paylidis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Σιγά μην περιμένω 4 χρόνια Θα ρωτήσω αν εκεί βάζουν τίποτα αλλά δεν νομίζω , αλλά αν είναι να βάλεις box τι σε απασχολεί η εγγύηση ? Δεν φαίνεται κάπου αν χτύπα ξύλο γίνει κάτι το βγάζεις και το πας αυτό είναι το καλό Αλλιώς custom Για custom ψηνομουν πιο πολυ να σου πω την αληθεια, τα 1000€ για το box μου καθονται καπως και ας ειναι της ΑΒΤ... Ασε που αν ειναι να το ανεβασω θα το παω 220, τι να μου κάνουν τα 190.. 1
koeltzakoatl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλημέρες Έπεσε παραγγελία Seat Leon 1.5 150 FR Plus Magnetic Tech Οπότε τώρα αναμένουμε Επειδή με έχουν αγαπήσει θα ξεκινήσουν την διαδικασία εκτελωνισμού χωρίς να μπούν όλα τα λεφτά της προκαταβολής αφού θα ολοκληρωθεί η πώληση την άλλη Παρασκευή - Δευτέρα για να μην με καθυστερήσουν πολύ Είμαι ενθουσιασμένος καλορίζικο και καλοτάξιδο Θωμά ! αναμένουμε...4ωρο βίντεο με αναλυτικό review (να μας πεις πόσες μοίρες ανοίγει η πίσω πόρτα) και test drive! πότε παραλαμβάνεις, μήπως και μπορέσουμε να συναντηθούμε 99 άτομα να χειροκροτήσουμε ;;;;;(επιτρέπονται μέχρι 100 άτομα συγκέντρωση...)
argimeg Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 27 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλημέρες Έπεσε παραγγελία Seat Leon 1.5 150 FR Plus Magnetic Tech Οπότε τώρα αναμένουμε Επειδή με έχουν αγαπήσει θα ξεκινήσουν την διαδικασία εκτελωνισμού χωρίς να μπούν όλα τα λεφτά της προκαταβολής αφού θα ολοκληρωθεί η πώληση την άλλη Παρασκευή - Δευτέρα για να μην με καθυστερήσουν πολύ Είμαι ενθουσιασμένος Καλοτάξιδος ο Λέοντας 1
tutuyo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλημέρες Έπεσε παραγγελία Seat Leon 1.5 150 FR Plus Magnetic Tech Οπότε τώρα αναμένουμε Επειδή με έχουν αγαπήσει θα ξεκινήσουν την διαδικασία εκτελωνισμού χωρίς να μπούν όλα τα λεφτά της προκαταβολής αφού θα ολοκληρωθεί η πώληση την άλλη Παρασκευή - Δευτέρα για να μην με καθυστερήσουν πολύ Είμαι ενθουσιασμένος να πω ότι εξεπλάγην θα πω ψεματα Καλοταξιδο 1
plasTOST Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Καλοτάξιδο να είναι και να το ευχαριστηθείς 1
imr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, paylidis είπε Για custom ψηνομουν πιο πολυ να σου πω την αληθεια, τα 1000€ για το box μου καθονται καπως και ας ειναι της ΑΒΤ... Ασε που αν ειναι να το ανεβασω θα το παω 220, τι να μου κάνουν τα 190.. 54 λεπτά πριν, tsofras είπε Σιγά μην περιμένω 4 χρόνια Θα ρωτήσω αν εκεί βάζουν τίποτα αλλά δεν νομίζω , αλλά αν είναι να βάλεις box τι σε απασχολεί η εγγύηση ? Δεν φαίνεται κάπου αν χτύπα ξύλο γίνει κάτι το βγάζεις και το πας αυτό είναι το καλό Αλλιώς custom 58 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλημέρες Έπεσε παραγγελία Seat Leon 1.5 150 FR Plus Magnetic Tech Οπότε τώρα αναμένουμε Επειδή με έχουν αγαπήσει θα ξεκινήσουν την διαδικασία εκτελωνισμού χωρίς να μπούν όλα τα λεφτά της προκαταβολής αφού θα ολοκληρωθεί η πώληση την άλλη Παρασκευή - Δευτέρα για να μην με καθυστερήσουν πολύ Είμαι ενθουσιασμένος Αντε με το καλο σε ποσες μερες περιμενεις? Custom θα ειναι πολυ καλυτερα σαν προγραμα αλλα υπαρχει παντα ο κινδυνος σε σοβαρη βλαβη να μην περαστει απο εγγυηση. Το καλυτερο ειναι να μπει η κονσερβα που εχει καθε αντιπροσωπεια (revo/abt κτλ) (και λιωσιμο 100% ωστε αν ειναι να βγαλει βλαβη να την βγαλει νωρις :p) Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από imr 3
h3342 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Καλημέρες Έπεσε παραγγελία Seat Leon 1.5 150 FR Plus Magnetic Tech Οπότε τώρα αναμένουμε Επειδή με έχουν αγαπήσει θα ξεκινήσουν την διαδικασία εκτελωνισμού χωρίς να μπούν όλα τα λεφτά της προκαταβολής αφού θα ολοκληρωθεί η πώληση την άλλη Παρασκευή - Δευτέρα για να μην με καθυστερήσουν πολύ Είμαι ενθουσιασμένος Λίιιγο πιο ακριβη 35 χιλιαρικα μωρε Προλαβαινεις παντως πιστευω https://autoholix.com/2021/01/28/alfa-romeo-giulia-35-400-e/ Αυτην την παντρευεσαι μεχρι τελους πάντως Ηλιοροφη νονιζω ομως δεν εχει! 😂 2
Burgos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Αυτή η σεζόν ήταν πιο μικρή από τις προηγούμενες. 😛 Καλοτάξιδο να είναι και να το χαρείς! Τουλάχιστον μπαίνει η άνοιξη σε λίγο και θα γράψεις και κανα χιλιόμετρο μέχρι να το αλλάξεις για DSG 😁 Πέρα από την πλάκα βέβαια, μακάρι να αποδειχτεί ότι είναι αυτό που θέλεις και να το ευχαριστηθείς χωρίς ενδοιασμούς και απωθημένα 1 1
cloud13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, tsofras είπε Καλημέρες Έπεσε παραγγελία Seat Leon 1.5 150 FR Plus Magnetic Tech Οπότε τώρα αναμένουμε Επειδή με έχουν αγαπήσει θα ξεκινήσουν την διαδικασία εκτελωνισμού χωρίς να μπούν όλα τα λεφτά της προκαταβολής αφού θα ολοκληρωθεί η πώληση την άλλη Παρασκευή - Δευτέρα για να μην με καθυστερήσουν πολύ Είμαι ενθουσιασμένος 2 επεισοδια σεζον μας επεφυλασσε ο σεναριογραφος Με το καλο ρε φιλε μακαρι να σου κατσει ''κουτι'' να ησυχασεις και εσυ και η δολια η γυναικα σου που θα ναι εξαλλη χαχα 1 1
li@m Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Καλά οποίος περιμένει πως κάπου εδώ θα τελειώσει η αναζήτηση του @tsofrasπλανάται πλάνην οικτρά! 1 1
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Χεχε σας ευχαριστώ όλους παίδες Δεν ξέρω πότε θα γίνει η παραλαβή σίγουρα την επόμενη Παρασκευή - μεθεπόμενη Δευτέρα θα γίνει η αποπληρωμή του δανείου του Ibiza γιατί γίνεται αυτόματα. Οπότε θα δώσω παράλληλα όλα τα χαρτιά να γίνει και η μεταβίβαση του Ibiza , να πάρω το ποσό της πώλησης για να το βάλω ως προκαταβολή. Το νέο δάνειο έχει πάρει έγκριση οπότε φαντάζομαι σε 2 εβδομάδες να το έχω. Απλά μου κάνουν την εξυπηρέτηση να το ξεκινήσουν απο σήμερα για να κερδίσουμε μία εβδομάδα 6
argimeg Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, cloud13 είπε 2 επεισοδια σεζον μας επεφυλασσε ο σεναριογραφος Με το καλο ρε φιλε μακαρι να σου κατσει ''κουτι'' να ησυχασεις και εσυ και η δολια η γυναικα σου που θα ναι εξαλλη χαχα Φαντάζομαι πάντως την γυναίκα του και με ποιάνουν τα γέλια. Με το που πάει κοντά ο @tsofras λέει από μέσα της "άντε πάλι να ακούσω τι αποφάσισε να μου πει ότι θα πάρει και για ποιον λόγο, ούτε με εμένα δεν έκανε τόσο καιρό να μου ζητήσει να παντρευτούμε. Πάλι καλά που δεν αλλάζει γυναίκες σαν τα αυτοκίνητα" 1
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, argimeg είπε Φαντάζομαι πάντως την γυναίκα του και με ποιάνουν τα γέλια. Με το που πάει κοντά ο @tsofras λέει από μέσα της "άντε πάλι να ακούσω τι αποφάσισε να μου πει ότι θα πάρει και για ποιον λόγο, ούτε με εμένα δεν έκανε τόσο καιρό να μου ζητήσει να παντρευτούμε. Πάλι καλά που δεν αλλάζει γυναίκες σαν τα αυτοκίνητα" Σε κάποια πράγματα είμαι σταθερός , την βρήκα στο λύκειο με αυτήν έμεινα 10
poihths Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, tsofras είπε Σε κάποια πράγματα είμαι σταθερός , την βρήκα στο λύκειο με αυτήν έμεινα και λογικά ο μπαμπάς της είχε seat leon εκείνη τον εποχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις