tsofras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, cloud13 είπε Η σωστη ανατροπη ειναι να γυρισεις στο παλιο Λεον με τη σειρα, να πας πρωτα στο 2008 και παει λεγοντας. Και στο τελος ξυπνας (ολα ηταν ονειρο) και λες ''θελω 1000αρα μηχανη τελικα'' 😂 Αν δεν την είχα πάρει απο φόβο την μηχανή απο όταν έκανα παιδιά δεν θα είχα ασχοληθεί πάλι με αυτοκίνητο , ότι μου πέρασε απο το μυαλό να τσιμπήσω μία και να μου έμενα και ρέστα δεν το κρύβω
oykas2001 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsofras είπε Αν δεν την είχα πάρει απο φόβο την μηχανή απο όταν έκανα παιδιά δεν θα είχα ασχοληθεί πάλι με αυτοκίνητο , ότι μου πέρασε απο το μυαλό να τσιμπήσω μία και να μου έμενα και ρέστα δεν το κρύβω προσεχώς στους κινηματογράφους: tsofras: the search for the rider... (Spinoff του thread αυτού)... Edit: και το εξώφυλλο: Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από oykas2001
oykas2001 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 https://www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-seat-ibiza-1-5-tsi-150ps-fr-dsg/ Μήπως παίχτηκε κάτι τέτοιο @tsofras????
tsofras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, oykas2001 είπε https://www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-seat-ibiza-1-5-tsi-150ps-fr-dsg/ Μήπως παίχτηκε κάτι τέτοιο @tsofras???? Παραλίγο
sotiriadisc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 ειδα απο κοντα το νεο citroen c4 --- μου αρεσε πααααααααααααρα πολυ - ποιο πολυ απο το 2008 ....ακριβό όμως νομιζω χωρις κάποια έκπτωση σαν νεο μοντελο. Το 1.2 , 130hp , manual εκδοση shine 22.200 και shine pack 23850 ... τα παραπάνω του shine pack : adaptive cruise control advanced active safety break μεχρι 140κμ (αντι για μεχρι 80 στην shine) Blind spot recognition extended traffic sign recognition keyless entry αισθητηρες παρκαρισματος εμπρος πισω υποβραχιονιο δεν ξερω για τα καλουδια τα 1600 ευρω εαν τα αξιζει ... με όριο τα 22000 δεν νομιζω ότι στα χαρτια υπαρχει καλυτερο ... απο εγγυηση δινει 5 χρονια , απο service / ζημιες / ξερει κανεις πως τα πανε τα citroen ? σε σχεση με την peagut 2008 ποιο απο τα δυο ? το συγκρινω με το allure plus 100hp.
tsofras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε ειδα απο κοντα το νεο citroen c4 --- μου αρεσε πααααααααααααρα πολυ - ποιο πολυ απο το 2008 ....ακριβό όμως νομιζω χωρις κάποια έκπτωση σαν νεο μοντελο. Το 1.2 , 130hp , manual εκδοση shine 22.200 και shine pack 23850 ... τα παραπάνω του shine pack : adaptive cruise control advanced active safety break μεχρι 140κμ (αντι για μεχρι 80 στην shine) Blind spot recognition extended traffic sign recognition keyless entry αισθητηρες παρκαρισματος εμπρος πισω υποβραχιονιο δεν ξερω για τα καλουδια τα 1600 ευρω εαν τα αξιζει ... με όριο τα 22000 δεν νομιζω ότι στα χαρτια υπαρχει καλυτερο ... απο εγγυηση δινει 5 χρονια , απο service / ζημιες / ξερει κανεις πως τα πανε τα citroen ? σε σχεση με την peagut 2008 ποιο απο τα δυο ? το συγκρινω με το allure plus 100hp. Δεν πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό αλλά .... Το 2008 Δεν ξέρω δεν μου αρέσει καθόλου το C4 λες και δεν ήξεραν πως να το κάνουν να έχει χαρακτήρα και βγήκε μία μίξη απο ιδέες και εσωτερικά και εξωτερικά. Το 2008 αν εξαιρέσουμε κιβώτιο και τιμόνι (υποκειμενικό) το θεωρώ καλύτερο σαν σύνολο , μέχρι και πορτ μπαγκαζ μεγαλύτερο έχει (ναι οκ σε λίτρα στα χαρτιά) , είναι ήδη άνετο απο ανάρτηση (στα citroen με αυτή την ανάρτηση λόγω της άνεσης σε ανάρτηση αλλά και κάθισμα νιώθεις λες και είσαι σε βάρκα ακόμη και στο φρενάρισμα). Είναι και SUV οπότε η δραμαμίνη θα πάει σύνεφο Χίλιες φορές το Mokka αν δεν σε χαλάνε τα 350λίτρα πορτ μπαγκαζ Αλλά οκ αυτή είναι απλά η γνώμη μου
oykas2001 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Δεν πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό αλλά .... Το 2008 Δεν ξέρω δεν μου αρέσει καθόλου το C4 λες και δεν ήξεραν πως να το κάνουν να έχει χαρακτήρα και βγήκε μία μίξη απο ιδέες και εσωτερικά και εξωτερικά. Το 2008 αν εξαιρέσουμε κιβώτιο και τιμόνι (υποκειμενικό) το θεωρώ καλύτερο σαν σύνολο , μέχρι και πορτ μπαγκαζ μεγαλύτερο έχει (ναι οκ σε λίτρα στα χαρτιά) , είναι ήδη άνετο απο ανάρτηση (στα citroen με αυτή την ανάρτηση λόγω της άνεσης σε ανάρτηση αλλά και κάθισμα νιώθεις λες και είσαι σε βάρκα ακόμη και στο φρενάρισμα). Είναι και SUV οπότε η δραμαμίνη θα πάει σύνεφο Χίλιες φορές το Mokka αν δεν σε χαλάνε τα 350λίτρα πορτ μπαγκαζ Αλλά οκ αυτή είναι απλά η γνώμη μου Το είδα κι εγώ live σήμερα στο δρόμο για την δουλειά μου, σε ένα σαν κεραμιδί χρώμα και η εντύπωσή μου είναι ίδια με του tsofras, σαν ένα κολάζ ιδεών. Θα ήθελα να το έβλεπα πιο εμπεριστατωμένα, ελπίζω να το πετύχω παρκαρισμένο.
Papakaliati Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Το είδα κι εγώ live σήμερα στο δρόμο για την δουλειά μου, σε ένα σαν κεραμιδί χρώμα και η εντύπωσή μου είναι ίδια με του tsofras, σαν ένα κολάζ ιδεών. Θα ήθελα να το έβλεπα πιο εμπεριστατωμένα, ελπίζω να το πετύχω παρκαρισμένο. Μου φαίνεται σίγουρα πιο όμορφο από το 2008, και με διαφορά το πιο ενδιαφέρον αμάξι κάτω από 30.000. Το Shine Pack μαζι με το μπλε εσωτερικο, ειναι πραγματικα αλλου απο εξοπλισμο. Eπισης οι 130 ίπποι είναι 2.000 φτηνότεροι (23850 αντί για 25.900 που κάνει η Allure Plus 130 ιππους). Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από Papakaliati 1 1
sotiriadisc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 ειμαι αναμεσα σε 4 - κια Sportage / Opel Grandland / peageut 2008 / Citroen C4 .... με ποια σειρα οι εταιριες αυτες μπαινουν απο προβλημματα / τιμη συντηρησης και αξιοπιστίας ?
Burgos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Χαλαρά το πιο όμορφο αυτοκίνητο στα λεφτά του κατά τη γνώμη μου. Θυμίζει τα Citroen των 70s-80s. Το είχα στην shortlist από το καλοκαίρι και το ψήνω σοβαρά για 2ο γιατί η Tonale δεν παίζει να έρθει στις εκθέσεις πριν το 22 1
Cosmonaut21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μιας και παρακολουθω καθημερινά το θέμα και ας μη γράφω, είπα να παίξω στοίχημα. Αν δεν έχει γίνει κάτι με το νέο Leon τότε θα έλεγα κάτι ανάμεσα σε polo gti ή rline 150 dsg τελευταίο μοντέλο. 1
tutuyo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε ειμαι αναμεσα σε 4 - κια Sportage / Opel Grandland / peageut 2008 / Citroen C4 .... με ποια σειρα οι εταιριες αυτες μπαινουν απο προβλημματα / τιμη συντηρησης και αξιοπιστίας ? πως τα συνδυασες ολα αυτα? Εχεις csuv και bsuv στην λιστα τα Οpel/Peugeot/Citreon ειναι η ιδια εταιρεια με κοινα μοτερ,κιβωτια,εγγυηση
Δημοφιλής ανάρτηση ASTOU Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Πρώτη επαφή και περιμένουμε πινακίδες... 38
sotiriadisc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) ελα ντε πως τα εχω κανει ετσι , βασικα μου αρεσει ποιο πολυ το Citroen C4 και μετα το Peugeot 2008 , τα αλλα ειναι απλα σκεψεις ... μια ακομα πιθανη επιλογη ειναι και το Μοκκα αλλα ο πωλητης μου ειναι οτι θα ειναι ποιο μικρο και απο το Crorssland οποτε απογοητευτικα λιγο .. πρεπει βεβεια να το οδηγησω το c4 αλλα το εχουν μονο αυτοματο οποτε δεν ειναι εφικτο- θα ερθει σε ενα μηνα οπως μου ειπαν Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από sotiriadisc
h3342 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 54 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε ειμαι αναμεσα σε 4 - κια Sportage / Opel Grandland / peageut 2008 / Citroen C4 .... με ποια σειρα οι εταιριες αυτες μπαινουν απο προβλημματα / τιμη συντηρησης και αξιοπιστίας ? Προσωπικη αποψη απο αξιοπιστια,πρωτο το Κια και τελευταιο το Οπελ Τωρα αναμεσα σε c4 kai 2008 εγω θα διαλεγα το c4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις