terry308 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, tsofras είπε Υπομονή κανα 2 εβδομάδες Μαζί σου σε όλα 🤐😉👍 2
chriskourou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, cloud13 είπε Α ειχαμε ανατροπη? Οπως το αφησε νιωθω σαν τελος σεζον με cliff hanger και ανυπομονω, δωσε κανα σποιλερ ρε Το έχει πάει σε άλλο επίπεδο πλέον. Η 3η σεζόν είναι πιο συναρπαστική από ποτέ
tsofras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, chriskourou είπε Το έχει πάει σε άλλο επίπεδο πλέον. Η 3η σεζόν είναι πιο συναρπαστική από ποτέ Για τελευταίο επεισόδιο μάλλον πάμε 1
chriskourou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Για τελευταίο επεισόδιο μάλλον πάμε Σαν την τελευταία συναυλία των πυξ-λαξ όμως 😆 . Δύσκολα τα πράγματα για τελευταίο επεισόδιο.. Το κοινό έχει πλέον απαιτήσεις Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από chriskourou 1
KoreanW Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Για να λέει «Υπομονή κανα 2 εβδομάδες» 2 εβδομάδες σημαίνει σίγουρα ετοιμοπαράδοτο, σημαίνει και εκτελωνισμός ή κάποια ανταλλαγή πχ; Σασπένς. Πάμε για Όσκαρ.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Με τον πωλητή της Σέατ έχετε γίνει οικογενειακοί φίλοι πλέον; Κάνατε μαζί Χριστούγεννα; 1
ritualistic Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Με τον πωλητή της Σέατ έχετε γίνει οικογενειακοί φίλοι πλέον; Κάνατε μαζί Χριστούγεννα; Ποιον πωλητη... Με τον διευθυντη πωλησεων Δυτικης Ευρωπης μιλαει πλεον απευθειας. @tsofras ουτε το breaking bad τετοιες ανατροπες, ενα φορουμ ολοκληρο κρεμεται απο τα χειλη σου ρε γιγαντα! 1
tsofras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Με τον πωλητή της Σέατ έχετε γίνει οικογενειακοί φίλοι πλέον; Κάνατε μαζί Χριστούγεννα; Όταν έρθει η στιγμή να σας αναλύσω την ιστορία θα σας πώ και για αυτό. Το μόνο που έχω να πώ είναι ότι ο συγκεκριμένος πωλητής , είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος , άλλος στη θέση του θα με είχε διαολοστείλει , εδώ τον είχα ζαλίσει με τον εξοπλισμό του νέου FR την πρώτη φορά , αλλάξαμε 2 παραγγελίες , εγκρίσεις δανείου και τελικά τα ακύρωσα και όχι απλά δεν δυσανασχέτησε , με κέρδισε με την συμπεριφορά του και έκλεισα το Ibiza. Πέρασα τόσους πωλητές , είναι ο μόνος που με κέρδισε (με είχε κερδίσει και ο πωλητής στη Citroen αλλά τελικά μου βγήκε αναξιόπιστος που πήγε να με κοροϊδέψει με το C3 Aircross) 3
KoreanW Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλά όλα αυτά αλλά έκπτωση καλή έχουμε; αυτό μετράει του έχεις και 2 αυτοκίνητα πάρει Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από KoreanW 1
koeltzakoatl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Το τοπικ αυτό έχει συνεισφέρει κοντά 500 χιλιάρικα στο ΑΕΠ, έχει τζιραρει αλλά τόσα από πωλήσεις, ανταλλαγές και δεν ξέρω και γω τι άλλο στο παρα πέντε ο ιδρυτής αποφάσισε να κλείσει τα χαρτιά του.....
argimeg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Για τελευταίο επεισόδιο μάλλον πάμε OK συμβιβαζόμαστε με το τελευταίο επεισόδιο Θα περιμένουμε με αγωνία τον καινούριο κύκλο κατά το καλοκαίρι του 21
Astreos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά, δε θέλω να σας το χαλάσω την έκπληξη, αλλά θα το κάνω το spoiler, γιατί βλέπω ότι δεν κρατιέστε. Ο @tsofras μίλησε μαζί μου και τελικά αποφάσισε να πάρει ...... (internet shutdown)
tsofras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, KoreanW είπε καλά όλα αυτά αλλά έκπτωση καλή έχουμε; αυτό μετράει του έχεις και 2 αυτοκίνητα πάρει Δεν έχω πάει σε άλλον είναι η αλήθεια αλλά σύμφωνα με κάποια δεδομένα που έχω συλλέξει νομίζω ότι η τιμή είναι αρκετά καλή 2
KoreanW Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 5 minutes ago, tsofras said: Δεν έχω πάει σε άλλον είναι η αλήθεια αλλά σύμφωνα με κάποια δεδομένα που έχω συλλέξει νομίζω ότι η τιμή είναι αρκετά καλή χρώμα είναι από αυτά που είπαμε; σου είχα πει κ για τα χρώμια στα παράθυρα
tsofras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, KoreanW είπε χρώμα είναι από αυτά που είπαμε; σου είχα πει κ για τα χρώμια στα παράθυρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις