KoreanW Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Ο Θωμάς είναι ικανός να τους έδωσε σήμερα το Ibiza για ανταλλαγή και αύριο να τους κυνηγάει να του το δώσουν πίσω. Θωμάς ή Παναγιώτης; 1
chriskourou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Εγώ πάντως όταν δε μιλάω, είμαι πολύ ενθουσιασμένος με κάτι και δε θέλω να το γρουσουζέψω.. Μυρίζει cupra η δουλειά...
KoreanW Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Πέρα από την πλάκα η πιο συνετή στάση είναι να συγκρατηθεί.
nullindex Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Christos Vvs είπε Μαζί με το Intense Blue, τα καλύτερα χρώματα!!!! Με το καλό φίλε!! Προσωπικά περιμένω να δω και το N Line!! Σου έκανα δώρο τα χαρτιά? Να σου πω την αλήθεια, το Intense Blue που το είχε στην έκθεση δεν μου άρεσε τελικά. Ενώ στο site φαίνεται ωραίο, από κοντά μου φάνηκε οτι δεν του πήγαινε. Όχι τα χαρτιά, δώρο ήταν έκπτωση σε συνεργείο, ανταλλακτικά, φιμέ, κάποια χρόνια οδική κλπ τέτοια. 1
tsofras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, chriskourou είπε Εγώ πάντως όταν δε μιλάω, είμαι πολύ ενθουσιασμένος με κάτι και δε θέλω να το γρουσουζέψω.. Μυρίζει cupra η δουλειά... Μην έχετε τόσο high expectations Απλά δεν λέω κάτι για να μην αλλάξω γνώμη , επηρεαστώ κτλ Υπομονή κανα 2 εβδομάδες 7 ώρες πριν, Grim Ripper είπε @tsofras Τελικά TD με το Civic έκανες; Φωτογραφίες δεν έβαλες, αν όχι ακόμα τότε να βάλεις αφού κάνεις και προφανώς να γράψεις και την εντύπωση σου. Για το Civic με πήραν εχθές τηλέφωνο για ραντεβού και τους είπα ευχαριστώ βρήκα άλλο τελικά 6 ώρες πριν, KoreanW είπε Ο Θωμάς είναι ικανός να τους έδωσε σήμερα το Ibiza για ανταλλαγή και αύριο να τους κυνηγάει να του το δώσουν πίσω. Θωμάς ή Παναγιώτης; Ταυτίστηκα , Θεούλης ο μικρός να τον πάρω μαζί στις αντιπροσωπείες 5 ώρες πριν, KoreanW είπε Πέρα από την πλάκα η πιο συνετή στάση είναι να συγκρατηθεί. Να πάτε σε άλλο ποστ για συνετές αποφάσεις Κύριε 3
Papakaliati Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, tsofras είπε no spoilers Δεν πειράζει tsofras, μπορείς εύκολα να βάλεις aftermarket spoiler! Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από Papakaliati
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Ριχνω ενα δεκαρικο σε buyback του παλιου του leon 😅 3 1
cloud13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Α ειχαμε ανατροπη? Οπως το αφησε νιωθω σαν τελος σεζον με cliff hanger και ανυπομονω, δωσε κανα σποιλερ ρε 2
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, cloud13 είπε Α ειχαμε ανατροπη? Οπως το αφησε νιωθω σαν τελος σεζον με cliff hanger και ανυπομονω, δωσε κανα σποιλερ ρε Ναι γιατι έχει κανει κοιλια το νήμα και ειχε πεσει η ακροαματικότητα (και εγω το εκοψα τελευταία - μαζι με τις αγριες μελισσες 😂 )
poihths Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 παιδιά μην το ψάχνετε, με ενημέρωσε ότι πήρε ποδήλατο 😄
Grim Ripper Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, tsofras είπε Για το Civic με πήραν εχθές τηλέφωνο για ραντεβού και τους είπα ευχαριστώ βρήκα άλλο τελικά Μας το χαλάς να πούμε, είπες να έχεις και από αυτό μια άποψη και τελικά το άφησες. Άντε να δούμε τι θα μας δείξει η νέα season του θέματος, σε 2 εβδομάδες είπες θα ξεκινήσει; 😛
tsofras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Μας το χαλάς να πούμε, είπες να έχεις και από αυτό μια άποψη και τελικά το άφησες. Άντε να δούμε τι θα μας δείξει η νέα season του θέματος, σε 2 εβδομάδες είπες θα ξεκινήσει; 😛 Μάλλον ναι Εκτός αν μείνει απο budget το κανάλι και ακυρωθεί 🤣
tsofras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, paylidis είπε Ριχνω ενα δεκαρικο σε buyback του παλιου του leon 😅 επειδή το προσπέρασα δεκάρικο σε χιλιάδες ?
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, tsofras είπε επειδή το προσπέρασα δεκάρικο σε χιλιάδες ? Όχι ρε συ αν είχα δεκάρικο σε χιλιάδες για χάλασμα θα άνοιγα θέμα «Αγορά σκάφους - ιδέες προτάσεις» 😂😂😂
KoreanW Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μήπως προέκυψε κανένα από το προηγούμενο μοντέλο στην αντιπροσωπεία, είτε στοκαρισμένο αμεταχείριστο είτε μεταχειρισμένο/test drive κλπ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις