tasoskont Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, tsofras είπε ? Χαίρομαι που σου κρατήσαμε παρέα όσο μας φύλαγες φίλε μου. Ελπίζω τουλάχιστον να μην μας διαβάζεις ως παραμύθι στα παιδιά σου 1)Ασπρο 2)Μπορντό 3)Μαύρο 1
tsofras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορώ να πώ ότι μου αρέσει το άσπρο (και θα είναι και ομορφότερο λόγω της διχρωμίας με την ηλιοροφή) έχει και τα καλά του άσπρου Μάλλον θα παίξω ανάμεσα σε μπλε - άσπρο Θα δω μία πάλι σήμερα και το ανθρακί που το έχει , γιατί την προηγούμενη φορά για να μην βάλλω τα κλάματα με έπεισα ότι είναι ξέρασμα Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2021 από tsofras 2
terry308 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Μάλλον θα παίξω ανάμεσα σε μπλε - άσπρο +1 ή desire red + μαύρη ηλιοροφή 1
paylidis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, tsofras είπε Μπορώ να πώ ότι μου αρέσει το άσπρο (και θα είναι και ομορφότερο λόγω της διχρωμίας με την ηλιοροφή) έχει και τα καλά του άσπρου Μάλλον θα παίξω ανάμεσα σε μπλε - άσπρο Θα δω μία πάλι σήμερα και το ανθρακί που το έχει , γιατί την προηγούμενη φορά για να μην βάλλω τα κλάματα με έπεισα ότι είναι ξέρασμα ξεκαθαρα ασπρο, ειδικα εαν ειναι το "περλε" του γκρουπ 2
tsofras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έλα μου ξαναγέμισαν reactions (Μηδενίζουν σε κάποια ώρα? τι φάση ? ) Edit : Τα ξόδεψα ήδη Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2021 από tsofras 1
tsofras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Με κόβω για άσπρο https://www.seatcupra.net/2020/07/29/seat-leon-2020-review/
cloud13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Eγω ψηφιζω μπορντο κεραμυδι Θωμα!! Update πηγα στη Llumar (πλεον 108 χλμ το κοντερ σε 500 πουλαω αν ημουν καποιος ). Δεν εκανα κατι ακομα μου ειπε οτι συμβαινει παντου αυτο και θα μειωθει οσο περναει ο καιρος αλλα ΔΕΝ θα φυγει εντελως ποτε. Η κεραμεικη μεμβρανη παει 100 ευρω, οποτε θα του δωσω κανα μηνα να δω πως θα ειναι και αναλογως μπορει να παω να τη βαλω να μην εχω το βραχνα αυτο να ειναι αψογο. ps εξοικειωνομαι υπερβολικα γρηγορα με το αμαξι κανω και τις τσαχπινιες μου και τις μανουβριτσες μου μεγαλο πραγμα η καμερα πισω τελικα και οι περιμετρικοι αισθητηρες!
KoreanW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 tsofras πάρε το χρόνο σου ήρεμα μην την πατήσουμε στο χρώμα τώρα, ε; 😊
tsofras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, cloud13 είπε Eγω ψηφιζω μπορντο κεραμυδι Θωμα!! Update πηγα στη Llumar (πλεον 108 χλμ το κοντερ σε 500 πουλαω αν ημουν καποιος ). Δεν εκανα κατι ακομα μου ειπε οτι συμβαινει παντου αυτο και θα μειωθει οσο περναει ο καιρος αλλα ΔΕΝ θα φυγει εντελως ποτε. Η κεραμεικη μεμβρανη παει 100 ευρω, οποτε θα του δωσω κανα μηνα να δω πως θα ειναι και αναλογως μπορει να παω να τη βαλω να μην εχω το βραχνα αυτο να ειναι αψογο. ps εξοικειωνομαι υπερβολικα γρηγορα με το αμαξι κανω και τις τσαχπινιες μου και τις μανουβριτσες μου μεγαλο πραγμα η καμερα πισω τελικα και οι περιμετρικοι αισθητηρες! ε οκ ρε μαν όντως για 100ε πήγαινε αν δεν φτιάξει να το αλλάξεις Μόλις τώρα, KoreanW είπε tsofras πάρε το χρόνο σου ήρεμα μην την πατήσουμε στο χρώμα τώρα, ε; 😊 Το πόσο βλάκας είμαι το ξέρω. Πιστεύω ότι δεν θα το πούλαγα όμως απλά για να αλλάξω χρώμα , θα το έκανα wrap , plasti dip , νερομπογιά αλλά οκ είπαμε 1
paylidis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, cloud13 είπε Η κεραμεικη μεμβρανη παει 100 ευρω Ενημερωτικα γυρω στα 170-180 εδωσα για όλο το αμαξι νανοκεραμική, αν και προσωπικα θεωρω οτι δε θα χρειαστεις αλλαγη 1
cloud13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε ε οκ ρε μαν όντως για 100ε πήγαινε αν δεν φτιάξει να το αλλάξεις Απλα μου κανει κακη εντυπωση αν ειναι τοσο συνηθες αυτο γιατι ν αμην προειδοποιηθω η να πω βαλε εξαρχης την καλη νε ξεμπερδευω. Προφανως το 100αρι δε θα το λυπηθω εδω το δωσα για γυαλιστικα, πετσετες και πυροσβεστηρα
Christos Vvs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 29 λεπτά πριν, tsofras είπε Μπορώ να πώ ότι μου αρέσει το άσπρο (και θα είναι και ομορφότερο λόγω της διχρωμίας με την ηλιοροφή) έχει και τα καλά του άσπρου Μάλλον θα παίξω ανάμεσα σε μπλε - άσπρο Θα δω μία πάλι σήμερα και το ανθρακί που το έχει , γιατί την προηγούμενη φορά για να μην βάλλω τα κλάματα με έπεισα ότι είναι ξέρασμα Προσωπικά θα έλεγα magnetic tech, nevada white & mystery blue (η σειρά τυχαία)... Ωστόσο μπήκα τώρα στο site και παρατήρησα ότι έχουν προσθέσει άλλα 2 καινούργια χρώματα: 1) Urban Silver & 2) Magnetic Tech Matt. Ρίξε μια ματιά και σε αυτά αν θέλεις! 1
cloud13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, paylidis είπε Ενημερωτικα γυρω στα 170-180 εδωσα για όλο το αμαξι νανοκεραμική, αν και προσωπικα θεωρω οτι δε θα χρειαστεις αλλαγη το ειχα στο νου μου αν τυχον και παω για τηβ αλλαγη να δω ποσο παει ενα γυρο ολο αυτο αρα συμφερει ολικη φαση ε
terry308 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, paylidis είπε ξεκαθαρα ασπρο, ειδικα εαν ειναι το "περλε" του γκρουπ 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Με κόβω για άσπρο https://www.seatcupra.net/2020/07/29/seat-leon-2020-review/ Έαν όντως είναι αυτό το λευκό του ομίλου , πιστεύω οτι θα το αξίζει ... όσο το έχω δει σε audi .. απλά λευκό είναι τα περισσοτερα ... κι ειδικά leasing ... πες τη γυναίκα να σε πει την αποψη της (μπήκα κι εγω στη θέση σου και μπερδεύομαι με τα χρώματα) Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2021 από terry308
Προτεινόμενες αναρτήσεις