Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cloud13 είπε

Α ειχαμε ανατροπη? Οπως το αφησε νιωθω σαν τελος σεζον με cliff hanger και ανυπομονω, δωσε κανα σποιλερ ρε :P 

Το έχει πάει σε άλλο επίπεδο πλέον. Η 3η σεζόν είναι πιο συναρπαστική από ποτέ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chriskourou είπε

Το έχει πάει σε άλλο επίπεδο πλέον. Η 3η σεζόν είναι πιο συναρπαστική από ποτέ

Για τελευταίο επεισόδιο μάλλον πάμε

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Σαν την τελευταία συναυλία των πυξ-λαξ όμως 😆 . Δύσκολα τα πράγματα για τελευταίο επεισόδιο.. Το κοινό έχει πλέον απαιτήσεις

Επεξ/σία από chriskourou
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για να λέει «Υπομονή κανα 2 εβδομάδες»
2 εβδομάδες σημαίνει σίγουρα ετοιμοπαράδοτο,
σημαίνει και εκτελωνισμός ή κάποια ανταλλαγή πχ;

Σασπένς. Πάμε για Όσκαρ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Με τον πωλητή της Σέατ έχετε γίνει οικογενειακοί φίλοι πλέον; Κάνατε μαζί Χριστούγεννα;

Ποιον πωλητη... Με τον διευθυντη πωλησεων Δυτικης Ευρωπης μιλαει πλεον απευθειας.

@tsofras ουτε το breaking bad τετοιες ανατροπες, ενα φορουμ ολοκληρο κρεμεται απο τα χειλη σου ρε γιγαντα!

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Με τον πωλητή της Σέατ έχετε γίνει οικογενειακοί φίλοι πλέον; Κάνατε μαζί Χριστούγεννα;

Όταν έρθει η στιγμή να σας αναλύσω την ιστορία θα σας πώ και για αυτό.

Το μόνο που έχω να πώ είναι ότι ο συγκεκριμένος πωλητής  , είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος , άλλος στη θέση του θα με είχε διαολοστείλει , εδώ τον είχα ζαλίσει με τον εξοπλισμό του νέου FR την πρώτη φορά , αλλάξαμε 2 παραγγελίες , εγκρίσεις δανείου και τελικά τα ακύρωσα και όχι απλά δεν δυσανασχέτησε , με κέρδισε με την συμπεριφορά του και έκλεισα το Ibiza.

Πέρασα τόσους πωλητές , είναι ο μόνος που με κέρδισε (με είχε κερδίσει και ο πωλητής στη Citroen αλλά τελικά μου βγήκε αναξιόπιστος που πήγε να με κοροϊδέψει με το C3 Aircross)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλά όλα αυτά αλλά έκπτωση καλή έχουμε; αυτό μετράει

του έχεις και 2 αυτοκίνητα πάρει

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 1
Δημοσ.

Το τοπικ αυτό έχει συνεισφέρει κοντά 500 χιλιάρικα στο ΑΕΠ, έχει τζιραρει αλλά τόσα από πωλήσεις, ανταλλαγές και δεν ξέρω και γω τι άλλο στο παρα πέντε ο ιδρυτής αποφάσισε να κλείσει τα χαρτιά του..... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

OK συμβιβαζόμαστε με το τελευταίο επεισόδιο 

Θα περιμένουμε με αγωνία τον καινούριο κύκλο κατά το καλοκαίρι του 21 ;)

Δημοσ.

Παιδιά, δε θέλω να σας το χαλάσω την έκπληξη, αλλά θα το κάνω το spoiler, γιατί βλέπω ότι δεν κρατιέστε. Ο @tsofras μίλησε μαζί μου και τελικά αποφάσισε να πάρει ...... (internet shutdown)

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, KoreanW είπε

καλά όλα αυτά αλλά έκπτωση καλή έχουμε; αυτό μετράει

του έχεις και 2 αυτοκίνητα πάρει

Δεν έχω πάει σε άλλον είναι η αλήθεια αλλά σύμφωνα με κάποια δεδομένα που έχω συλλέξει νομίζω ότι η τιμή είναι αρκετά καλή

• Like 2
Δημοσ.
5 minutes ago, tsofras said:

Δεν έχω πάει σε άλλον είναι η αλήθεια αλλά σύμφωνα με κάποια δεδομένα που έχω συλλέξει νομίζω ότι η τιμή είναι αρκετά καλή

χρώμα είναι από αυτά που είπαμε;
σου είχα πει κ για τα χρώμια στα παράθυρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...