Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, james_ είπε

Θα πω πάλι εγώ. Έχουμε φτάσει να βγαίνει το ibiza 18κ. Και δεν έχει να κάνει με τη μάρκα αλλά ότι ένα μικρό αυτοκίνητο κάνει 18κ

Το χειρότερο είναι οτι σου διαφημίζουν τα δισκόφρενα πίσω για εξοπλισμό!! (δεν θα μιλήσω για ημιακαμπτους και πολλαπλών συνδέσμων) 

• Like 2
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, and_64 είπε

Το χειρότερο είναι οτι σου διαφημίζουν τα δισκόφρενα πίσω για εξοπλισμό!! (δεν θα μιλήσω για ημιακαμπτους και πολλαπλών συνδέσμων) 

Έγω έψαχνα την ρεζέρβα με φακό τι πολλαπλών λέμε τώρα :D

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα μου ήρθαν 2 προσφορές ακόμη και οι διαφορές ανάμεσα στις αντιπροσωπείες είναι ελάχιστες.. Δε ξέρω αν με προσωπική επαφή και μπλα μπλα υπάρχει κάποιο όφελος.

Επίσης για λοιπούς ενδιαφερόμενους παραθέτω το παρακάτω:

Για Seat Ibiza πάντα  Η εκδοση style βγαίνει μόνο με τα 95hp και με τα 110hp πάμε σε optimum υποχρεωτικά

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gxyp είπε

Τώρα μου ήρθαν 2 προσφορές ακόμη και οι διαφορές ανάμεσα στις αντιπροσωπείες είναι ελάχιστες.. Δε ξέρω αν με προσωπική επαφή και μπλα μπλα υπάρχει κάποιο όφελος.

Υπαρχει. Ακομα και τηλεφωνικα να πιεσεις κατι γινεται εφοσον εισαι αποφασισμενος για αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Όντως, από δοκιμή σε Peugeot + Nissan φαίνεται ότι οι διαμορφωτές δε λειτουργούν πλήρως και όχι σωστά. Πιθανόν να γίνονται αλλαγές και σε τιμές (WLTP)...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε

Ξέρει κανείς γιατί στη Seat έχει κατέβει τελείως το configurator? 

Προφανώς δεν έχουν περάσει ακόμη τις νέες τιμές σύμφωνα με τους ρύπους και τα νέα τέλη ταξινόμησης. Κατέβηκε απο όταν έγινε η έγκριση των νέων τελών (όπως και σε όλο το γκρουπ απλά έχουν προλάβει και το έχουν φτιάξει άλλοι)

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα κ καλή χρονιά σε όλους! Καλοριζικες οι καινούριες ροδες στους τυχερούς! 

Το λοιπόν! Είμαι ναυτικός, ερχόμενος από bmw e90 320i το οποίο πούλησα στην 1η καραντινα. Τωρα με την γυναίκα είμαστε στο ψάξιμο για νέο όχημα (υπάρχει 2ο της γυναίκας fiat panda). Δεν ξερω αλλα εχω αρχισει ρε παιδιά κ γλυκοκοιτάζω τα κομπι (σε μεταχειρισμένο). Για του λόγου το αληθές με εχει κερδίσει ένα συγκεκριμένο A4. Εχει κάποιος εμπειρια να μοιραστει με τα κομπι; 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, stoumas είπε

Καλησπέρα κ καλή χρονιά σε όλους! Καλοριζικες οι καινούριες ροδες στους τυχερούς! 

Το λοιπόν! Είμαι ναυτικός, ερχόμενος από bmw e90 320i το οποίο πούλησα στην 1η καραντινα. Τωρα με την γυναίκα είμαστε στο ψάξιμο για νέο όχημα (υπάρχει 2ο της γυναίκας fiat panda). Δεν ξερω αλλα εχω αρχισει ρε παιδιά κ γλυκοκοιτάζω τα κομπι (σε μεταχειρισμένο). Για του λόγου το αληθές με εχει κερδίσει ένα συγκεκριμένο A4. Εχει κάποιος εμπειρια να μοιραστει με τα κομπι; 

Αν μας πεις τι είναι τα κόμπι...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Προφανώς δεν έχουν περάσει ακόμη τις νέες τιμές σύμφωνα με τους ρύπους και τα νέα τέλη ταξινόμησης. Κατέβηκε απο όταν έγινε η έγκριση των νέων τελών (όπως και σε όλο το γκρουπ απλά έχουν προλάβει και το έχουν φτιάξει άλλοι)

Άσε tsofras είδαμε και της Toyota και ανακαλύψαμε ότι για 10 μέρες χάσαμε 400€...

• Sad 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Πήγα να δω για ένα Panda 1.2 και είδα το jeep renegade το ηλεκτρικό. Με 240 ίππους 4x4 Full extra... Το αποτέλεσμα... Έπαθα @tsofras.. 

Και εσύ περιμένες και τόσους μήνες ρε μαν , στην θέση θα είχα ανταλλάξει κανα 2 όσο περίμενα :D

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος ψάχνει για λιμουζίνα και δεν έχει πρόβλημα στο parking , εντοπίζω στο car gr το renault talisman 10.000 ευρώ πιο φτηνό από την επίσημη στη renault gr.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...