tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, poihths είπε εγω καταλαβα γιατί δεν παίρνεις DSG. Θέλεις να το ακυρώσεις μετα απο 6 μηνες που θα έχει έρθει το dsg fr με ηλιοροφή για να το πάρεις τότε για να μην νεκρώσει το νήμα. Είμαστε όλοι θύματα σου 🤣 Προφανώς και το έχω επεξεργαστεί ήδη αυτό το σενάριο
KoreanW Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 1. Καλοτάξιδο ό,τι κι αν είναι 2. Χωρίς DSG, είναι πλέον σίγουρο ότι θα τις χιλιάσουμε τις σελίδες 2
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, KoreanW είπε 1. Καλοτάξιδο ό,τι κι αν είναι 2. Χωρίς DSG, είναι πλέον σίγουρο ότι θα τις χιλιάσουμε τις σελίδες Με φάγατε
Kapws Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Με φάγατε Για πες??
Geokorolis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Καλοτάξιδο να είναι!!Μια χάρα είναι το χειροκίνητο, μην σου μπαίνουν ιδέες. Να το χάρεις!! Εγώ να δω τι θα κάνω τώρα που με έβαλες στην πρίζα με όλα αυτά!!😂 1
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Geokorolis είπε Καλοτάξιδο να είναι!!Μια χάρα είναι το χειροκίνητο, μην σου μπαίνουν ιδέες. Να το χάρεις!! Εγώ να δω τι θα κάνω τώρα που με έβαλες στην πρίζα με όλα αυτά!!😂 εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε να αγοράσεις / πουλήσεις /ξαναγοράσεις κτλ 1
paylidis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsofras είπε κάνουμε χαβαλέ εδω μέσα και με τέτοιον τρόπο το είπα Αυτό έλειπε να παρεξηγηθούμε κιόλας ρε παιδιά... Εδω εμένα με γλεντάτε για τις ξαπλωμένες φωτογραφίες που δεν έφτιαξα καν εγώ αλλά ο γνωστός αλγόριθμος της apple με τις φωτό 😂 1 ώρα πριν, korakios είπε Καλά , κάτσε να νοικιάσω ένα ,να προχωράμε δίπλα δίπλα σε μποτιλιάρισμα , να σε κοιτάω τρώγοντας τυρόπιτα , πίνοντας καφέ και τσιγαράκι στο χέρι ! Το κινητό ξέχασες! ναι αλλά ο Θωμάς θα το έχει στο γκαραζ όλο το χρόνο κ θα το χαλβαδιαζει όλη μέρα... αςε που δε θα φοβάται κ να βγει ταξίδι μη τυχόν κ μείνει (κ ο ψυχολογικός παράγοντας είναι πολύ σημαντικός σε μια τέτοιο αγορά) Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από paylidis 1
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Αυτό έλειπε να παρεξηγηθούμε κιόλας ρε παιδιά... Εδω εμένα με γλεντάτε για τις ξαπλωμένες φωτογραφίες που δεν έφτιαξα καν εγώ αλλά ο γνωστός αλγόριθμος της apple με τις φωτό 😂 Μην ανησυχείς δεν το ξεχνάμε αυτό
jimmy213 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, paylidis είπε ναι αλλά ο Θωμάς θα το έχει στο γκαραζ όλο το χρόνο κ θα το χαλβαδιαζει όλη μέρα... Το ίδιο και οι γάτες. 2
Geokorolis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Έχω αρχίσει να γλυκοκοιτάω το Audi Q3 Sportback 1.5 150hp. Ο προβληματισμός μου είναι κατά πόσο ο συγκεκριμένος κινητήρας αποδίδει, με 2 παιδιά και φουλ φορτωμένο το καλοκαίρι, είδικά αν χρειαστεί και μπαγκαζιέρα! Για να υπάρχει και η σύγκριση, όσο αυτή μπορεί να γίνει στην θεωρία, αυτή την στιγμή έχω ένα Passat 1.8 160hp. 1
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Το ίδιο και οι γάτες. Άσε και πέτυχα μία σήμερα καινούρια τούμπανο , τεράστια και μαλιαρή Θα πάω για custom ημικουκούλα σίγουρα 1 λεπτό πριν, Geokorolis είπε Έχω αρχίσει να γλυκοκοιτάω το Audi Q3 Sportback 1.5 150hp. Ο προβληματισμός μου είναι κατά πόσο ο συγκεκριμένος κινητήρας αποδίδει, με 2 παιδιά και φουλ φορτωμένο το καλοκαίρι, είδικά αν χρειαστεί και μπαγκαζιέρα! Για να υπάρχει και η σύγκριση, όσο αυτή μπορεί να γίνει στην θεωρία, αυτή την στιγμή έχω ένα Passat 1.8 160hp. Όχι ρε μία χαρά είναι ο κινητήρας μην τρελλαθούμε για την απόδοση , δεν θα κάνεις 0 - 100 σε 6" αλλά 25 κιλά ροπής απο τις 1500 θα έχεις @paylidis χώσου Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από tsofras 3
korakios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Το κινητό ξέχασες! bluetooth βρε, πως θα κάνω μασαζάκι σε κανα μωρό δίπλα ? Νομίζει οτι θα τη γλυτώσει 1 ώρα πριν, tsofras είπε Βασικός παράγοντας ότι δεν θα το έχω αυτό πλέον. Οπότε εσύ θα τα κάνεις όλα αυτά εγώ θα είμαι με την βερμούδα αξύριστος στο σπίτι και θα δουλεύω 🤣 αλλά έξω απο το σπίτι δε θα βγει ποτέ ? Θα βγει κάποια στιγμή και θα δει να βάζω και τη λεκανίτσα με άλατα για αριστερό ποδόλουτρο !
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε bluetooth βρε, πως θα κάνω μασαζάκι σε κανα μωρό δίπλα ? Νομίζει οτι θα τη γλυτώσει αλλά έξω απο το σπίτι δε θα βγει ποτέ ? Θα βγει κάποια στιγμή και θα δει να βάζω και τη λεκανίτσα με άλατα για αριστερό ποδόλουτρο ! Για όλα υπάρχουν λύσεις , ροπή στο θεό και παντού με 3η
war Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φίλε @tsofras συντάσσομαι με το σκεπτικό και την επιλογή σου όσο και αν λόγω μικρού αυτόματου στην οικογένεια πλέον έχω πει ότι το επόμενο «μεγάλο» μου θα είναι αυτόματο καθώς όσο να ναι βολεύει αλλά και πάλι θεωρώ ότι με το σκεπτικό που αναλυτικά ανέπτυξες έκανες πολύ ορθή επιλογή. Πήρες κάτι έτσι όπως το θες σε τιμή που θεωρείς ότι αξίζει και το ίδιο αν μου επιτρέπεται πιστεύω κι εγώ. Σου εύχομαι με το καλό να παραλάβεις να το χαρείς και να σας ταξιδεύει όλους με ασφάλεια. Νομίζω πως σε καταλαβαίνω και πρέπει να μην έχεις ενδοιασμούς καθώς βρήκες το sweet point σε αυτά που θες και σε αυτά που θα συμβιβαστείς αναλογικά με τα ποσά που θα ξοδέψεις. Καλορίζικο λοιπόν και όπως είπαν τα παιδιά θελουμε αναλυτικό οπτικοακουστικό υλικό να καμαρώσουμε. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από war 3 1
ritualistic Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Geokorolis είπε Έχω αρχίσει να γλυκοκοιτάω το Audi Q3 Sportback 1.5 150hp. Ο προβληματισμός μου είναι κατά πόσο ο συγκεκριμένος κινητήρας αποδίδει, με 2 παιδιά και φουλ φορτωμένο το καλοκαίρι, είδικά αν χρειαστεί και μπαγκαζιέρα! Για να υπάρχει και η σύγκριση, όσο αυτή μπορεί να γίνει στην θεωρία, αυτή την στιγμή έχω ένα Passat 1.8 160hp. σαν κατοχος του απλου μοντελου οχι sportback, με αυτο τον κινητηρα, 3 ατομα και ανοιχτο κλιμα, δεν ειδα καμια διαφορα στην αποδοση του κινητηρα... δεν ξερω ο @paylidis η ο @chriskourou μηπως το εχουν φορτωσει παραπανω να μας πουν απο τα λιγα συμπερασματα που εχω βγαλει εγω με 1250χλμ στο κοντερ, ειναι οτι ο κινητηρας ζοριζεται μεχρι τις 2000 στροφες, απο εκει και πανω δεν πιστευω οτι τιθεται θεμα ανεπαρκειας... Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από ritualistic
Προτεινόμενες αναρτήσεις