Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tutuyo είπε

απιστευτα ομορφο αυτοκινητο, εχουν αρχισει και κυκλοφορουν και βλεπω στους δρομους.

εξαιρετικη επιλογη, βαλε και καμια εσωτερικη να ζηλεψουν οι VAGιτες με τα ισπανικα κακεκτυπα του γκολφ

ρε συ @tsofras πως και 4 χρονια εγγυηση η SEAT? πληρωσες την επεκταση?

Αμα σου πω καθε φορα που μπαινω μεσα το ξεχναω να βγαλω καμια φωτο απο τοτε που το πηρα 😂

Και για τα γουστα μου ειναι οτι πρεπει καμια υπερβολη η διαστημικα πραγματα. Σημερα επαιξα και με android auto και ηταν απολαυση οι χαρτες της Google με spotify και επαφες που φορτωσε!

• Like 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
57 minutes ago, tutuyo said:

απιστευτα ομορφο αυτοκινητο, εχουν αρχισει και κυκλοφορουν και βλεπω στους δρομους.

εξαιρετικη επιλογη, βαλε και καμια εσωτερικη να ζηλεψουν οι VAGιτες με τα ισπανικα κακεκτυπα του γκολφ

ρε συ @tsofras πως και 4 χρονια εγγυηση η SEAT? πληρωσες την επεκταση?

δε νομίζω να ζηλεψει κανείς το εσωτερικό
μια φορά το Fiat Tipo του 2015 λέει ευχαριστώ 😅
μπορεί να μην πούλησε αλλά το θυμούνται όλοι σήμερα
στο κακέκτυπο που το λένε Focus του 2018

παλιότερα είχα ποστάρει την πλαϊνή σύγκριση
η πλάκα είναι πως συμπτωματικά και στο πίσω μέρος τα πράγματα είναι ύποπτα

800px-Fiat_Tipo_1.4_T-Jet_Lounge_(II)_%E
p1000403.jpg

κι αν κάποιος δεν ήξερε, άνετα το ένα είναι επόμενη γενιά του άλλου

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, KoreanW είπε

p1000403.jpg

Νομιζω τα αδικεις αρκετα αφου η ομοιοτητα ξεκιναει και σταματαει στα κωλοφαναρα που οκ φερνει αρκετα. Βαζοντας τα μαυρα για συγκριση ολα μοιαζουν, σχεδιαστικα και τα ''νευρα'' τους ειναι πολυ διαφορετικα.

Παντως συμφωνω και απο τοτε πριν το κλεισω μιλαγα για λιτο εσωτερικο αλλα για τα δικα μου γουστα ειναι οτι πρεπει, δεν μπαινω σε συγκρισεις ''καλυτερο/χειροτερο'' αφου αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KoreanW είπε

p1000403.jpg

Καλα και τα VAG δεν ειναι και κανα αριστούργημα εσωτερικού σχεδιασμού και ουτε ήταν ποτέ οι γερμανοί στα αυτοκινητα τους στα 30.000 και κατω.Μιας και αναφέρθηκε το tipo 2015 έιναι πολύ ποιο ενδιαφέρον εσωτερικά από το golf του 2020

Δημοσ.

Φίλε @tsofras παρακολουθώ το θέμα από την 1η μέρα, εύχομαι ειλικρινά να πάρεις αυτό που πραγματικά θέλεις εσύ και μόνο εσύ, με ηρεμία και το κυριότερο χωρίς να σε επηρεάζουμε εμείς! Πολλές φορές κατέφυγα σε 2ες-3ες γνώμες για βοήθεια και στο τέλος επηρεάστηκα τόσο πολύ που και αυτό που ήθελα εν τέλει δεν πήρα και δεν μπορούσα προφανώς να ρίξω το φταίξιμο σε αυτούς που απλά μου είπαν την γνώμη τους επειδή πολύ απλά εγώ ήμουν αυτός που τους έδωσε περισσότερο βήμα από όσο θα έπρεπε. Ακόμη και να μην σου βγει στο μέλλον η επιλογή, το παν είναι να νιώθεις εσύ καλά με την επιλογή που έκανες και να μπορείς να την στηρίξεις και να ζήσεις με αυτήν.
Στα του αυτοκινήτου τώρα, επειδή το Leon μου αρέσει προσωπικά σαν αυτοκίνητο, ωστόσο δεν έχω αντιπροσωπεία κοντά και εν μέσω lockdown δεν μπορώ να αλλάξω και νομό για να πάω να το δω, ήθελα να σε ρωτήσω μιας και είσαι πλέον επίσημος SEAT Brand Ambassador για την Ελλάδα:
1) Η 10αρα οθόνη έχει ουσιαστικές διαφορές από την 8αρα ή είναι απλά οπτικό το όλο ζήτημα? Δεν αναφέρομαι στο κομμάτι της χρηστικότητας, αλλά στο αν η 10αρα προσφέρει κάτι παραπάνω πχ σε εφαρμογές από την 8αρα? Ξέρω επίσης ότι η 8αρα έχει και κάποια κουμπάκια, γνωρίζεις τι προσφέρουν? 
2) Αν κατάλαβα καλά θα κλείσεις την FR Plus έκδοση είτε με μηχανικό είτε με DSG συν κάποια εξτρά. Μέσα σε αυτά τα εξτρά νομίζω αναφέρεις και τα Full Led? Το ρωτάω γιατί κοιτάζοντας τον επίσημο κατάλογο με τον βασικό εξοπλισμό, βλέπω ότι η FR Plus έχει στάνταρ τους " Προβολείς Full Led High: Αυτόματη ρύθμιση ύψους εμπρός προβολέων, coming/leaving home, welcome light, dynamic light Πίσω".

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, cloud13 είπε

Για αυτο το Τζοκερ ζουμε να παω για ρετιρε επιτοπου και καπακι στη Φορντ για Μαστανγκ σαν ανθρωπος 😂

Πλυθηκαμε σημερα το πρωτο συν απλο κερωμα, ελαμψε. Σκεφτομαι να κανω 6μηνης προστασιας κεραμεικη με 60 ευρω που μου προτεινε ενοψει καλοκαιριου (σε κανα διμηνο-τριμηνο δηλαδη) εχετε καμια αποψη επι του θεματος? Ο σκοπος ειναι να μεινει φρεσκο, ζωντανο και αφθαρτο το χρωμα που μας πηγε ο κουκος αηδονι!

144306231_217822816671183_2457976653208774555_n.jpg

Για πες , που πήγες για πλύσιμο και κέρωμα ??? Βασικά σκέφτομαι να ρίξω και εγώ ένα πρώτο κέρωμα και ψάχνομαι να δω τι παίζει έξω απο τιμές , ποιότητα κτλ. μέχρι να ξεκινήσω να το δουλεύω μόνος μου (Έχω ρίξει τις παραγγελίες για εξοπλισμό για πλύσιμο αλλά δεν τα βλέπω να έρχονται σε λιγότερο απο δύο μήνες απο Κίνα μεριά !!!. Σαμπουάν κτλ θα τα πάρω απο εδώ).

Κεραμική μόνο 60 σου είπε ??

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε

Φίλε @tsofras παρακολουθώ το θέμα από την 1η μέρα, εύχομαι ειλικρινά να πάρεις αυτό που πραγματικά θέλεις εσύ και μόνο εσύ, με ηρεμία και το κυριότερο χωρίς να σε επηρεάζουμε εμείς! Πολλές φορές κατέφυγα σε 2ες-3ες γνώμες για βοήθεια και στο τέλος επηρεάστηκα τόσο πολύ που και αυτό που ήθελα εν τέλει δεν πήρα και δεν μπορούσα προφανώς να ρίξω το φταίξιμο σε αυτούς που απλά μου είπαν την γνώμη τους επειδή πολύ απλά εγώ ήμουν αυτός που τους έδωσε περισσότερο βήμα από όσο θα έπρεπε. Ακόμη και να μην σου βγει στο μέλλον η επιλογή, το παν είναι να νιώθεις εσύ καλά με την επιλογή που έκανες και να μπορείς να την στηρίξεις και να ζήσεις με αυτήν.
Στα του αυτοκινήτου τώρα, επειδή το Leon μου αρέσει προσωπικά σαν αυτοκίνητο, ωστόσο δεν έχω αντιπροσωπεία κοντά και εν μέσω lockdown δεν μπορώ να αλλάξω και νομό για να πάω να το δω, ήθελα να σε ρωτήσω μιας και είσαι πλέον επίσημος SEAT Brand Ambassador για την Ελλάδα:
1) Η 10αρα οθόνη έχει ουσιαστικές διαφορές από την 8αρα ή είναι απλά οπτικό το όλο ζήτημα? Δεν αναφέρομαι στο κομμάτι της χρηστικότητας, αλλά στο αν η 10αρα προσφέρει κάτι παραπάνω πχ σε εφαρμογές από την 8αρα? Ξέρω επίσης ότι η 8αρα έχει και κάποια κουμπάκια, γνωρίζεις τι προσφέρουν? 
2) Αν κατάλαβα καλά θα κλείσεις την FR Plus έκδοση είτε με μηχανικό είτε με DSG συν κάποια εξτρά. Μέσα σε αυτά τα εξτρά νομίζω αναφέρεις και τα Full Led? Το ρωτάω γιατί κοιτάζοντας τον επίσημο κατάλογο με τον βασικό εξοπλισμό, βλέπω ότι η FR Plus έχει στάνταρ τους " Προβολείς Full Led High: Αυτόματη ρύθμιση ύψους εμπρός προβολέων, coming/leaving home, welcome light, dynamic light Πίσω".

Ευχαριστώ για την υποστήριξη , αν δεν κάνω λάθος ψάχνεσαι αρκετό καιρό και εσύ και δυσκολεύεσαι να καταλήξεις κάπου σωστά ?

1) Απο ότι γνωρίζω δεν έχει παραπάνω λειτουργίες οπότε απλά είναι θέμα μεγέθους. Η δεκάρα οθόνη έχει touch επιλογή για την αυξομείωση έντασης, η 8αρα έχει τους 2 κλασικούς στρογγυλούς φυσικούς διακόπτες , έχει μεγαλύτερα bezels αλλά έχει και φυσικά κουμπάκια που τα προτιμώ.

Δεν έχει κουμπί για τον κλιματισμό αν θυμάμαι καλά , τα κουμπάκια πρέπει να είναι για το profil , ράδιο , καταναλώσεις ,στοιχεία αυτοκινήτου , τηλέφωνο , σου βάζω και μία εικόνα αν δεν το έχεις δεί

2) Δεν θα βάλω άλλα εξτρα με ενδιαφέρει πλέον απλά η έκδοση FR Plus δηλαδή με Full LED που περιέχει αυτά που αναφέρεις και ηλιοροφή. Αν δεν πάρεις το πακέτο FR Plus τότε τα φώτα είναι ecoLed ,δεν έχουν δλδ τον προτζέκτορα ούτε το dynamic lighting , welcome light κτλ και είναι διαφορετικά στην όψη και νομίζω στην φωτεινότητα

Σου βάζω και 2 φωτό με τα ecoLed (γκρι) και full Led (άσπρο)

Αν θές κάτι άλλο μου λές

info8.jpeg

ecoLed.jpeg

fullLed.jpeg

6 λεπτά πριν, jobous είπε

Για πες , που πήγες για πλύσιμο και κέρωμα ??? Βασικά σκέφτομαι να ρίξω και εγώ ένα πρώτο κέρωμα και ψάχνομαι να δω τι παίζει έξω απο τιμές , ποιότητα κτλ. μέχρι να ξεκινήσω να το δουλεύω μόνος μου (Έχω ρίξει τις παραγγελίες για εξοπλισμό για πλύσιμο αλλά δεν τα βλέπω να έρχονται σε λιγότερο απο δύο μήνες απο Κίνα μεριά !!!. Σαμπουάν κτλ θα τα πάρω απο εδώ).

7 λεπτά πριν, jobous είπε

Δεν πρέπει ρε παιδιά να γίνουν καμία 10αρια πλυσίματα να φύγουν τα εργοστασιακά κεριά πριν προχωρήσετε σε άλλο κέρωμα , κεραμικές κτλ ?

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jobous είπε

Κανονικά δεν έχουν κερί τα καινούρια ...

Σίγουρα ?

Δεν ξέρω ότι ακούω απο εδώ και απο εκεί λέω και εγώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, KoreanW είπε

p1000403.jpg

Κ τα δυο ψιλοαντιγραφή των παλαιοτερων Bmw 1 series 😂

1 ώρα πριν, jobous είπε

Όντως που πηγές να πάω κ εγώ. 60 τα δίνω και ας κρατάει 6 μήνες 

41 λεπτά πριν, jobous είπε

Κανονικά δεν έχουν κερί τα καινούρια ...

Εμένα είχε. Και έκανε 3-4 πλυσιματα να φύγει όλο μάλιστα (δε πρέπει να έκαναν εξαρχής καλή αποκερωση γιατί είχαν πολλες παραδόσεις εκεινο το διάστημα)

Παντως Θωμά καλύτερα ας αργήσει κ λίγο. Βάζεις στην άκρη ένα ποσό αυτούς τους μήνες κ ρίχνεις μια μεγαλύτερη προκαταβολή ή κανείς μια προεξόφληση για να σου βγαίνει η δόση πιο χαμηλή...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εμένα είχε. Και έκανε 3-4 πλυσιματα να φύγει όλο μάλιστα (δε πρέπει να έκαναν εξαρχής καλή αποκερωση γιατί είχαν πολλες παραδόσεις εκεινο το διάστημα)

κι εμενα το ιδιο

μαλλον εχει να κανει με το PDI της καθε εταιρειας

Οπως και να εχει, εγω στο ετος επανω, στο regular μηνιαιο πλυσιμο μου (σε πλυντο μονος σου παντα) ψεκαζω και με υγρο κερι Autoglym ωστε να διατηρειται φρεσκο

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tsofras είπε

Αν και θα έπρεπε να μην τον αναφέρω γιατί θα φάω παντόφλα, σας αγαπώ και με αγαπάτε οπότε θα την ρίξω την βόμβα χωρίς φόβο και πάθος !

Επειδή έχουν δώσει εντολή για το αμάξι , θα γνωρίζω Δευτέρα αν μπορούμε να το ακυρώσουμε .....

Και να το παραγγείλω με DSG + Ηλιοροφή + LED χωρίς τίποτα παραπάνω και όποτε έρθει

σιγά , απλά νόμιζα θα το έλεγες το καλοκαίρι όταν θα πωλούσες το χειροκίνητο! ουσιαστικά γλύτωσες και λεφτά :)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jobous είπε

Στο wash stop πηγα ειναι Θησεως χαμηλα Τζιτζιφιες πιανει. Μου ειπε οτι ειναι 3 γενικα οι επιλογες : To απλο κερι που κρταταει καμια βδομαδα 10 μερες οπως αυτο που εκανα τωρα, το 5μηνο 6μηνο με 60 ευρω που γινεται αυθημερον σε κανα 2ωρο (αφου πλυθει και στεγνωσει λεπτομερως)  και η φουλ κεραμεικη επιστρωση με 5ετη μινιμουμ προστασια και κοστος απο 500+ αναλογως μοντελο, χρωμα κατασταση κλπ.

Το σημερινο φρεσκαρισμα μου πηγε 15 αλλα στο χερι με μικροινες και πραγματικα ικανοποιηθηκα.

2 ώρες πριν, tsofras είπε

Δεν πρέπει ρε παιδιά να γίνουν καμία 10αρια πλυσίματα να φύγουν τα εργοστασιακά κεριά πριν προχωρήσετε σε άλλο κέρωμα , κεραμικές κτλ ?

Νομιζω με βιολογικο μου το παρεδωσαν δε μιλησε για κερι αλλα οπως και να χει αυτο που εβαλε σημερα δεν ειναι κατι σπουδαιο που να χρειαζοταν να φυγει οτι ειχε απο την παραδοση, ουσιαστικα μια τονωση ηταν. 

• Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Στο wash stop πηγα ειναι Θησεως χαμηλα Τζιτζιφιες πιανει. 

Εεεπ στη γειτονιά μου ήρθες πως και απο τα μερη μας στο σύστησε καποιος;Αν θυμάμαι καλα αυτος που το έχει είναι ξαδερφος ενός φιλου που εμενε στη γειτονιά μου από τότε που ήμασταν μικρα παιδιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προχθές στην Ραφήνα είδα ένα αδερφάκι σου (δίδυμο !!!) , μην και ήσουν εσύ @cloud13 ????!!!!! 😄😄😄

Λοιπον για κέρωμα θέλει 60 € ??? Not bad , δεν ξέρω πόσο καλή δουλειά κάνει αλλά σαν τιμή καλή ακούγεται....

Επεξ/σία από jobous
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...