουμε σε ένα ζεστό μαγαζί κτλ, αλλά σίγουρα η αγορά αυτοκινήτου είναι πιο μοναδική ως εμπειρία και τη ζεις λίγες φορές στη ζωή σου.. Να τολμήσω να πω περίπου 5; 

Ο Τσόφρας κατόρθωσε να ζήσει αυτό το γαμ**ο συναίσθημα 3η φορά μέσα σε λίγους μήνες και από μένα και για αυτό μόνο, αξίζει ένα τεράστιο respect. Χμ, μήπως να πουλήσω το Q3; 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Χμ, μήπως να πουλήσω το Q3; 

Ξεκινα εσυ κ το σπρώχνω κ εγώ μετά να πάω να το πάρω σε ανθρακί με ηλιοροφή 😂😂😂

Δημοσ.
2 ώρες πριν, terry308 είπε

@BurgosΓείτονα, δείξε στη γυναίκα το polo...

https://www.car.gr/34959599-volkswagen-polo-r-line-1-0-tsi-115hp-dsg

έτσι κι αλλιώς, όπως λες όταν έρθει η tonale θα πουληθεί το 2ο αυτοκίνητο , μη περιμένετε το Α3, θα το έπαιρνε άλλος γείτονας αλλά είναι ηλικιωμένος και θα παει στο απλό.. 

Μπα πολύ μικρό είναι. Εδώ πήγαμε σήμερα για την bmw 1 και μας φάνηκε κάπως στενάχωρη πίσω. Αύριο για Α3 κι αν έχει ετοιμοπαράδοτο παίζει να το κλείσουμε. Bmw θα έχει μου είπε τέλη Μαρτίου οπότε άκυρο εκτός αν βρω για leasing καμία σε περίπτωση που δεν μας ενθουσιάσει το Audi

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν θέλω σχόλια περι φωτογραφίας , άμπαλος φωτογράφος σε υπόγειο

Το αμάξι είναι έρωτας !

IMG_20210201_183653.jpg.be8be653cc3aa096b3ade096a4c3cbf0.jpg

@paylidis Σε συγχωρώ για κάποιο λόγο μου τις γυρίζει και εμένα 🤣

Μπείτε εδώ

https://photos.app.goo.gl/D6aujDxnq5TH94R8A

IMG_20210201_183635.jpg

IMG_20210201_183250.jpg

IMG_20210201_183259.jpg

Πάρα πολύ ωραίο, καλοτάξιδο για τρίτη φορά ! 🤣🥰

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τουμπανο Θωμα!! Το DSG δε ξερω αν θα το μετανιωσεις το ανθρακι με τιποτα του παει πολυ! Αντε και στη μαζωξη για εκθεση στο δρομο!

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chriskourou είπε

Κακά τα ψέματα, Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, που μπαίνεις να οδηγήσεις το καινούριο σου αυτοκίνητο είναι η καλύτερη από όλες τις υπόλοιπες. Η μυρωδιά του καινούριου είναι πιο έντονη, η αίσθηση νέα, πιάνεις το τιμόνια, τα πλαστικά, βλέπεις τα καθίσματα.. μια ΕΝΤΕΛΩΣ νέα εμπειρία, ένα ταξίδι, μια εξερεύνηση. Από εκεί και πέρα η αίσθηση αυτή φθίνει σιγά σιγά, όσο ικανοποιημένος και αν είσαι με την αγορά σου.

Επι του φιλοσοφικού...δεν είμαι σίγουρος.

Εγω κάθε φορά που μπήκα σε καινούργιο αμάξι αγχωμένος ήμουν γιατί δεν ήξερα τους χώρους του και φοβόμουν μέχρι να το συνηθίσω :-)

αντιθετα μετά από μια δυο εβδομάδες που έχω μάθει τη συμπεριφορά, και στο πρώτο ταξίδι είναι που νιώθω μεγάλη απόλαυση.

Ειδικά στο τελευταίο, το 5008 που είναι το μεγαλύτερο που οδήγησα, με το ιδιαίτερο μικρο τιμόνι, έπρεπε να περάσουν λίγες μέρες και τώρα ψάχνω σα λυσσασμένος ευκαιρία να του γράψω χιλιόμετρα.

Μεγια το αυτοκίνητο!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το αμάξι είναι έρωτας !

Edit : υπομονή θα τις φτιάξω

Μπείτε εδώ

IMG_20210201_183653.jpg

IMG_20210201_183635.jpg

IMG_20210201_183250.jpg

IMG_20210201_183259.jpg

Αντικειμενικά και υποκειμενικά πανέμορφο! Να το χαρείς @tsofras με την καρδιά σου. Τα εξτραδάκια ξεχωρίζουν και του δίνουν πιο premium χαρακτήρα . Καλοτάξιδο να είναι και ασφαλές!

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το αμάξι είναι έρωτας !

Edit : υπομονή θα τις φτιάξω

Μπείτε εδώ

IMG_20210201_183653.jpg

IMG_20210201_183635.jpg

IMG_20210201_183250.jpg

IMG_20210201_183259.jpg

Κουκλί! Καλοτάξιδο και ελπίζω να έρθει η ηρεμία τώρα με το Leon

Ωραίες φωτογραφίες btw. Στην ίδια σχολή φωτογραφίας με τον @paylidis πήγες; 🤣

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Burgos είπε

Κουκλί! Καλοτάξιδο και ελπίζω να έρθει η ηρεμία τώρα με το Leon

Ωραίες φωτογραφίες btw. Στην ίδια σχολή φωτογραφίας με τον @paylidis πήγες; 🤣

Μαθαίνω απο τους καλύτερους :D

Δημοσ.

Τι έξτρα έβαλες; Είναι πολύ υπέρ των έξτρα πλέον γιατί βοηθούν το αμάξι να γεράσει όμορφα από την άποψη ότι σε ικανοποιεί πολύ η διεπαφή μαζί του, που είναι και αυτό που μένει για χρονια

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dstilio είπε

Επι του φιλοσοφικού...δεν είμαι σίγουρος.

Εγω κάθε φορά που μπήκα σε καινούργιο αμάξι αγχωμένος ήμουν γιατί δεν ήξερα τους χώρους του και φοβόμουν μέχρι να το συνηθίσω :-)

αντιθετα μετά από μια δυο εβδομάδες που έχω μάθει τη συμπεριφορά, και στο πρώτο ταξίδι είναι που νιώθω μεγάλη απόλαυση.

Ειδικά στο τελευταίο, το 5008 που είναι το μεγαλύτερο που οδήγησα, με το ιδιαίτερο μικρο τιμόνι, έπρεπε να περάσουν λίγες μέρες και τώρα ψάχνω σα λυσσασμένος ευκαιρία να του γράψω χιλιόμετρα.

Μεγια το αυτοκίνητο!!!

λιγο μικροτερο τιμόνι θα ηθελα κι εγω στο δικο μου να πω την αληθεια. αλλα χιλιομετρα δε μπορω να γραψω με την καραντινα...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dstilio είπε

Τι έξτρα έβαλες; Είναι πολύ υπέρ των έξτρα πλέον γιατί βοηθούν το αμάξι να γεράσει όμορφα από την άποψη ότι σε ικανοποιεί πολύ η διεπαφή μαζί του, που είναι και αυτό που μένει για χρονια

Μόνο ηλιοροφή και Full Led , δεν έβαλα κάτι άλλο

Απο ότι μου είπαν γίνεται retrofit το adaptive cruise control οπότε θα το τιμήσω στο προσεχές μέλλον μαζί με τον εσωτερικό ambient φωτισμό

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...