giannissotiropoulos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 15 ώρες πριν, Yperaspisths είπε Πρόσφατα αγόρασε ο ξάδερφος μου την corolla 1.2t στην βασική έκδοση με 17000ε με το κλειδί στο χέρι. Το αμάξι για τα λεφτά του ειναι άψογο. Μέσα θυμίζει lexus και εξωτερικό είναι ωραιο με standard leds. Το αμάξι είναι άνετο, γρήγορο και με καλό κράτημα και εχει την αξιοπιστία toyota. Γιατι να δώσει καποιος 30.000ε για την bmw 1 και να του χαλάσει σε 3 χρόνια; Καμία σύγκριση τα 2 αυτοκίνητα. Το ένα βασική έκδοση corolla, στο άλλο παίρνεις BMW στα 26.900 με 140 αλογα, αυτοματο διπλού συμπλέκτη, 0-100 σε 8,5 - full led (όχι αυτά που δίνει ακόμα και το clio στη βασική του έκδοση), sport ημιδερμάτινα καθίσματα, led μέσα και πολλά άλλα.
haHa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Επειδή με ξέρω , το έχω ήδη στο μυαλό μου , θα σκάσει δίπλα μου σε φανάρι Leon που θα έχει LED + Ηλιοροφή και θα βάλω τα κλάματα . Το κιβώτιο δεν φαίνεται απ'έξω E, με 3000 τα εχεις αυτα(που εχεις πει οτι δεν ειναι αλλωστε τοσο σημαντικα οσο το dsg). Αλλωστε το πως φαινεται απο εξω λιγη σημασια εχει οταν οδηγεις ενα αυτοκινητο που δεν σε ευχαριστει. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από haHa
korakios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, tsofras είπε Ρε καταλάβατε τι έχω παραγγείλει ή όχι ? εσύ ? 😂 2
paylidis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tsofras είπε 3 λεπτά πριν, korakios είπε κάτσε , ηλιοροφή δεν θα έχει ? 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Τελικά μπερδευτηκα. Ηλιοροφή έβαλες; (Άσε τα led κ τα standard led καλά είναι) Ρε καταλάβατε τι έχω παραγγείλει ή όχι Λεον Χειροκίνητο με ηλιοροφή κ φώτα κατάλαβα... Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από paylidis
haHa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Λάθος κάνεις και συγνώμη αλλά με λές ευγενικά ψεύτη What?? Οχι αλλο rationalization!!
korakios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Λεον Χειροκίνητο με ηλιοροφή κ φώτα κατάλαβα... Εγώ έχω μείνει στο 17 ώρες πριν, tsofras είπε Μηχανικό με μείων την αίσθηση και στα συν ηλιοροφή , full Led , αξιοπιστία και ενδεχόμενη βελτίωση 1
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Burgos είπε Νομίζω όλοι καταλάβαμε ότι πήρες Leon FR με μηχανικό κιβώτιο και ηλιοροφή. Μας μπέρδεψες Ε ναι με μηχανικό με LED + Ηλιοροφή Το ότι θα τα ζηλεύω ήταν στο σχόλιο του haHa ότι αν πάρω το απλό DSG με 1800 παραπάνω δεν θα τα έχω 4
haHa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε ναι με μηχανικό με LED + Ηλιοροφή Το ότι θα τα ζηλεύω ήταν στο σχόλιο του haHa ότι αν πάρω το απλό DSG με 1800 παραπάνω δεν θα τα έχω Ακριβως: ή 1800€ παραπανω για αυτοκινητο που ευχαριστιεσαι αλλα χωρις LED+ηλιοροφη ή 3000€ παραπανω για αυτοκινητο που ευχαριστιεσαι αλλα με LED+ηλιοροφη Τωρα εισαι 1800/3000€ λιγοτερα για αυτοκινητο που δεν ευχαριστιεσαι και εχει meh αισθηση αλλα με LED+ηλιοροφη. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από haHa
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, haHa είπε What?? Οχι αλλο rationalization!! Τα έχω γράψει πιο πίσω για να μην ψάχνω γιατί αλλάζουν γρήγορα οι σελίδες Μηχανικό με LED + Ηλιοροφή = 24.000ε --> 26.000ε με τόκους DSG = 25.800ε --> ??? με τόκους (δεν πήρα τιμή με δόσεις για να υπολογίσω) DSG με LED + Ηλιοροφή = 27.200ε --> ??? με τόκους (δεν πήρα τιμή με δόσεις για να υπολογίσω) DSG με LED + Ηλιοροφή + Εσωτερικό φωτισμό + Αισθητήρες βροχής όπως θα το ήθελα = 28.200ε --> 31.800ε με τόκους Οπότε τα 6.000ε διαφορά ήταν επάνω στο σχόλιο "να το πάρεις όπως θέλεις να ηρεμήσεις" Έτσι όπως το θέλω έχει 6.000ε διαφορά . Αλλιώς κάπου πάλι θα κάνω έκπτωση , είτε σε κιβώτιο είτε σε ηλιοροφή είτε σε LED Και επειδή έγινε η ερώτηση τα απλά LED δεν είναι το ίδιο όμορφα και δυνατά όπως τα Full LED , αλλάζει η μούρη του αυτοκινήτου Ελπίζω να σας κάλυψα και να μην σας μπέρδεψα 1
paylidis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε ναι με μηχανικό με LED + Ηλιοροφή Το ότι θα τα ζηλεύω ήταν στο σχόλιο του haHa ότι αν πάρω το απλό DSG με 1800 παραπάνω δεν θα τα έχω Εάν δεν είχες βάλει ηλιοροφή θα με κούφαινες πραγματικά... εδω εγώ που το θυμήθηκα χθες ψιλοξενερωσα που δεν την έβαλα... 1
korakios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε ναι με μηχανικό με LED + Ηλιοροφή Το ότι θα τα ζηλεύω ήταν στο σχόλιο του haHa ότι αν πάρω το απλό DSG με 1800 παραπάνω δεν θα τα έχω 20 λεπτά πριν, tsofras είπε Επειδή με ξέρω , το έχω ήδη στο μυαλό μου , θα σκάσει δίπλα μου σε φανάρι Leon που θα έχει LED + Ηλιοροφή και θα βάλω τα κλάματα . Το κιβώτιο δεν φαίνεται απ'έξω Καλά , κάτσε να νοικιάσω ένα ,να προχωράμε δίπλα δίπλα σε μποτιλιάρισμα , να σε κοιτάω τρώγοντας τυρόπιτα , πίνοντας καφέ και τσιγαράκι στο χέρι !
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, korakios είπε Καλά , κάτσε να νοικιάσω ένα ,να προχωράμε δίπλα δίπλα σε μποτιλιάρισμα , να σε κοιτάω τρώγοντας τυρόπιτα , πίνοντας καφέ και τσιγαράκι στο χέρι ! Βασικός παράγοντας ότι δεν θα το έχω αυτό πλέον. Οπότε εσύ θα τα κάνεις όλα αυτά εγώ θα είμαι με την βερμούδα αξύριστος στο σπίτι και θα δουλεύω 🤣 Κερατάδες , δεν με αφήνετε σε ησυχία Με μπριζώσατε πάλι το κερατό μου
haHa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Τα έχω γράψει πιο πίσω για να μην ψάχνω γιατί αλλάζουν γρήγορα οι σελίδες Δεν αντιλεγω, αλλα δεν χρειαζονται εκφρασεις τυπου "με λες ευγενικα ψευτη" επειδη φαινεται να εχασα καποια αναφορα για τα 6000€, οταν οι περισσοτερες ηταν για 1800/3000€. Πραγματικα, χαλαρωσε, δεν χρειαζονται τετοιες εκφρασεις. Χαρουμενος επρεπε να εισαι που πηρες καινουριο αυτοκινητο (και ας εχει meh αισθηση), το σημαντικο ειναι οτι σου αρεσει εξωτερικα οπως λες τωρα. 1
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, haHa είπε Δεν αντιλεγω, αλλα δεν χρειαζονται εκφρασεις τυπου "με λες ευγενικα ψευτη" επειδη φαινεται να εχασα καποια αναφορα για τα 6000€, οταν οι περισσοτερες ηταν για 1800/3000€. Πραγματικα, χαλαρωσε, δεν χρειαζονται τετοιες εκφρασεις. Χαρουμενος επρεπε να εισαι που πηρες καινουριο αυτοκινητο (και ας εχει meh αισθηση), το σημαντικο ειναι οτι σου αρεσει εξωτερικα οπως λες τωρα. έλα ρε μαν συγνώμη αν σε έθιξα ειλικρινά , κάνουμε χαβαλέ εδω μέσα και με τέτοιον τρόπο το είπα Συγνώμη και πάλι 3
poihths Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) εγω καταλαβα γιατί δεν παίρνεις DSG. Θέλεις να το ακυρώσεις μετα απο 6 μηνες που θα έχει έρθει το dsg fr με ηλιοροφή για να το πάρεις τότε για να μην νεκρώσει το νήμα. Είμαστε όλοι θύματα σου 🤣 Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από poihths 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις