paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, DrNick είπε Μέχρι 400-500€ με εγγύηση 5ετιας θα τα έδινα. @paylidisεσύ που το έχεις με τις διαπραγματεύσεις δεν κάνεις καμία συνεννόηση μήπως πάμε όλοι μαζί (όσοι ενδιαφέρονται) Με 400-500 κανείς για ένα χρόνο. Ρώτησα 2-3 ο πιο φθηνός μου φάνηκε οτι να ναι κ ήθελε 3-3.5 κατοστάρικα. Πάνω από 100€ δε δίνω για κανένα λόγο - δεν έκανα ποτέ τέτοια επεξεργασία σε αμάξι κ παλιά τα άφηνα και έξω πιο πολύ... για αυτό ψάχνω μήπως περάσω κάτι εγώ 1
and_64 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, paylidis είπε Με 400-500 κανείς για ένα χρόνο. Ρώτησα 2-3 ο πιο φθηνός μου φάνηκε οτι να ναι κ ήθελε 3-3.5 κατοστάρικα. Πάνω από 100€ δε δίνω για κανένα λόγο - δεν έκανα ποτέ τέτοια επεξεργασία σε αμάξι κ παλιά τα άφηνα και έξω πιο πολύ... για αυτό ψάχνω μήπως περάσω κάτι εγώ 100 θα κάνουν τα υλικά μόνο, ίσως και παραπάνω!
Antman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 26 λεπτά πριν, Schoumi είπε Από μέσα Νοεμβρίου παρέλαβα το i20 Distinctive με τον 100αρι. Λόγο lockdown ακόμα δεν έχω μπορέσει να κάνω κάποι ταξίδι αλλά έχω κάνει κάποιες διαδρομές στην εθνική και αττική οδό. Θόρυβο μέχρι τα ~150 δεν υπήρχε, τουλάχιστον όχι κάτι ενοχλητικό και σαν οδήγηση ήταν πολύ άνετο, δεν ένιωθες ότι είσαι σε κουβά που τρέχει. Σαν κατανάλωση, εκείνη την διαδρομή το πίεσα λίγο και πρέπει να ήταν γύρω στα 7. Σε αττική οδό που το κράτησα μεταξύ 100-120, η κατανάλωση έπεσε κοντά στο 5.5. Θα μπορούσε σε μεγαλύτερη διαδρομή να πέσει περισσότερο αλλά οκ, έπρεπε να χαρώ λίγο το αμάξι :P. Σε καθημερινή διαδρομή, Κυψέλη - Γαλάτσι περίπου 4-5 κμ, κατανάλωση βγάζω κάπου στα 10. Ακόμα δεν ξέρω αν είναι επειδή δεν έχω συνηθίσει τις αλλαγές που θέλει για οικονομία, ή απλά πρέπει να το δεχτώ ότι οικονομία σε αυτή τη διαδρομή δεν θα έχω ποτέ. Τα φρένα είναι πολύ καλά και δεν πιάνουν απότομα αλλά προοδευτικά. Σε αντίθεση με το Ibiza και λοιπά, η μηχανή δεν κρεμάει κάτω από τις 1500 στροφές και φαίνεται, για τα δεδομένα τα δικά μου ( ), ότι έχει αρκετή δύναμη όταν του ζητηθεί. Για το κιβώτιο έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Αρκετά συχνά το νιώθω πολύ "μηχανικό" ιδιαίτερα στην αλλαγή από πρώτη σε δευτέρα, λες και τρίβονται μεταξύ τους. Ελπίζω με τον καιρό να γίνει περισσότερο ομαλή αυτή η αλλαγή αλλά κατά τα άλλα είναι οκ. To start/stop έχει δουλέψει σε 3 διαδρομές μόνο και δεν είμαι σίγουρος γιατί. Στην καθημερινή διαδρομή το καταλαβαίνω αν πεις ότι δεν έχει ζεσταθεί η μηχανή κτλ., αλλά σε μεγαλύτερες διαδρομές που έχω κάνει απλά γιοκ. TBD στο μέλλον γιατί. Πριν 2 μέρες έβαλα beta android 11 και τώρα πια έχω και Android Auto wireless για όσους τους ενδιαφέρει αυτό. Για όσους ακούνε ράδιο, δεν μπορώ να βρω τον Kiss για κάποιο λόγο όσες σαρώσεις και να κάνω, και η αλλαγή σταθμών στο τιμόνι είναι μεταξύ μόνο των Favourites για κάποιο λόγο. Αυτά περίπου από τα πρώτα 800 χλμ. Θα ανέβαζα και φωτογραφίες αλλά θέλει ένα καλό πλύσιμο για την ώρα! Καλορίζικο και καλοτάξιδο....Αυτά τα 10 λίτρα κατανάλωση μου έκατσαν κάπως, γτ τώρα σε αντίστοιχη διαδρομή με 1.4 ατμοσφαιρικό 20ετίας, έχω 9.5-10 στην κίνηση... Μήπως μπορείς να μου πεις αν συστήματα ασφαλείας όπως πχ αλλαγή λωρίδας, απότομο φρενάρισμα σε ποδηλάτες κλπ σου δίνουν την επιλογή απενεργοποίησης?
paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, and_64 είπε Οι τιμές δυστυχώς είναι φευγάτες γενικά ΑΛΛΑ αν είναι καινούριο το αυτοκίνητο και το κάνεις με το που το πάρεις, μπορείς να περάσεις ενα κεραμικό μονος σου (ιδανικά βέβαια σε κλειστό χώρο και με ενα σοβαρό πλύσιμο/decontamination πριν) χωρίς να χρειάζεται ουσιαστικά διόρθωση το χρώμα ή και αν χρειάζεται να είναι κάποιες λεπτομέρειες που μπορουν να γίνουν αργότερα όταν θα έχει εξασθενήσει το κεραμικό και θα θέλει γυάλισμα έτσι κι αλλιώς. Λογικά για ένα αυτοκίνητο που μένει μέσα (εστω και μονο βράδυ) θα πρέπει να σου βγάλει 2-2μιση χρόνια εύκολα, ,θα εξασθενίσει πρώτα στις οριζόντιες επιφάνειες (καπώ/ουρανό) και εκεί θα δεις πότε θα θέλει ξαναπέρασμα. Πάντως σε σχέση με κερώματα και λοιπές ιστορίες είναι απείρως πιο εύκολη φάση και όντως προστατεύει Κοίταξε. Το ένα αμάξι δεν έχει πλυθεί ακόμη (τώρα ειναη η ώρα για πρώτο πλύσιμο) κ το δεύτερο έχει πλυθεί 5-6 φορές. Φθορές δεν έχουν στο χρωμα από οτι εκτιμώ κ δε θα ηθελα να μπει χέρι για γυάλισμα κλπ σε καινούργια πρακτικα αμάξια... έχεις κάποια πρόταση; 47 λεπτά πριν, and_64 είπε 100 θα κάνουν τα υλικά μόνο, ίσως και παραπάνω! Δε ζητάω αποτέλεσμα για 5 χρόνια. Είχαν προτείνει κάποιοι κάτι υλικά γύρω στα 20-25 το μπουκάλι. Πες για τα 2 αμάξια να χρειαστώ 3 μπουκάλια βάλε κ πανιά να τη η κατοστάρα αλλά όχι να δώσω 1000€ για τα δυο αμάξια. Ας είναι κ 100 ανα αμάξι edit αυτα εδω ειχα δει (χωρις να αντιλαμβανομαι διαφορές) https://www.skroutz.gr/s/18285425/Meguiar-s-Hybrid-Ceramic-Wax-768ml.html#reviews https://www.skroutz.gr/s/25392209/Meguiar-s-Κεραμικό-Σπρέι-Hybrid-Ceramic-Detailer-768ml.html Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από paylidis
and_64 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, paylidis είπε Κοίταξε. Το ένα αμάξι δεν έχει πλυθεί ακόμη (τώρα ειναη η ώρα για πρώτο πλύσιμο) κ το δεύτερο έχει πλυθεί 5-6 φορές. Φθορές δεν έχουν στο χρωμα από οτι εκτιμώ κ δε θα ηθελα να μπει χέρι για γυάλισμα κλπ σε καινούργια πρακτικα αμάξια... έχεις κάποια πρόταση; Δεν είναι θέμα φθορών αλλά υποθέτω οτι στα λεφτά που ζητάνε κάνουν και δίορθωση μέσα. Το αν χρειάζεται ή οχι δίορθωση το χρώμα πρέπει να "μπορείς" να το δεις, να ξέρεις δηλαδή για τι ψάχνεις (orange peel, αράχνες κλπ, δεν είναι το σωστό thread να ανοίξουμε το θέμα detailing!) και στο κάτω κάτω αν σε ενδιαφέρει κιόλας πράγμα που κατανοώ οτι μπορεί να μην! Και φυσικά είναι και το πόσο θέλει ο καθένας να "χτυπήσει" την εργασία που κάνει όντας κάτι σχετικά εξειδικευμένο. Απο κει και πέρα συγκεκριμένη πρόταση αυτή τη στιγμή οχι γιατί τα detailαδικα που ψωνίζω είναι ολα Αγγλία και με brexit έχουν κάνει suspend shipping πρός παντού, οπότε θέλει ψάξιμο σε άλλα μαγαζιά, Γερμανία ή Ολλανδία. Σαν ιδέα θα μπορούσες να παίξεις με 2 kit Autofinesse (paintwork + glass) που απ'οτι διαβάζω εχουν καλά αποτελέσματα. Επίσης πολύ καλά τα nanolex αλλά απ'οτι θυμάμαι οι τιμές είναι πιο πάνω, έχω καιρό να τα ψάξω για να πω την αλήθεια... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από and_64 1 1
DrNick Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν τους γνωρίζω, ψάχνοντας τους βρήκα. https://paintbull.gr/product/paintbull-diamond-jeep-suv/ Από εκεί και πέρα υπάρχουν προϊόντα της autoglym η της meguiars. Τα περνάς μετά από ένα καλό πλύσιμο και λένε ότι κρατάνε καιρό. Αυτό φαίνεται απλό και εντυπωσιακό αλλά αν το κάνω μόνος μου φοβάμαι ότι θα γίνει... https://autoglym.gr/product/polar-seal/ Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από DrNick 1
Schoumi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Antman είπε Καλορίζικο και καλοτάξιδο....Αυτά τα 10 λίτρα κατανάλωση μου έκατσαν κάπως, γτ τώρα σε αντίστοιχη διαδρομή με 1.4 ατμοσφαιρικό 20ετίας, έχω 9.5-10 στην κίνηση... Μήπως μπορείς να μου πεις αν συστήματα ασφαλείας όπως πχ αλλαγή λωρίδας, απότομο φρενάρισμα σε ποδηλάτες κλπ σου δίνουν την επιλογή απενεργοποίησης? Το lane assist βγαίνει με παρατεταμένο πάτημα dedicated κουμπιού πάνω στο τιμόνι. Είναι κάτι που ήθελα να αγαπήσω, αλλα όσες φορές ήταν ενεργό, δεν έβρισκα λόγο ύπαρξης πέρα από το να είμαι σίγουρος ότι ανάβω φλας όταν αλλάζω λωρίδα. Ίσως σε μεγάλα ταξίδια να είναι αλλιώς. Το collision detection στο οποίο υποθέτω αναφέρεσαι, έχει επιλογή για απενεργοποίηση αλλά όπως και το lane assist χρειάζεται απενεργοποίηση κάθε φορά που σβήνει η μηχανή αλλα πρέπει να γίνει μέσα από τις ρυθμίσεις. Πάνω από την κατανάλωση που είπα δεν νομίζω να δεις, πιο λογικό το βρίσκω να είναι χαμηλότερα. Επίσης έχω μόνιμα AC soooo.. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από Schoumi 1
koularasss Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Schoumi είπε Από μέσα Νοεμβρίου παρέλαβα το i20 Distinctive με τον 100αρι. Λόγο lockdown ακόμα δεν έχω μπορέσει να κάνω κάποι ταξίδι αλλά έχω κάνει κάποιες διαδρομές στην εθνική και αττική οδό. Θόρυβο μέχρι τα ~150 δεν υπήρχε, τουλάχιστον όχι κάτι ενοχλητικό και σαν οδήγηση ήταν πολύ άνετο, δεν ένιωθες ότι είσαι σε κουβά που τρέχει. Σαν κατανάλωση, εκείνη την διαδρομή το πίεσα λίγο και πρέπει να ήταν γύρω στα 7. Σε αττική οδό που το κράτησα μεταξύ 100-120, η κατανάλωση έπεσε κοντά στο 5.5. Θα μπορούσε σε μεγαλύτερη διαδρομή να πέσει περισσότερο αλλά οκ, έπρεπε να χαρώ λίγο το αμάξι :P. Σε καθημερινή διαδρομή, Κυψέλη - Γαλάτσι περίπου 4-5 κμ, κατανάλωση βγάζω κάπου στα 10. Ακόμα δεν ξέρω αν είναι επειδή δεν έχω συνηθίσει τις αλλαγές που θέλει για οικονομία, ή απλά πρέπει να το δεχτώ ότι οικονομία σε αυτή τη διαδρομή δεν θα έχω ποτέ. Τα φρένα είναι πολύ καλά και δεν πιάνουν απότομα αλλά προοδευτικά. Σε αντίθεση με το Ibiza και λοιπά, η μηχανή δεν κρεμάει κάτω από τις 1500 στροφές και φαίνεται, για τα δεδομένα τα δικά μου ( ), ότι έχει αρκετή δύναμη όταν του ζητηθεί. Για το κιβώτιο έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Αρκετά συχνά το νιώθω πολύ "μηχανικό" ιδιαίτερα στην αλλαγή από πρώτη σε δευτέρα, λες και τρίβονται μεταξύ τους. Ελπίζω με τον καιρό να γίνει περισσότερο ομαλή αυτή η αλλαγή αλλά κατά τα άλλα είναι οκ. To start/stop έχει δουλέψει σε 3 διαδρομές μόνο και δεν είμαι σίγουρος γιατί. Στην καθημερινή διαδρομή το καταλαβαίνω αν πεις ότι δεν έχει ζεσταθεί η μηχανή κτλ., αλλά σε μεγαλύτερες διαδρομές που έχω κάνει απλά γιοκ. TBD στο μέλλον γιατί. Πριν 2 μέρες έβαλα beta android 11 και τώρα πια έχω και Android Auto wireless για όσους τους ενδιαφέρει αυτό. Για όσους ακούνε ράδιο, δεν μπορώ να βρω τον Kiss για κάποιο λόγο όσες σαρώσεις και να κάνω, και η αλλαγή σταθμών στο τιμόνι είναι μεταξύ μόνο των Favourites για κάποιο λόγο. Αυτά περίπου από τα πρώτα 800 χλμ. Θα ανέβαζα και φωτογραφίες αλλά θέλει ένα καλό πλύσιμο για την ώρα! Πολύ χρήσιμες πληροφορίες καθώς το σκέφτομαι σοβαρά αλλά για την έκδοση premium. Android 11 εννοείς στο κινητό σωστά;
korakios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, Schoumi είπε Πάνω από την κατανάλωση που είπα δεν νομίζω να δεις, πιο λογικό το βρίσκω να είναι χαμηλότερα. Επίσης έχω μόνιμα AC soooo.. 10 λίτρα / 100χλμ δε δίνει ούτε το wltp . Μήπως στηρίζεσαι στο trip και όχι σε γεμίσματα ? 1
St3liosGr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, john1987 είπε Εχοντας οδηγήσει και τα δύο θα πω Kamiq. Πιο ουδετερο σχεδιαστικά αλλά πιο πρακτικο/εργονομικό αυτοκινητο με περισσότερους χώρους. Στο peugeot δε μου αρεσε η θέση οδήγησης (χαμηλά το τιμόνι σε σχέση με τον πινακα οργάνων κλπα). Με ενδιαφέρει να είμαι άνετος και ξεκούραστος ,λόγω πολλών χλμ. Και εγώ μόνο που έκατσα στο 2008 κάτι δεν μου έκανε κλικ. Ενώ είναι όμορφο ,και πιστεύω ότι θα βαρκαρει πιο πολύ σε σχέση με το καμικ
paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, St3liosGr είπε Με ενδιαφέρει να είμαι άνετος και ξεκούραστος ,λόγω πολλών χλμ. Και εγώ μόνο που έκατσα στο 2008 κάτι δεν μου έκανε κλικ. Ενώ είναι όμορφο ,και πιστεύω ότι θα βαρκαρει πιο πολύ σε σχέση με το καμικ Εάν ένιωσες άνετα στο καμικ χτυπά το 1
Shyn Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κατι τετοιο δεν θα εκανε δουλεια για κεραμικη επιστρωση ? https://www.skroutz.gr/s/18285425/Meguiar-s-Hybrid-Ceramic-Wax-768ml.html Επειδη χρησιμοποιω το Meguiar's Ultimate Wash & Wax θεωρω πως ειναι απο τις τοπ εταιρειες στον χωρο. @tsofras Ενας γνωστος γκρικ εντερπρενερ εχει βαλει μπολακια με ξυδι γυρω απο το αυτοκινητο (για τις γατες). 😁😁 Για να πω την αληθεια δεν εχω ιδεα εαν δουλευει.. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από Shyn
St3liosGr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, paylidis είπε Για τόσα χλμ πας ΦΑ ή πετρέλαιο για αρχή. Πιθανώς να συμφέρει περισσότερο βασικά το ΦΑ. Θέλεις αυτόματο; Γιατί το kamiq gtec δε βγαίνει αυτόματο... απο εκεί και πέρα εγώ είμαι οκ με το καμικ είναι ένα ουδέτερο Αμαξι (δεν το βλέπεις κ λες ουαου) αλλά τα έχει σχεδόν όλα όσα χρειάζεσαι, εργονομικό θα έλεγα κ με μια χαρά χώρους... το 2008 από την άλλη είναι θεωρητικά πιο όμορφο αλλά γούστα είναι αυτά (εμένα πχ δε μου αρέσει καθόλου το εσωτερικό του) εχεις άλλη επιλογή; Πως κατέληξες σε αυτά τα 2; Είναι κ τα δυο πετρέλαιο; Για τόσα χλμ πας ΦΑ ή πετρέλαιο για αρχή. Πιθανώς να συμφέρει περισσότερο βασικά το ΦΑ. Θέλεις αυτόματο; Γιατί το kamiq gtec δε βγαίνει αυτόματο... απο εκεί και πέρα εγώ είμαι οκ με το καμικ είναι ένα ουδέτερο Αμαξι (δεν το βλέπεις κ λες ουαου) αλλά τα έχει σχεδόν όλα όσα χρειάζεσαι, εργονομικό θα έλεγα κ με μια χαρά χώρους... το 2008 από την άλλη είναι θεωρητικά πιο όμορφο αλλά γούστα είναι αυτά (εμένα πχ δε μου αρέσει καθόλου το εσωτερικό του) εχεις άλλη επιλογή; Πως κατέληξες σε αυτά τα 2; Είναι κ τα δυο πετρέλαιο; Αναγκαστικά πετρελαίου. Η εταιρία μου το βγάζει και χρειάζομαι τον χώρο . Θεωρώ ότι το καμικ δεν θα βαρκαρει τόσο πολύ και λόγω αυτόματου θα είναι και πιο άνετο στην εθνική . Το καμικ είναι η "ambition" έκδοση Το 2008 είναι "active plus" ούτε τεμπέλη δεν έχει και γενικά είναι άδειο 5 ώρες πριν, terry308 είπε Αν θα κινείσαι από Πάτρα έως Καβάλα , δες σε φυσικό αέριο το kamiq ή golf & octavia σε χαμηλά Εκτός κι αν τα έξοδα τα πληρώνει η εταιρεία σου είναι εταιρικό καθαρά . Κινούμαι από Αθήνα και βόρεια . Η εταιρία πληρώνει και θέλει μόνο πετρέλαιο αναγκαστικά . Οι επιλογές δεν είναι και πολλές πλέον . Με φοβίζει πολύ το γεγονός ότι έχω και δύο παιδιά και το 2008 Μονκ που έκατσα μέσα να το δω κουνήθηκε αρκετά οπότε θεωρώ ότι στον δρόμο δεν θα είναι τόσο σταθερό . Το καμικ μου φαίνεται πιο σταθερό από τα δύο 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Εάν ένιωσες άνετα στο καμικ χτυπά το Έχω για δικό μου Leon 2017 facelift και μέσα είναι παρόμοια. Το βλέπω πιο σταθερό το καμικ ,έτσι μου φαίνεται τι να πω ;; Δεν το έχω οδηγήσει βέβαια!! 7 λεπτά πριν, St3liosGr είπε Αναγκαστικά πετρελαίου. Η εταιρία μου το βγάζει και χρειάζομαι τον χώρο . Θεωρώ ότι το καμικ δεν θα βαρκαρει τόσο πολύ και λόγω αυτόματου θα είναι και πιο άνετο στην εθνική . Το καμικ είναι η "ambition" έκδοση Το 2008 είναι "active plus" ούτε τεμπέλη δεν έχει και γενικά είναι άδειο είναι εταιρικό καθαρά . Κινούμαι από Αθήνα και βόρεια . Η εταιρία πληρώνει και θέλει μόνο πετρέλαιο αναγκαστικά . Οι επιλογές δεν είναι και πολλές πλέον . Με φοβίζει πολύ το γεγονός ότι έχω και δύο παιδιά και το 2008 Μονκ που έκατσα μέσα να το δω κουνήθηκε αρκετά οπότε θεωρώ ότι στον δρόμο δεν θα είναι τόσο σταθερό . Το καμικ μου φαίνεται πιο σταθερό από τα δύο Έχω για δικό μου Leon 2017 facelift και μέσα είναι παρόμοια. Το βλέπω πιο σταθερό το καμικ ,έτσι μου φαίνεται τι να πω ;; Δεν το έχω οδηγήσει βέβαια!! Το 2008 έχει air-condition ας πούμε σε αυτή την έκδοση 1
Schoumi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, koularasss είπε Πολύ χρήσιμες πληροφορίες καθώς το σκέφτομαι σοβαρά αλλά για την έκδοση premium. Android 11 εννοείς στο κινητό σωστά; Ναι ακριβώς. Αν και μου εβγάλε λίγο την πίστη για να το βάλω πρώτη φορά με Wi-Fi 19 λεπτά πριν, korakios είπε 10 λίτρα / 100χλμ δε δίνει ούτε το wltp . Μήπως στηρίζεσαι στο trip και όχι σε γεμίσματα ? Το trip θα ηταν biased υπέρ του και όχι κατά του :P. 1
and_64 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Shyn είπε Κατι τετοιο δεν θα εκανε δουλεια για κεραμικη επιστρωση ? https://www.skroutz.gr/s/18285425/Meguiar-s-Hybrid-Ceramic-Wax-768ml.html Επειδη χρησιμοποιω το Meguiar's Ultimate Wash & Wax θεωρω πως ειναι απο τις τοπ εταιρειες στον χωρο. Meguiars μεγάλη και γνωστή αλλά για μένα όχι τοπ πλέον, έχουν βγει και άλλες μάρκες που θεωρώ δουλεύουν πιο καλά και με πιο "εξειδικευμένα" προϊόντα αν μπορώ να το πω έτσι. Αυτο που δείχνεις δεν νομίζω οτι έχει την ίδια αντοχή με κεραμική επίστρωση + οτι θα φας ωρα και θέλει χέρι. Αν δεν έχει πλυθεί τέλεια το αυτοκίνητο πιθανόν να κάνεις και αράχνες με την εφαρμογή. Υπάρχουν για παρόμοια προστασία contactless λύσεις για foam gun πχ Autoglym polar seal ή Autofinesse lavish το οποίο έχω πάρει αλλά δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω στο αυτοκίνητο ακόμα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από and_64 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις