Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, tsofras είπε

Επειδή είμαι ξάπλα από κινητό τώρα μου είναι λίγο δύσκολο να κοιτάξω να σου πω αναλυτικά, τις βασικές δεν τις κοιτάγα ποτέ

Μπορώ όμως να σου πω ότι το Leon 5f 1.8 180 DSG με ακριβώς τον ίδιο εξοπλισμό εκτός από την εσωτερική λεντοταινια που θα έβαζα εγώ και χωρίς πολλαπλών συνδέσμων ανάρτηση είχε ακριβώς 24500€ με το κλειδί στο χέρι και τώρα 28000€ βγάζοντας την λεντοταινια

Αν αφήσουμε στην άκρη το mild hybrid ως τεχνολογία και αφαιρέσουμε τα 1000€ που κάνει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων τότε πάμε στις 3500€ διαφορά για χειρότερο κινητήρα και ανάρτηση αλλά με τα νέα συστήματα ασφαλείας

Ποιοτικά το έχουν πει αρκετοί και το λέω και εγώ ότι το προηγούμενο ήταν ανώτερο ( τουλάχιστον στα πλαστικά στο εσωτερικό, εμένα 7 χρονών αμάξι δεν έκανε κιχ)

Οπότε δεν θεωρώ ότι έχουμε γίνει πιο απαιτητικοί , όλα τα μοντέλα που είδα θεωρώ ότι έχουν αρπάξει περίπου 2000€ επάνω λόγω των υποχρεωτικών συστημάτων ασφαλείας.

Που προφανώς είμαι υπέρ αλλά δεν παύει να είναι μεγάλη διαφορά ενώ μικραίνουν οι κινητήρες σε χωριτικοτητα και δύναμη

οκ βρήκαμε θέμα όταν θα σου έρθει το Leon

Επεξ/σία από poihths
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, merkon είπε

Διακρινω την ιδια αναποφασιστικοτητα οπως ακριβως και με τα αυτοκινητα; 😂

Δλδ ειλικρινά περίμενες κάτι διαφορετικο? 🤣

17 λεπτά πριν, h3342 είπε

Παιδιά εγώ προσωπικά δεν έχω σκοπό για αγορά καινουριου αμαξιού αφού κάνω λίγα χιλιόμετρα και το jazzaki κρατιέται ακόμα,τα οικονομικά πάνε κάθε χρόνο και χειρότερα οπότε δεν το ρισκάρω να δώσω ένα παλιό αξιόπιστο αμάξι Γιανα πάρω ένα καινούριο και να έχω άγχος για δόσεις και μην πάθει τπτ κτλπ

αν και όταν χτυπα ξύλο χρειαστεί να πάρω , θα πάρω προσφορές από σχεδόν όλες τις αντιπροσωπείες και θα κοιτάξω την πιο συμφέρουσα την δεδομένη χρονική στιγμή.

παντως δεν ξέρω γιατί κανεις σας δεν προτιμάει τα Μazda.

επειδή δεν έχουν Τούρμπο φανταζομαι και λίγο τσιμπημένες τιμές.

εγω πάντως θα τα είχα ψηλά στην λίστα μου αφού εκτός ότι είναι made in Japan  στοιχείο  πολύ θετικό,

και πανέμορφα και αξιόπιστα τα ατμοσφαιρικά σύνολα τους δείχνουν ότι πρέπει γ τους Έλληνες π συνήθως κρατάνε ένα αμάξι πολλά χρόνια.

θα πρότεινα κ εγώ στον τσοφρα

να μην δώσει 29 χιλιαρικα όχι μόνο για το leon

αλλά γ κανένα αμάξι αν δεν το χρειάζεται πολυ

μακάρι όμως αν έχει την άνεση όπως και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα να το αγορασει,κουμάντο στην τσέπη του δεν θα κάνω,

εγω χαίρομαι πραγματικά οποιος καταφέρνει και κάνει το όνειρο του πραγματικότητα , καθένας π αγοράζει ένα καινούριο αμάξι μου φεύγει και εμένα  το θέλω να αγοράσω ένα αμάξι!

Είναι αρκετά ακριβά τα mazda είναι η αλήθεια και χωρίς τούρμπο με δίλιτρο κινητήρα δεν βλέπω μέλλον στην Ελλάδα.

Αν είχε τούρμπο και λίγο μεγαλύτερο Πορτ μπαγκαζ στο 3αρι που είναι κούκλα εγώ θα έλεγα ναι

8 λεπτά πριν, poihths είπε

οκ βρήκαμε θέμα όταν θα σου έρθει το Leon

Τι θέλει να πει ο ποιητής?

18 λεπτά πριν, gleft είπε

για το λεον που σε ενδιαφέρει, διαβασα στην εκθεση που μας στελνει η IHS Markit στην εταιρεια, οτι οι ισπανοι εριξαν σε 2 τις βαρδιες στο εργοστάσιο και υπολογίζουν να αναπληρώσουν τα κενα παραγωγής στο τελευταιο τριμηνο του 21. Αρα η αναμονή αυτή, δεδομένης της αυξησης της ζητησης μετα τον ιο μαλλον θα οδηγησει και σε αλλες αυξησεις τιμων

Και μου πέταξε κάτι ο πωλητής ότι θα κλειδώσουμε την τιμή με την παραγγελία γιατί μπορεί να αυξηθεί και άλλο , και σκέφτηκα οκ τα κλασσικά που λένε όλοι

Πόσο θα κοστίσει το άτιμο ?

Αχ κάποτε λέγαμε ένα σεατακι έχω ή ένα peugeot 2 , πάνε και αυτά....

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δλδ ειλικρινά περίμενες κάτι διαφορετικο? 🤣

Είναι αρκετά ακριβά τα mazda είναι η αλήθεια και χωρίς τούρμπο με δίλιτρο κινητήρα δεν βλέπω μέλλον στην Ελλάδα.

Αν είχε τούρμπο και λίγο μεγαλύτερο Πορτ μπαγκαζ στο 3αρι που είναι κούκλα εγώ θα έλεγα ναι

Τι θέλει να πει ο ποιητής?

Και μου πέταξε κάτι ο πωλητής ότι θα κλειδώσουμε την τιμή με την παραγγελία γιατί μπορεί να αυξηθεί και άλλο , και σκέφτηκα οκ τα κλασσικά που λένε όλοι

Πόσο θα κοστίσει το άτιμο ?

Αχ κάποτε λέγαμε ένα σεατακι έχω ή ένα peugeot 2 , πάνε και αυτά....

ότι θα συζητάμε το νέο σου σπίτι όταν θα είσαι αυτάρκης με το αυτοκίνητο :-D

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tsofras είπε

Καλημέρες

Λέτε το παρακάτω να σώσει απο τις γάτες το καπό ?

https://www.tools4all.gr/eshop/synergeio-autokinito/exartimata-synergeiou/prostateutiko-magnitiko-kalymma-kapo/

Λενε για ξυδι οτι τις διωχνει. Ριξε λιγο κατω στο πατωμα ή μια πετσετα με ξυδι εκει κοντα.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Λενε για ξυδι οτι τις διωχνει. Ριξε λιγο κατω στο πατωμα ή μια πετσετα με ξυδι εκει κοντα.

Ααα ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και αυτό , μου είχαν προτείνει και πιπέρι εδω μέσα αλλά δεν το δοκίμασα για να είμαι ειλικρινείς.

Μόλις γύρισα και απο την φυσικοθεραπεία (κάνω και κανα χιλιόμετρο έτσι) , δεν υπονοώ κάτι απλά το αναφέρω ,

τούμπανο το Ιμπιζάκι (αλλά για εμένα δεν είναι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, chriskourou είπε

"Αγορά νέου σπιτιού - ιδέες προτάσεις" 

Χεχε , δεν νομίζω ότι θα ανοίξω τέτοιο τοπικ γιατί γνωρίζω ακριβώς τι θέλω απο το σπίτι και συγκεκριμένη περίμετρο σε περιοχή και μόνο νεόδμητο . Οπότε είναι απλό όταν με το καλό το πάρω απόφαση.

Περιμένω και 2 που χτίζονται να δώ πως θα καταλήξουν .

Απλά αν το κάνω έτσι σύντομα θα πάω σε δάνειο και δεν θέλω να πληρώσω κερατιάτικα 30κ+ στην τράπεζα αφού δεν με βιάζει κάποιος να φύγω απο εδώ.

Στα του θέματος

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/28798696-ford-focus

Αυτό το κοίταγα πριν αγοράσω το 2008

Τους παρακάλαγα να μου το φέρουν να το δώ γιατί ήθελα να το αγοράσω. Το είχαν 23.500 με 5.000χλμ

Τώρα το πήγαν 21.500 με 10.000χλμ , είτε test drive το είχαν είτε για εξωτερικές δουλειές

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

Χεχε , δεν νομίζω ότι θα ανοίξω τέτοιο τοπικ γιατί γνωρίζω ακριβώς τι θέλω απο το σπίτι και συγκεκριμένη περίμετρο σε περιοχή και μόνο νεόδμητο . Οπότε είναι απλό όταν με το καλό το πάρω απόφαση.

Περιμένω και 2 που χτίζονται να δώ πως θα καταλήξουν .

Απλά αν το κάνω έτσι σύντομα θα πάω σε δάνειο και δεν θέλω να πληρώσω κερατιάτικα 30κ+ στην τράπεζα αφού δεν με βιάζει κάποιος να φύγω απο εδώ.

Στα του θέματος

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/28798696-ford-focus

Αυτό το κοίταγα πριν αγοράσω το 2008

Τους παρακάλαγα να μου το φέρουν να το δώ γιατί ήθελα να το αγοράσω. Το είχαν 23.500 με 5.000χλμ

Τώρα το πήγαν 21.500 με 10.000χλμ , είτε test drive το είχαν είτε για εξωτερικές δουλειές

Αν πάντως ανοίξεις τέτοιο topic, είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε!

Στα του θέματος (ωραίο και το focus) πάλι αν και είπα ότι θα στο στείλω, δες εδώ ένα αμάξι..

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/34280283-mercedes-benz-a-200

• Like 3
Δημοσ.

Ωπα ωπα.

παπαγαλους και ποτάμια ακούω. Για Χαλάνδρι σε κόβω.

λοιπον μην κάνετε λάθη με τα σπίτια. Παλιά τα έφτιαχναν αλλιώς και τις μπαλκονάρες που είχαν δεν τις βρίσκεις πουθενά πλέον. Τα σπίτια δεν είναι αμάξια.

στο αμάξι πλέον: μην ξοδέψεις ξανά ακόμα. Περίμενε. Ήδη έχεις χάσει λεφτά όποτε να περιμένεις και άλλο δε κάνει διαφορά. Στο λέμε πολύ. Δεν κανείς χιλιόμετρα. Διασκεδαστική η παρορμητικότητα σου αλλά να βάζουμε και λογική οι υπόλοιποι όπως θα βάζαμε και στον εαυτό μας. Μόλις πως ταξίδι με το ιμπιζα τοτε θα δεις τι να κανείς 

• Thanks 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Στα του θέματος (ωραίο και το focus) πάλι αν και είπα ότι θα στο στείλω, δες εδώ ένα αμάξι..

Φοβερό το συγκεκριμένο.

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Δεν χωράει στο γκαράζ ;)  δεν εχει ηλιοροφη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Φοβερό το συγκεκριμένο.

Τέρμα φτηνα το δίνει... Καινούργιο 38.000 κάνει μόνο με τον κινητήρα, 43.000 με το βγαζει το configuration, τι φαση...

4 λεπτά πριν, terry308 είπε

Δεν χωράει στο γκαράζ ;)  δεν εχει ηλιοροφη 

Ποσό μικρο γκαράζ έχεις δηλαδή και δεν χώρα η A class? A ειναι η λιμουζινα, τωρα το ειδα.

Επεξ/σία από Papakaliati
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Τέρμα φτηνα το δίνει... Καινούργιο 38.000 κάνει μόνο με τον κινητήρα, 43.000 με το βγαζει το configuration, τι φαση...

Ποσό μικρο γκαράζ έχεις δηλαδή και δεν χώρα η A class?

Και εγώ πριν πατήσω τις φώτο του εσωτερικού περίμενα να δω τις μικρές οθόνες και αυτό έχει τα πάντα μέσα! 

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, dstilio είπε

Ωπα ωπα.

παπαγαλους και ποτάμια ακούω. Για Χαλάνδρι σε κόβω.

λοιπον μην κάνετε λάθη με τα σπίτια. Παλιά τα έφτιαχναν αλλιώς και τις μπαλκονάρες που είχαν δεν τις βρίσκεις πουθενά πλέον. Τα σπίτια δεν είναι αμάξια.

στο αμάξι πλέον: μην ξοδέψεις ξανά ακόμα. Περίμενε. Ήδη έχεις χάσει λεφτά όποτε να περιμένεις και άλλο δε κάνει διαφορά. Στο λέμε πολύ. Δεν κανείς χιλιόμετρα. Διασκεδαστική η παρορμητικότητα σου αλλά να βάζουμε και λογική οι υπόλοιποι όπως θα βάζαμε και στον εαυτό μας. Μόλις πως ταξίδι με το ιμπιζα τοτε θα δεις τι να κανείς 

Παλαιό Φάληρο είμαι

Εντάξει το θέμα του σπιτιού τελείωσε ευτυχώς γρήγορα μετά από  άλλη μία συζήτηση με την γυναίκα.

Ξαναγυρίσαμε στην απόφαση που είχαμε πάρει πριν 2 χρόνια και για αυτό τελικά κάναμε ανακαίνιση.

Πέτυχα ξαφνικά την πολυκατοικία που έλεγα ότι θα χτιστεί στο σημείο που μου αρέσει.

2ος όροφος , οροφοδιαμέρισμα 105τ.μ. 280.000ε

Αν έδινα το δικό μου 190.000ε (τυχαία τιμή είχα βρεί πριν 2 χρόνια να το δώσω 180.000ε μέσα σε μία εβδομάδα πριν του κάνω ανακαίνιση) , τότε μιλάμε για 90.000ε δάνειο

Σε 15 χρόνια αυτό μεταφράζεται σε 800ε δόση και 145.000ε τελική τιμή με τόκους

Οπότε άγχος και αβεβαιότητα με μικρότερη ποιότητα ζωής για ένα μεγάλο σπίτι που σε περίπου 10 χρόνια θα έχουν μεγαλώσει τα παιδιά και μάλλον δεν θα χρειάζεται.

Θεωρούμε με την γυναίκα μου πιο σοφή επιλογή να μείνουμε εδώ άλλα 10-12 χρόνια που τα παιδιά θα έχουν μεγαλώσει , να κάνουμε την κάβα μας χωρίς άγχος και αν είμαστε καλά να πάρουμε τότε ένα μικρότερο σπίτι που θα είναι φθηνότερο και θα έχει λιγότερα έξοδα με ότι έχουμε κάνει κάβα + την πώληση του δικού μας.

Οπότε Ferrari σου έρχομαι :D

Πλάκα κάνω , άσχετα με όλα τα παραπάνω 30.000ε για αμάξι αποφάσισα να μην δώσω

Δεν υπόσχομαι όμως ότι δεν θα δώσω κάπου κοντά στο 20ρικο

Το πότε θα δείξει , μπορεί σε έναν χρόνο , μπορεί και αύριο

5 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Ποσό μικρο γκαράζ έχεις δηλαδή και δεν χώρα η A class? A ειναι η λιμουζινα, τωρα το ειδα.

Μωρέ στο γκαράζ χωράει παρκιγκ που θα βρίσκω

Μα καλά δεν έχει xenon στα 36.000ε ?

Επίσης τι βρομύλος 340χλμ και μεσα στη μπίχλα το πατάκι έλεος δλδ

Να ρε τι θα πάρω με έσωσε πάλι στο insomnia

• Like 3
Δημοσ.

Άρχοντας: Το αποφάσισα, δε δίνω 30Κ για αμάξι τώρα.

Άρχοντας αύριο: Καλά κατα τύχη πέρασα έξω απο τη Σέατ και μου έδωσε προσφορά τα πάντα όλα μέσα, 15" οθόνη, ενσωματωμένο Cosmote TV, 300 άλογα, DSG, αυτόματη οδήγηση, έναν Ισπανό μέσα να μου κάνει ιδιαίτερα στην προφορά, 40Κ, αύριο το κλείνω, πωλείται Ibiza με 600χλμ, C3, σύζυγος, σκύλος και 10 φέτες τυρί για τόστ που πήρα χθες.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...